Garfie tak starší měla v první třídě spolužačku, která si ten první ročník zopakovala. než udělat diteti tohle, je vážně asi lepší odklad. Mladší jsem ten odklad měla dát, už jsem si to říkala loni a teď v koroně, je to vidět naplno, ani není problém s učením, ale takové věci, jako samostatně zformulovat myšlenku, něco udělat sama za sebe, doběhne vždy tak po pololetí. A to byla u nástupu do školy a první rok úplne bez problémů.
Vše o těhotenství a dětech
tv syn dostal dvě velká čokoládová vajíčka, nějaké čokoládičky a od babičky pytlík bonbónů. Vlastně nejvíc věcí má ode mě
Ale u nás to nevadí, syn k tomu nemá přístup, takže po jídle dostane malý kousíček, vydržím s tím do léta![]()
continuity já jsem se taky vždycky probudila až v pololetí
a nemyslím si, že by to odklad změnil, vydrželo mi to až na vejšku.
marieu Jen jsem tim celym svym prispevkem chtela dat i jiny uhel pohledu. Ze je zrala, muze do skoly, ale jeste bych zvazila ten fakt, ze odkladovych deti je hodne a bude jich jeste vic. Takze tam potka treba i o rok starsi deti. Navic co vim z meho okoli, tak se problemy neprojevi vetsinou hned, ale az treba ve 3. tride. Jen bych i tohle zvazila. Nechci vyznit, ze nekam nekoho tlacim, to vubec :)
Prosím vás, nemate někdo tip na sportovní kocarek? Hlavní požadavek je, aby byl do terénu a v ideálním případě i protismernej (to nevim, jestli není protimluv s velkýma koleckama), měl by strisku, která jde co nejvíc stáhnout nejlíp se smirovacim okynkem
nas xlander mě štve asi tak na milion způsobů, do terénu je skvelej, ale zbytek nevyhovuje. A hrozne mi vadí, ze na dite nevidim, proste celej ten sportak mi přijde hrozne na prd
(Mám ještě lehkej sportak vyloženě do města, ten je super, ale ty polnacky u nás proste nedá)
MPLee Jdu pozdě, ale musím - je rozkošná!![]()
Evaeva to je něco jiného něho, ji ty požadavky stresují. Ale to je fuk, už to nezměníme. Jenom jsem chtěla můj pohled na věc.
Lamicka to jsem vůbec nemyslela, a nedošlo mi taky, jak to myslíš s těmi dětmi s odkladem... Já jsem tam jen včera nakráčela primárně s tím, že má jít do školy, 6 bude mít až v létě a nejsem si jistá, jak je na tom s pozorností a trpělivostí (muž vyloženě o odklad nestojí, původně ani neviděl důvod k té konzultaci).
Potrefenáhusa Babyjogger city elite. Lehký, přitom stabilní i jako tříkolka- kola mají dostatečnou rozteč, je dobře ovladatelný, je hodně prostorný (to bylo skvělé pro naše obří děti), má dostatečně stínící tu střechu s okýnkem nahoře, jen se nedá přestavět do toho protisměru. Dá se dobře polohovat pro spaní, ale má měkká záda-dají se ale zpevnit podložkou- muž jí bez problémů sehnal někde online. Jednoduše se jedním pohybem skládá do relativně malého objemu do auta. My ho milovali. Stačil nám třeba na polňačky, do lesa, sníh projel v pohodě. Pak mají ještě variantu summit x3 do náročnějších podmínek
Potrefenáhusa já se bojím, že pokud se nabídka terénních vehiklu příliš nezměnila, do terénu nic moc lepšího než X-Lander nesezenes. Ještě je výborná ta 4 Kolková Mutzi urban rider, s tím jsem projela vždy všechno. Ale ta cena je úplně jinde. Sezení se dá natacet i do protisměru jízdy, jak potřebuješ. Akorát já to využila tak měsíc a pak už dítě chtělo koukat dopředu.
Potrefenáhusa mám tu nejlepší zkušenost s Baby Jogger, my máme spíš městský typ, ale baby Jogger Summit X3 bude pro vás super. Koukám na ten první typ od marieu , tak jestli na Mallu nemají chybu, tak ten má nosnost jen 15 kg? To se mi zdá dost málo. Ríša by v tom teda mohl jezdit doteď, ale obecně mi to přijde málo.
Pinot Noir prolítla jsem zkusmo pár eshopů, páč si vybavuju původně uváděnou nosnost snad 36kg a každý eshop uvádí jiný číslo...
. Respektive, ten nový city elite má 22kg- podle stránek cz dovozce.
Pinot Noir ja si pamätám ako som pri kúpe sportaka riešila nosnosť a mne to príde dosť zbytočne. Pretože pokiaľ niekto nemá fakt obrika, tak tých 15 kíl nemôže dosiahnuť skôr ako v cca 2,5 rokoch a potom to už ide hore tak pomaly, že ten kočík musí do troch rokov vydržať, či?
Anketa, dokedy ste používali sportak? Ja pri staršom do dvoch rokov, mladší teraz v necelých dvoch už tiež málokedy, len na dlhšie trate, spí tam vynimocne.
Mrakoplas my do 3,5
na popojizdeni v okolí jsem měla golfky, ale jízda s nimi a pořádným kočárem byla nesrovnatelna, používala jsem skoro pořád ten velký
Potrefenáhusa mne se zdaji dnesni kocarky naprd uplne vsechny. do lesa a na polnacky bych koupila ve frcu starej houpaci, ten projede naprosto vsude, chodila jsem s nim na hribky
Mrakoplas mladší vyhodila starší z kočárku ve dvou letech a mladší tak nějak podobně, ona je letní a chodila dobře. nějak do konce podzimu jsem ještě občasně vozila v kočárku obě děti na celodenních výletech, ale třeba 2x za měsíc. Když jsem nastupovala do prace, to bylo menší 2,5, tak jsme ho už určitě nepoužívali.
marieu já myslím, že těch 15 je chyba, to uvezou naše golfky, které váží 5 kg a stály tisícovku. Náš City Premier má nosnost 25 kg.
Ta nosnost kočáru 15 kg je prej kvůli nějaký normě, že prej testování na vyšší zátěž je mnohonásobně dražší nebo co, tak všichni testujou jen 15 kg.
Mrakoplas starší o kočárek přišel ve dvou letech. V následujících měsících jsme ho ještě vytáhli na hooodně dlouhé procházky, na klasické provoz po okolí ne.
žluťásek aha, vidíš, nemám prehľad, to by ma nenapadlo. Tak potom je tých 15 kíl fakt malo.
continuity no ja tiež tak podobne. Tak teraz aj lutujem, že som nevybrala iný kočík, ktorý som chcela ale nemal nosnosť 25 kíl ![]()
Pinot Noir já myslím, že to naše Valco má nosnost taky 15 kg, to ale v pohodě stačí podle mě. On se nerozpadne úderem 15 kg, ostatně lidi v něm vozí i dvě děti:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí