Mrakoplas zrovna dnes jsem se na ni dívala!
ze bych ji pořídila. Takže byla fajn?
Vše o těhotenství a dětech
tv máme ještě původní, odhadují tak třicet let stará, hrajeme. A je nedohratelna, po hodině většinou rezignuji a dovolím pustí telku????
dupali zapomněla jsem rict, že právě Brno. Díky![]()
Dcera má šest a je teda hrozně nesmělá (dneska při školkové online hodině ani nepípla), ale pro zbavení se noční můry chce zkusit všechno.
tv to je strašná hra. Milion lepších dneska! Tahle nemá konce. Ale chápu tě. Taky jsem moc potřebovala pro syna Pestrého šaška, i když máme regál zábavnějších her :)
rysamona za mě úplně k ničemu, když slapnes hned na začátku na červené pole a čekáš na trojku..nemusíš se dočkat. Cesta z pekla nekonečna, cestou k ptáku Ohniváku si fakt nepomůžes. Jedno dítě ubrecene, druhé naštvane, já otrávená. Jak píšeš, nedohratelna hra. Když už se dostaneš na Zlatý vrch, stejně se pořád vracíš.
žluťásek já vím! Ale pamatovala jsem si ji z dětství, ty prasátka černé a růžové, že je to takové peklo, jsem už asi vytěsnila.
kdyz tě tady mám, nemáš tip na fajn hru, mám děti 5 a 8 let.![]()
tv my jsme tu hru měli dokonce 2x, hráli jsme jí taky tak 2x. Fakt špatná hra, to už i hadi (žížaly) a žebříky jsou lepší
tv Jee, já ji měla fakt rada. No jde vidět, že jsem trpělivá. Ale pamatuji si, že jsme to hrávali už s kamarádama, takže nás to asi bavilo víc s nima a byli jsme i starší, tak ty hody kostkou svištěly v jiným tempu:-D
Karja pošlu ti dva exempláře:) No dělám si legraci, my už jsme se jí asi zbavili.
tv máte Karak? To je klučičí must have
http://deskovkyprotribratry.blogspot.com/2019/12/karak-karak-regent-albi.html?m=1
A kdybys chtěla nějakou rychlovku, tak skvělá karetka od Djeco Piratatak. Syn ji miluje už teď, ale je tam ještě spousta prostoru pro taktiku, není to jen pro mrňata.
S kódem DESKOVKY na agátě 12 % sleva ![]()
tv no nezarucujem, pamätám si iba tie pekné drevené postavičky a mlhavo priebeh hry
. Ja som chcela hlavne tu retro edíciu Smolicka pacholicka, tu hru sme milovali ale zdá sa vypredaná (sestra nám ju chcela kúpiť a nezohnala) a tá neretro je škaredá (namiesto drevených figúrok iba nejaké zetony)
Evaeva aJa jsem se zatím snažila hrát hru s dcerou jednou. A jako...figurky poztraceny, prostě už od začátku měla na pojem hra jinej pohled.
Karja
se synem občas něco hrajeme, ale ty s kostkou ho moc nebaví, jak neumí počítat. Líbí se mu kloboučku hop a pak ty Malé dvojice, to je takové prší. Jedna partie musí být max. 10 minut. U nás má o hraní her jinou představu hlavně mladší;), v jeho přítomnosti to nejde vůbec.
Keď MPMeri písala, ako jej syna bavia puzzle, tak som si hovorila, že to, že syn najlepšie zvláda dvojkusove
nemusi znamenať, že nie je inteligentný. Dnes som vytiahla nejaké magnetické z Lidla a proste zúfalstvo. On to jednoducho nevidí.
žluťásek je a mohla bych poprosit o tip na nějakou deskovou pro holku, 7let? Ji tedy baví i výše zmiňovaná hrůza, ale chtěli by to obměnu a na žížaly je už velká. Jo a baví ji tedy i Carcassonne. Dekuji![]()
Tak už nemáme len tucniaka bábätko, ale rovno dvojičky, dnes k nemu pribudla opička ![]()
žluťásek skvělé, moc děkuju!![]()
rysamona Máme doma šestiletou a momentálně jsou v kurzu Spící královny, poměrně rychlá karetní hra, v malém balení, takže se dá brát s sebou i na cesty
pak kooperačka Tajná výprava čarodějů
https://www.tlamagames.com/deskove-hry/tajna-vyprava-carodeju/
a my dospělí jsme teď rozbalili Queenz - hezky zpracovaná hra o kytkach, včelích, úlech - ta je psaná 10+, podle hráčských serverů hratelná od 8 a dcerka to taky pochopila, i když místo strategii do toho vkládá spíš prvek náhody, ale myslím, že po pár hrách by to taky zvládla. Ale hrajeme dost, takže nějaké základy má
Resch děkuji, kouknu na to, ale po zběžném náhledu bude asi průvan v penezence![]()
Karja taky byla moje oblibena, casto jsem ji hrala sama se sebou :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí