Potrefenáhusa všichni to potrěbují umět!
Navíc když se děti naučí bruslit, tak jim jde mnohem lépe i lyžování. A to se vyplatí! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee díky za vyčerpávající odpověď, zajímalo mě po čem koukat. Jestli na to u nás letos dojde si netroufám odhadovat, ještě nás čeká jízda na kole, kterou jsme loni nakonec nezvládli:)
MPLee na parfu lekci se hlásim! brusle mám, ale neumím sjíždět kopce, i jen malý. poslední pokus jen zázrakem neskončil v nemocnici (jako sešla jsem ho do půlky a pak si říkám, to už půjde, končí to táhlou rovinkou. madam cestou z práce v letních šatech, holý ruce, nohy...). od tý doby jen trasy po rovině :)
MPLee Pinot Noir Potrefenáhusa parfu brusle lekce Praha - východ, jupí ![]()
MPLee Taky se hlásím na kurz :-).
Potrefenáhusa než k tomu dojde, bude bruslit i Housátko, nebo dvě ![]()
Hlasim, ze hubelino je kompatibilne aj s megabloks. Akurat podlozku som objednala nespravnu (male bodky na male stavebnice klasickeho lega) tak som improvizovala s konstrukciou. Syn dostal k sviatku a pol dna mam relativne pokoj takze dakujem osadenstvu za tip ![]()

Včera sme mali krásny deň, oducila som a vyrazili sme na záhradku, kde bolo fantasticky. Potom sme išli pešo k zubarke a keďže som to neodhadla, tak sme ešte mali čas a syn sa pohral v pieskovisku, kým ja som odblatovala topánky. U zubárky mu opravila kaz, má ešte jeden ![]()
Potom sme boli u našich, kde sa vyblaznil, vyrába elektrinu=celý byt obmotany v povrazoch vlny. Skvelý deň!
letfenixa teším sa s tebou. Mne sa podarilo po niekoľkých mesiacoch upratať malej izbu. Tiež to vyhodnocujem ako krásny deň ![]()
A kým som bežala po foťák, tak stihla po kresliť stôl voskovkou ![]()

betsey krásna izbicka, ber to ako umelecké dielo
Chcete rozveseliť? Ségra ho okomentovala "tetka z Mongolska"
Edit. On je v skutočnosti fakt krásny chlapček a ani tak tučný nie je ako to vyzerá ![]()
betsey tá postieľka pre bábiky! ![]()
Mrakoplas boží fotka![]()
Mrakoplas
. Tu tetu tam fakt vidím!
Pinot Noir no však keď sme mu narvali tunel na hlavu (zabudla som doma čapicu), vyzerá fakt ako babka v šatke! Ale musím to za chvíľu zmazať, nech sa tu o dvadsať rokov nenájde a nevyčíta mi, že som ho doobliekala a ešte sa mu smiala
betsey krásná barva závěsů. Ona spí v posteli bez zábrany? To je dobrá ![]()
Sairon ma zabranu zopa, len je spustená a cez tu deku ju nie je vidno
Mrakoplas úžasná fotka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí