rasaNori Já minule říkala sambovi, že se stěhuju. A on ,,kam?,, ,,Nevím, někam na ubytovnu, tohle není důstojný život,,. Ale bylo to ten den, co mi velkamala zdrhla a já je obě řvoucí táhla dvě ulice k autu, a pak při obědě dělaly děsnej bordel, jídlo litalo vzduchem, furt se mrcasily, rejze všude....
Vše o těhotenství a dětech
Karja ten zápach z genitalii měla.příšerka taky, koupila jsem od Nobilis Tillia gel na genitalie, myslím Žabka se to jmenuje a asi týden jsme ji tim 2x umyvali a přešlo to. Od té doby se tím umyva už jen v rámci večerní hygieny.
Sairon Aha, no vidíš to a přitom jsem to jednou objednávala neteří, vůbec mě to nenapadlo. Díky moc;-)
Karja Nečetla jsem pozorně, ale myslím, že jsi původně psala, že když se počůrá, že ji hned převlečete, ale neumýváte? Já bych problém zápachu viděla tady. Když ne rovnou sprchu, tak bych ji aspoň utřela žínkou teplou vodou. Po čůrání je zvyklá utírat se papírem? Jestli ne, zkusila bych ji to už pomalu učit, pak to bude určitě v pohodě.
Díky, snad v důslednosti úplně nevyměknu. Dcera má dost hlasitý jekot a je vytrvalá.
miuu ono je fakt nez chodit porad do konfliktu lepsi zjistit, co dite chce, co ho trapi, proste se snizit na jeho uroven a podivat se jeho ocima.. treba nechce pyzamo ne proto aby si vymrcovalo, ale ze ho to studi.. a kdyz si budes dusledne trvat na svem tak to nicemu neprospeje
viktorka_od splavu v tomhle mně už vyškolil syn
. Dcera teď nasadila celkem vysoký kalibr, jako že třeba se zastaví uprostřed přechodu a nechce ruku apod.
miuu syn za ruku prakticky nechodí. Tohle se teda podle mě nedá vyřešit jinak, než že jí prostě odvlečeš pryč a řešíš to až ex post.
miuu jo tak na tohle jsem ras, to bych ji odtahla klidne za nohu:-))
viktorka_od splavu
jsou situace, kdy nějaké vysvětlování a respekt k rozhodnutí nemají místo.
Evaeva To rozhodne. Syn byl palicak,vymyslel si vsechno mozne,ale v tehle situacich umel poslechnout,vysvetlovala jsem mu to jednou. Zato dcera je celkem v pohode v v beznem provozu,ale pred dulezitou situaci se sekne. A ted,co je horsi.
miuu syn za ruku prostě nechodil, teď už je to lepší. Takže přecházel sám, já vedle něho a jakmile se zastavil nebo zpomalil, tak jsem ho prostě čapla.
viktorka_od splavu to píšeš o nás, všetko studi, než sa prezlečie, musím dať veci na radiátor aby boli teplé :) Pritom nahý tu behať dokáže furt, to mu zima nie je ![]()
Mrakoplas ani nevím proč mě napadlo zrovna tohle
Nevěděli byste někdo poradit dobrého dětského psychologa? Dceru trápí delší dobu noční můra a neumím ji pomoct. Myslela jsem,že ji to přejde časem, ale nelepší se to :(
Edit: zapomněla jsem napsat v Brně
Kupujete někdo pravidelně časopis Sluníčko? Máme teď po dlouhé době aktuální číslo a docela čumím, jak je to hrozný. Ještě před pár roky to býval jeden z nejlepších dětských časopisů, pěkné ilustrace, grafika. Teď se mi zdá fakt strašný, na úrovni Hvězdičky a podobných kýčů. Fakt takhle upadli, sledujete někdo ten vývoj?
Pokud by vás někdy napadlo koupit hru "Z pohádky do pohádky", tak ji nekupujte! Je to hrozná pakárna. Mé vzpomínky z dětství jsou nejspíš milosrdne, proto jsem ji koupila a teda nenene.![]()

žluťásek občas ho muž přinesl z letadla a teda za me nic moc. Deti to nikdy moc nebavilo, dokonce si je nechala přinést babička, že s nima bude pracovat a myslím, že ji to taky brzy přešlo.
tv jeej to mi pripomenulo hru Dlhý, široký a bystrozraky, tá bola super (alebo mám tiež milosrdne spomienky :)
Mulen Pokud může být Brno, tak já byla s tehdy cca 9ti letou dcerou u Mudr. Halířové, Tomášova ulice, blízko Žluťáku. Starší paní, moc příjemná, dceru vyslechla, mě nevedla, jak jí pomoci....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí