Vim, ze prkna se tu resila tisickrat, ale co myslite: pennyboard pro petileteho?
Je to moc brzo, moc nebezpecne? Ja bych na to nevlezla, ale uz nevime co by. Jeste me napadly brusle, ale ty mi prijdou jeste drsnejsi![]()
Vim, ze prkna se tu resila tisickrat, ale co myslite: pennyboard pro petileteho?
Je to moc brzo, moc nebezpecne? Ja bych na to nevlezla, ale uz nevime co by. Jeste me napadly brusle, ale ty mi prijdou jeste drsnejsi![]()
moora jj, permanentní zkouška sebeovládání...
no, to mám teď ale i u hyperaktivního staršího, začal mít stejné móresy, nakonec jsme definovali diagnózu: air pody, co má furt v uších.A jelikož má teď vlasy jak Maxim Velčovský, tak je fakt nevidíš![]()
clothilde a nepřečetli to protože, tak škrábal anebo protože to prostě neumí? Ha!
Já tam v USA spolupracuju(spolupracovala
) s jednou takovou, říkám jí Nemesis, fakt všechno ohromně a zákeřně komplikuje, tak já si speciálně u ní dávám práci s personalizovaným přáním, že to napíšu krasopisně rukou, jí se to vždycky jako jediná věc ode mě líbí -a já si tam vycucám z prstu jakože nějaký hovadsky absurdní citát. Ohromně dětinské, ale pomáhá mi to přežít spolupráci s ní (pomáhalo až do Covidu :( )
betsey dorota My měli taky razítka, nejlepší byla včelka a nejhorší kaktus a mohli jsme si je vybarvit! Díky tomu započalo mé celoživotní výhodné přátelství se spolužákem Dušanem, dnes zedníkem, který měl samé kaktusy, zatímco já včelky a uzavřeli jsme dohodu o vzájemném vybarvování, protože jsme jeden druhému záviděli! ![]()
to mi jednou vyprávěl známý, co žil dlouhé roky v new yorku, že obdivujou, že umí psát psacím písmem. že američani píšou všichni tiskacím. načež jsem si pod pojmem tiskací představila psaní velkými písmeny a říkala jsem si, že to je teda ňáký divný. teprve až za dlouho mi došlo, že měl patrně na mysli vázané písmo
ale tak kdo dneska umí číst třeba kurent, že jo
žluťásek Když jsem viděla ten seznam knih o smrti pár stran zpět, říkala jsem si, že je to super, že tady je k dispozici, kdyby bylo třeba. Nenapadlo mě, jak rychle ho budu chtít využít... Dvěma chlapečkům mé kamarádky (cca 5 a 3 roky) se zabil tatínek v autě. Chtěla bych jim pořídit něco ze zmíněného seznamu, co by v dané situaci mohlo pomoct - v předvýběru mám "Nemůžu usnout", dinosaury a "Máváme ti, dědo". Vybírala jsem ale jen podle krátkých anotací na netu, takže ocením jakoukoliv radu a připomínku.
Gatita hele naseho tříletyho to baví. Samozřejmě helma a chrániče jsou nutnost, ale jinak bych se toho nebala. Zvládne se párkrát odrazit nohou nez z toho spadne, ale zatím zadnej drzkopad nehodil. Manzel mu zrovna včera koupil nějakej nižší skateboard, protože pennyboard je pro nej jeste docela vysokej a rychlej, ale ještě ho nebyl vyzkoušet...
tenzie dekuju, takze to asi neni uplne mimo. Ja bych se do toho nehrnula, ale porad se motame kolem domu, skolka nula, vylety nula...syn uz ani na ty prochazky s kocarem moc nechce (jezdi na kole, to ho smiřuje), tak premyslim nad nejakym novym vehiklem, ze by se aspon neco naucil a byl venku. A teda klobouk dolu, to mate sikovneho trileteho.
Gatita Skateboard nevím, starší má brusle, dostal je když mu bylo asi necelých 5,5. Už teda uměl na normálních bruslích na led. Držkopady byly, ale on jim jde naproti. Malá (brzy 4) řve, že chce taky, tak asi budu hledat, jestli seženu nějaký malý.
