brrr díky za tipy. Kluci jsou boží
Kolik jim je na té fotce? Naši si právě začínají spolu krásně hrát, je to hrozně fajn.
Vše o těhotenství a dětech
Karja to mi nepřijde tak špatné, dům nemůžeš uspěchat, když to má být na celý život. Ale chápu, že byste se chtěli stěhovat, co nejdřív.
žluťásek my to měli dneska taky náročný, nejdřív dávila kus jablka (bylo na hodně tenkej plátek) a pak mi sežrala odloženej prstýnek a odmítala ho vydat, já se bála ji v ty puse moc šťourat, aby ho nespolkla.
A pak jsme byli v deemku a pak na kafi, a to bylo boží (výlet do deemka jako highlight dne, to jsme dopadli)

Děkuji za účast. Kupodivu rodiče tři jiných dětí, u kterých by se dalo říct, že je Rosťa obtěžoval, to měli úplně na salámu, s matkou chlapce, se kterým se šťouchali až z toho brečeli, jsme se tomu dokonce svorně smaly.
letfenixa ja som zrovna dnes pozerala v akom stave je dodávka a UPS hlási, že zatiaľ stále v Rumunsku :/
Knížky o smrti, umírání, vážné nemoci v rodině:
Smrt
Martina Špinková - Anna a Anička
Stein Erik Lunde - Nemůžu usnout
Maija Anssi Hurme - Stínidla
Jeanette Bresson Ladegaard Knox – Je smrt jako duha?
Laurie Krasny Brown - Když dinosaurům někdo umře
Pernilla Stalfelt – O smrti smrťoucí
Martina Špinková - Máváme ti, dědo
Angela Nanetti - Můj dědeček třešňový strom
Jostein Gaarder – Anton a Jonatán
Daniel Rušar - Kamzíkův velký skok
Michael Stavarič - Děvčátko s kosou
Kitty Crowther - Návštěva malé smrti
Iva Procházková - Myši patří do nebe
Vážná nemoc v rodině; Péče o nemohoucího, starého člověka
Martina Špinková - Kocouře, ty se máš
Rolf Barth - Můj druhý dědeček
Ivona Březinová - Lentilka pro dědu Edu
Lenka Pelánková - O mamince, která si ostříhala vlásky
Stefanie Lazai - Benjamín: rodinné starosti
Obavy, strachy, smutek
Jack Kent - Žádní draci nejsou
Martina Špinková - Divný brach strach
Marka Míková - A smutek utek
Evaeva Bude jim tak rok a půl a tři a půl.
Pinot Noir Tmavovlasý je pořád tmavovlasý. Blonďák byl po narození lehce nazrzlý, pak přešel na blond, postupně až do skoro bíla a teď v osmi letech je takový špinavý blond, ale studený odstín. Časem asi ještě ztmavne.
žluťásek už některý ty názvy jsou moc smutny ![]()
ale na konci marka mikova
( knihu teda neznám)
Potrefenáhusa počkej den dva a Babiš už zavře i ty déémka. Udělala sis zásoby včas, nám dochází i ten blbej toaleťák.
Potrefenáhusa ja mám DM ako highlight týždňa, nie dňa, to je iné zúfalstvo ![]()
žluťásek doufám, že většinu těch knih nebudeme nikdy potřebovat (ani nikdo jiný), ty názvy
ale moc díky, zatím mě zaujali ti dinosauři.
žluťásek Díky za seznam knížek k náročným tématům ![]()
brrr to mají kluci aktuálně, viděla jsem je v tom. Navíc je taky jeden světlejší než druhý.
žluťásek vdaka za zoznam
. A ten dnešný deň, no my sme mali taký včera. Už som mala chuť tu sociálku sama zavolať
.
Vôbec sa s nimi nedalo, nedokázala som ich ani vypraviť von, mladší sa krútil ako had a kým som obliekala staršieho, tak sa mladší vyzliekol. V zúfalstve som slahla veci o zem a vykaslala sa na to. A to mal sambo dôležitý call, potrebovala som aby boli ticho. To je tak strašne vyčerpávajúce riešiť to isté stále dokola. Ja už keď máme ísť von, mám žalúdok na vode! Ale doma sa s nimi nedá celý deň, sú to opice z pralesa ![]()
Potrefenáhusa hele, já mám dm deset minut pěšky a i tak to je highlight týdne;)
brrr já totiž pořád přemýšlím, jestli je možné, že ten Ríša zůstane takovým echt blonďákem, když v celé širé rodině z obou stran nikdo takový není, nebo se to ještě může změnit...
Potrefenáhusa já bych brečela jen z těch názvů
ale to téma u nás teď jede taky, můj táta už nežije a dcera řeší, ze jeden děda už umřel, druhej ne, proč umřeme, a jak umřeme...
Mrakoplas sociální pracovnice nyní pracují jen online, takže by se tě max emailem zeptaly, jestli je vše v pořádku ;)
Pinot Noir ani v dětství nikdo blonďatý nebyl? Moje ségra byla hodně dlouho blonďatá, v dospělosti má hnědé vlasy (jako zbytek rodiny), ale jdou jí hodně do zrzava.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí