Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4275 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:16

Garfie Tabea ja ty lepsi kusy udam vetsinou jako uplatek nebo podekovani. I na tu dovolenou beru, kdyz nejakou kamaradku chytne mlsna. Ale vsechny se snazime moc nezrat, tak je to blbe. Do prace bych nosila, akorat je problem, ze jsme porad s detma, z nichz nektere maji omezeny prisun sladkeho, protoze na svuj vek vazi prilis mnoho. Tak je nechceme moc drazdit.

Tchyne jsem mela pocit, ze uz se zlepsila, minuly Mikulas ovoce, dobry dzus. Vyrobila teda adventni kalendar, toho jsem se docela desila, protoze ten predtim byl dost masakr, ale tentokrat tam dala i svicky treba nebo hracky. A ted zase darda.

Offline Pinot Noir
29984 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:22

viktorka_od splavu tak to bych se asi zamyslela nad nákupem činek, nechat si takhle atrofovat ruce za pár let je na pováženou . Ne, promiň, ale je to hloupost, zkoušela jsi to teda s nějakým ultratěžkým krámem, jinak si to neumím vysvětlit.

Offline Luna
10871 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:33

Chtela jsem prispet do zazitku s PPP, ale je toho moc stran. My jsme s dcerou byly dnes a jasnej odklad, presne jak jsem cekala. Doporucili mi nulty rocnik pri ZS. Tak me trochu desi ty vase genialni deti, co sly do skoly driv.

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:34

Zdálo se mi, že 711990 a Karja jsou těhotné, bacha na to! 

Offline dzizisketa
9009 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:37

Potrefenáhusa

Nám minulý týden praskly na našem x-landeru pružiny, tak jsem si od švagrové vzala BOB Revolution Pro, je to tříkolka na běhání, něco jako Thule Urban Glide, a je super, asi si ho nechám. A Rosťa se ještě v kočárku moc rád vozí, hlavně když je čas na svačinu, to si ji rád sní v pohodě. 

Offline continuity
43390 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:43

Luna buď v klidu, to je taková přetahovaná. Ve třech letech se řeší, kdo byl dřív bez plin a v šesti, kdo uměl dřív plynule číst. Celkem to má k životnímu štěstí zhruba stejnou relevanci. 

Offline Luna
10871 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:46

continuity No tak snad jo. Dcera je totiz narozena v srpnu, takze to ma tak na hrane a je spis takova detska. Dnes tomu zas nasadila korunu, vesla do te poradny a rekla: "Ja do zadne skoly nechcu!"

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:48

Luna buď v klidu, nám sice nástup do 1. třídy v PPP posvětili (s nějakými riziky), ale na nultý ročník se ptali (naše škola teda nic takového nemá), a to dcera bude mít v říjnu 7!

jak píšete o té online výuce, já pořád doufám, že do školy bude chodit fyzicky. Jo a trochu mě znejistělo, máme jednou týdně online půlhodinku se školkou a ke konci už se dcera dost vrtí. Nechci to vidět, kdyby měla mít třeba 3 hodiny.

Offline continuity
43390 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:49

Luna tak to bych dala na dceru. Kdyz totiž dite nechce, do školy se netěší, tak je to první znak té nezralosti. 

Offline 711990
18327 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:52

dzizisketa jezismarja to abych zdvojnasobila davku antikoncepce

Offline continuity
43390 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:52
Reakce na Garfie:

continuity Zase mi ale přijde divný, že dítě, které muselo opakovat první třídu, nikdo nezachytil už  v té školce...

​no asi je to divný, já zas tolik nepátrala, co se stalo. ale že to nepoznají letos, tak to divný už nebude vubec, páč některé děti viděly učitelky třeba 2+2 týdny. 

Offline Luna
10871 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 10:54

continuity Ona se strasne tesila, nez zavreli skolku. Strasne makala, aby mohla jit s ostatnima predskolakama. A jak je doma, nemam na ni absolutne cas, mam svou online vyuku, do toho syn zase svou, litam mezi dvema tridama, no des. Takze ona ztratila motivaci a je cela takova nesva, ona miluje kolektivy.

Offline continuity
43390 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 11:02

Luna no a když zas na podzim zavřou školy, tak to budeš mít v bledě modrým, akorát už půjde o víc. 

Offline Garfie
28602 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 11:07

Luna No pokud nechce, tak není co řešit  Jen by se tam utvrdila v představě, že je škola k ničemu! Pokud teď doma nemá motivaci, ten rok ve školce jí jenom prospěje. A co se čtení týká, je to úplně nepodstatný a o genialitě nevypovídající, neboj. Můj syn se to fakt naučil sám (pomocí Čtyřlístků, které uměl zpaměti)-asi z nudy, protože trávil předškolní rok v cizině bez školky a akorát jsme kvůli tomu tu jeho nezralost přehlídli, navíc mu to ve škole dělalo spíš potíže, protože skládal slova z písmen-a oni se učili ze slabik. 

continuity No letos je to průpal prostě pro všechny školou/školkou povinný. :-( Z toho vyjdeme dobře snad jen my, protože tím odtržením od dětského kolektivu bude snažší přesun do Japonska (dojde-li na něj někdy), navíc je čas na angličtinu, to by za normálního provozu družiny a kroužků nebyl... 

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 11:07

dzizisketa Ty kráso, ale fuj, dám si nějakej sexuální půst. Tak na dva tři roky. Radši preventivně. 

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 11:10

Tak my vyhráváme závod, velkamala odložila kočárek v 17 měsících. Pak jsme ho měli ještě dvakrát na nějakém výletě, ale už do něj nechtěla vlézt. Odkocarkoval mi ji deda, chtěl s ní chodit ven, ale ,,s kočárkem to neuměl,,:-D. No a ten dvojkocar co jsem koupila, tak ten jsme zkusili jednou na zahradě:-D. Musím ho prodat, kupovala jsem ho za 3 a půl ještě v záruce, myslím, že teď ho prodám tak za pětikilo nebo možná zadarmo. To byla nejhorší investice za celé mateřství.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. dubna 2021 11:28

Luna nultý ročník by mohl být fajn. Teda za předpokladu, že bude prezenčně. Znám dvojčata, kdy chlapeček byl adept na odklad, ale báli se, aby se necítil vedle sestry špatně, tak zvolili školu s nultým ročníkem. Takže obě děti mohly jít do školy, akorát obě do jiné třídy.

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 11:35

Garfie To, že čtení, ani cokoli jiného, v čem je dítě napřed, nevypovídá vůbec nic o zralosti, je strašně důležité!

(U mně prý byly jakési snahy přeřadit mne z první třídy do druhé, díky bohu, že tomu někdo rozumný zabránil!)

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 11:39

Sweet Potato to mi pořád někdo říká, že by měl jít syn do školy v pěti letech, jak je strašně šikovný. No jako umí číst, psát, trochu počítat, ale přesně, to vůbec nevypovídá nic o školní zralosti. Nechce chodit ani do školky, jen být se mnou doma. Co by si za rok v té škole počal :-))

Offline Garfie
28602 příspěvků moje polička 08. dubna 2021 12:03