Po bytě už s jednou nazutou "jezdila". Na obyč bruslích teda taky umí, tak třeba by jí to šlo...
moora toto je celý sambo! A ja som úplný opak, mňa tie odpovede za minútu strašne rozčuľujú
. " Koľko chces knedli/polievky/čokoľvek? Minuta ticha a ja stojaca nad hrncami s chuťou slahnut po ňom tie knedle ![]()
Tabea my jsme prave na lednich bruslich nestihli syna naucit, pac pujcovny zavrene a nez jsem se rozhoupala sehnat brusle, bylo po zime
. Led jsme tu meli asi tyden...
Do skejtiku bych sla, dnes jsme byli na prochazce podel Vltavy a syn po tech prkynkach trochu pokukoval. Dala bys mi pripadne tip, jaky mate pro vaseho trileteho? To by bylo tak pro nas, syn je drobek.
Omlouvám se za elaborát, trochu mám ze sebe pocit, že jsem přešla do defenzívy, neber si to osobně :)
Taky koukám
.
No, ja som sa tým zaoberala pred ôsmimi rokmi, keď som sa rozhodovala kvôli synovi, nenašla som nič zmysluplné, čo by hovorilo proti, tak keď si písala, že to niekto neodporúča, tak ma úprimne zaujímalo, že na základe čoho, lebo 8 rokov je dosť a nejaké výskumy vzniknúť medzi tým mohli. Nič viac v tom nie je.
Lebo ten argument viazanosti bez skutočného neurologického výskumu je taký trochu na vode, zvlášť, keď si vezmeš, že väčšina sveta píše písmom, ktoré viazané nie je (od hebrejčiny cez thajčinu, kórejčinu, čínštinu, japončinu...vlastne rozmýšľam, že ani gréčtina myslím nie je viazaná).
No a že niekto má problém prečítať to staršie, no holt, ja trebárs taký schwabach čítam ťažko. Ako prečítam, ale musím sa sakra sústrediť. Inak napríklad naši sa ako prváci učili písať Comeniom, ale čítať sa učili aj viazané, volali to "maminkovské", presne aby boli schopní čítať aj staršie rukopisy.
Čím nechcem povedať, že je niečo zlé na tom, ak píšete viazaným, len ma zaujímalo, či to má nejaké skutočné opodstatnenie, alebo len vieru v to, že to nejako pomôže.
gtea to je strašně, strašně smutné![]()
Evaeva Od včerejška mi to nedá spát, snažím se pomoct aspoň nějak... Takže informace z dřívější debaty o praktické/finanční stránce těchto věcí přišly také k užitku, ale nejvíc myslím stejně na kluky. Snad ty knížky by mohly být vhodné.
gtea tady je každá rada drahá, je mi to moc líto. Ti kluci jsou ještě malí, to může být výhoda, jestli se to tak dá říct. Je to hrozná situace.
slniecko počkej, ale nemám pocit, že jsem psala, že někdo něco nedoporučuje! Zase ale nemám pocit, že se vyhraňuju u takové blbosti jako je písmo.
Jako odmítám brát synka jako objekt bádání, empiricky mám k dispozici jeden případ, tam se opravdu brala v úvahu i učitelka, co učí vázané písmo + terapie těma koordinačníma cvikama, ale to je právě v USA a u nás jenom kratší úvaha prof. Bojara, respektovaného ač letitého neurologa (a ne, nejsme v jeho péči, nevyrábím si pacienta)
gtea to je strašlivý, je mi to moc líto. Jedna z těch knih je psaná vyloženě pro tuhle příležitost, náhlé nečekané úmrtí blízkého člověka. Ale která? Dáš mi čas? projdu si to. Jsem teď s malým venku, nebude to obratem.
žluťásek Určitě ráda počkám, díky! Já koukala na to, aby to bylo spíš pro kluky než holky, takže jsem tuhle mohla klidně vyřadit, přitom by byla mnohem lepší.
Gatita Hlasuju pro brusle. Učíme na nich běžně i 3 lete, od 4 let většinou uplně bez problému zvládají bruslařské příměšťáky
Chce to kvalitní brusle (jsou rostoucí až o 5 velikostí), chrániče, helmu a nebezpečné to není. Umí syn lyžovat? Pokud ano, bruslení mu půjde.
Tabea Powerslide dělá kvalitní brusle od vel 27 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.