Mrakoplas Evaeva Jj, mně hlavně přijdou hezké ty reakce těch dětí. Ty větší to jsou už takoví grazlici kolikrát, ale o tohle hrozně stojej a jde vidět, že si to zavidej, když chodí víc za jednym. A malá neteř, co jsou ji čtyři, se zase tváří vždycky hrozně důležite.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva áno, opäť sa detí stráni, ale na chodení na ihrisko trvá. Len teda keď za ním príde niektoré komunikatívne dieťa a spustí, ahoj, ako sa voláš, budeme sa spolu hrať, tak cuva a krci sa. Akurát so Sarinkou je ochotný sa hrať a rozprávať.
continuity u nás ten hlad dneska přišel asi za deset minut, já ani nedojedla:) takže soudím, že spíš chtěl mít něco ve své moci.
Presne!
Karja aha, tak ja za večeru považujem akékoľvek jedlo zjedene večer ![]()
Karja to oblečení může být taky důvod a může se to měnit i s jídlem. Napadlo mě jak jsi psala že miluje mléko...
Čítali sme dnes knižku Tango, malý tučniak s homosexuálnymi rodičmi - otcami, na doporučenie žluťáska, a veľmi sa mu to páčilo. Čakala som viac otázok, ale všetky smerovali len na vyliahnute tucniacie mláďa, nám sa totiž doma každý deň narodí malý tučniak, aby ste vedeli. Už sa teším, keď preňho príde postieľka.
Evaeva když vám to funguje, to je super, ale když ma člověk doma dítě, které kdyz je hlady vztekle, tak si nevezme vůbec nic, trochu ho to vycvici. Jako vůbec nic, kolikrát jsem ji v zoufalství nabízela i gumidky. To si nakonec po přemlouvání dva vzala, porovnala ten cukr a normálně se najedla. Taky je to dítě, kteremu dám i 20 minut před obědem něco malého, ono je to pak všechno lepší, nají se normálně.
Zato starsi sní hodinu a pul před obědem kousíček jabka a už je to problém.
letfenixa no jo, když zase nemůže ten kontakt trénovat ve školce:( Extrovert z něj nikdy nebude, ale poradí si, uvidíš. Na ségru to taky hodně dopadá, ona nemá žádné opravdu blízké kamarádky, spíš jí vyhovuje nějaká organizovaná skupina jako třída nebo sportovní kolektiv, a to teď není. Aspoň se zdá, že má fajn spolužačky (je na nové škole), občas se jí ozvou a sejdou se venku třeba kvůli úkolu z TV.
Karja k tomu vztekání a řvaní jsem si vzpomněla, že mně se úplně změnil život, když jsem přišla na hlavní důvod Ríšova vzteku a řevu. Jednu dobu to bylo strašné, ani jsem to sem nepsala, ale bylo mi neustále špatně, nemohla jsem pořádně jíst, byla jsem pořád v nervu z toho, kdy to zas přijde, bylo to děsný. A pak jsem přišla na to, co je hlavní příčina: on chtěl po tom, co jsem ho napomenula, že něco udělal špatně nebo něco neměl dělat, to udělat znovu a správně. Takže když jsem mu vynadala, že jel z kopce směrem k rybníku a nebrzdil, naopak se ještě odrážel, tak se chtěl vrátit na kopec a sjet pomalu. Když jsem na něj vyjela, že vlítl v zabahněných gumákách až do obýváku, chtěl jako přijít z venku znovu a u dveří se vyzout. No a já mu to často neumožnila, boty jsem z něj vztekle servala, pod kopcem zavelela k odchodu domů. No a byl hodinu řev, až byl fialový a třásl se a myslela jsem, že ho klepne pepka. Když jsem pak přišla na to, co vlastně chce, že chce napravit, co udělal špatně, tak se nám všem zlepšil život asi o tisíc procent. Vím, že ti to asi nepomůže, že to není nějaká obecně platná věc, jen si říkám, že třeba někomu by to pomoci mohlo.
continuity vždyť mě je to úplně jasný, že každý funguje jinak.
Evaeva jj, to já si jen tak vzpomněla na tu dobu. Je to teď o hodně lepší, alespoň uz přijde, že už ma hlad.
Rosťa včera na hřišti jednoho chlapečka rozplakal, když si to k němu nakráčel do domečku.
continuity jo, no ty větší děti už těm pocitům líp rozumí. Moje ségra nejedla pro jistotu skoro vůbec. Ovšem babička vždycky vítězoslavně hlásila, co do ní během odpoledne dostala. Znamenalo to, že vynechá večeři a možná i snídani:)
Evaeva áno, je aký je, ja to prijímam, už a keď naňho nejaký dospelý dotiera, nech sa s ním rozpráva, tak ho vôbec nenútim a poviem, že sa rozprávať nebude.
Ja som klasický blizenec a raz som si robila test, či som introvert alebo extrovert, a vyšlo mi to presne napoly, že som ambivalentna. A sedí to. Tak viem, že sú introvert i, ktorí majú radi spoločnosť a extrovert i, ktorí sú radi sami.
Pinot Noir já si pamatuju, jak si psala o tom dokončování. Popravdě si na to občas vzpomenu, protože někdy je to i náš problém.
dzizisketa živo to vidím!
letfenixa oni si taky lidí občas představují, že introvert rovná se podivín. Ale takových těch hodně těžkých introvertů moc není, většina se pohybuje někde poblíž středu.
Pinot Noir ano, u nas toto ( zopakovani akce, ale tentokrat spravne) zapusobilo mnohokrat preventivne pred nejakym vybuchem. Velmi ucinna vec ( a pritom tskova blbost
)
Pinot Noir No nase hrozně rve, když ji napomenu nebo něco řeknu tvrdším hlasem. Z toho nic nevymyslíme:-D. Já se dá napomínat jinak??? Ona začne řvát, chce hnedka chovat a je z toho litanie.Kdyby aspoň uměla číst, mohla bych ji teda psát poznamky:-D. No a pak ty klasický amoky to je fakt ,,sama,, tak ji nechám všechno dělat nebo aspoň ať to tak vypadá, že to tak dělá. A pak ji vadí věci jinak než že zaběhnutých rituálu, jak je zvyklá, nebo jiné věci než její oblíbené. Ale tak já si říkám, taky mám oblíbený hrnek na kafe a když mi dá někdo do jiného mám to zkažené:-D.
dzizisketa moje ségra by nebrečela, ale okamžitě odešla:) Dodnes si pamatuju, jak mi říkala, že na klouzačku nepůjde, protože tam jsou děti, to jí byly tak dva. Takové ty objímací děti, to vůbec nechápala a propadala z nich panice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí