Tak já jsem od roka chodila do práce, nemohla jsem si dovolit, aby "se mu do kočárku nechtělo". Bez něj bych to prostě nestihla. Těmi závody jsem nemyslela tuto diskuzi, ale zkuste se zeptat na mateřských webech třeba na golfky pro tříleté. Kydy o líných dětech i matkách na sebe nenechají dlouho čekat.
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu já mám super kočárek do lesa. Velká kola, masivní konstrukce, přehazovací rukojeť, ale na běžný den bych ho nechtěla ani náhodou. Projede v podstatě jakýkoliv terén, ale manévrovat s ním v obchodě nebo metru jednou rukou fakt nejde.
no vsak Husa pise ze hezky maly kocerek ma, ten nepotrebuje
Potrefenáhusa Ja mam jako ty x lander, nejaky starsi asi po kolegyni. Ted jsme koupili od znameho Thule chariot (prwsny typ nevim). Z te puvodni ceny jsem dost zalapala po dechu, i z druhe ruky to stoji dost. Ale je superskladny, multifunkcni a jak rikas, da se dobre prodat. Otestovano zatim nemam, dite sedi asi dva tydny a prisla opet sibirka zima s neprotazenou silnici a ja uz nejak mam tuhle zimu dost a proste pockam na jaro!
Pinot Noir když někam spěcháš, je to jiné, než když jdeš kolečko hřiště - nákup. Já syna nijak netrénovala bez kočáru, ale když do něj moc nechtěl, tak jsem toho využila. Když jsem někam spěchali, neměl problém se vozit:) Za mě je určitě lepší varianta naučit ho na kočár než na nošení.
Potrefenáhusa vis co, tak treba jsou to u me nejake milosrdne vzpominky, ale fakt netusim proc nechtela, za me ty jizdni vlastnosti byly uplne jinde
s novym se mi manipuluje hrozne tezko, obe ruce+drina
Pinot Noir mňa tou anketou zaujímalo len to, či tu vysokú nosnosť naozaj aj niekto využije. Inak mi kočík na dlhšie trate nevadí, naopak, nemusím všetky krámy nosiť v batohu :) A ten môj starý Brio go som na toto milovala, odviezol hračky aj dva veľké nákupy.
continuity Zase mi ale přijde divný, že dítě, které muselo opakovat první třídu, nikdo nezachytil už v té školce...Můj spolužák ze základky taky opakoval první třídu, ale fakt je, že tehdy se nějaké poradny moc neřešily, pamatuju si, že se i vracely děti zpátky do školky.
tv jejda, ten tvůj Mikulášský balíček si ještě pamatuju!
U nás to bývalo podobně, ale kupodivu časem se to nějak vyrovnalo, babička naznala, že je to opravdu zbytečné. Já jsem teda navíc takové ty levné čokolády rovnou vyhazovala (na to byly experty prababičky). Prostě to schovej a máš malé dárky pro případné návštěvy dalších dětí a tak, můžete to jíst ještě v létě...něco jsem ještě využila na vaření (ovšem jednou jsem použila tak hnusnou čokoládu, že jsem musela buchtu vyhodit!).
syn sedel naposledy v sportaku ked mal asi 3 a stvrt. boli sme na celodennom vylete a daj si tam kratkeho slofika cez obed. inak som so sebou prestala kocik bravat ked mal 2.5 a bol schopny na bezne vybavovacky prejst aj sam. ked som potrebovala aby mi nezdrhal ked sa ponahlam tak sedel v sportaku no...
tv můj kolega nosí kvanta čokolády, co děti dostávají od babičky, pravidelně do práce. Je to většinou lindt, do druhého dne je to pryč. ![]()
viktorka_od splavu prave super, s xlanderem jedes i po polnacce jednou rukou a druhá je volna :-) ale on má hrozne pitomou tu strechu a strašně špatně zapinaci pasy, vzdycky u toho úplně běsnim
Potrefenáhusa vis co, tak treba jsou to u me nejake milosrdne vzpominky, ale fakt netusim proc nechtela, za me ty jizdni vlastnosti byly uplne jinde
Ten kocar co jsem koupila na Marcela,je uplne bozi,jezdi sam,velka kola lehoucky da se ovladat jednou rukou,to se vubec se staryma neda srovnat.
Zarinya a jakej to je?
Protože máš tendenci ty kočáry pořád "postaru" nadzvedávat. Dělá to moje máma i tchýně, vůbec s tím neumějí manipulovat. Přitom to, že by jízdní vlastnosti, nebo jakékoliv vlastnosti, snad kromě houpání někde na balkoně, byly u starých kočárků lepší, je fakt blbost.
continuity ty ale asi myslíš ten starý typ mutzi, ne? Ten nový urban rider fakt teréňák není...
Tabea myslím tento podvozek.

Potrefenáhusa je to nejaka znacka pixie,ale ten uz pro tebe asi neni,trojkombinace,leda,ze bys koukla jestli delaji jen sportaky.
Tonda kocar miluje, asi bych bez nej jeste jit ven nemohla, tolik toho neujde. Ale pokud bude chtit jezdit jeste petiletej, tak klidne.
Potrefenáhusa no na to je fakt super ten Bugaboo Runner, ale je nesehnatelnej i bazarovej:(
Protože máš tendenci ty kočáry pořád "postaru" nadzvedávat. Dělá to moje máma i tchýně, vůbec s tím neumějí manipulovat. Přitom to, že by jízdní vlastnosti, nebo jakékoliv vlastnosti, snad kromě houpání někde na balkoně, byly u starých kočárků lepší, je fakt blbost.
souhlasim,taky nejak v tech starych herkach krome houpani nevidim nic pozitivniho.
Ja uz na syna tu herku nemela,ale extchyne si ho poridila.![]()
Pinot Noir ne, ja jsem nikdy nic nenadzvedavala, pro prejeti obrubniku apod se prave stacilo lehce jednou rukou oprit o madlo a predni kolecka se zvedla sama. o novy typ se opru a nic se nestane
Potrefenáhusa jeste me napada podivat se na bazarovy Bugaboo Buffalo. Je to jako muj kocar, ale ma nafukovaci zadni vetsi kola a je tskovej robustnejsi. Jen ma to kolibkovy sezeni, to nevim jestli by ti nevadilo. A nevim, za kolik se ted prodava z druhy ruky(novej uz se tak 3 roky neprodava).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí