DruI my jsme taky tým outdoor. Jezdit na kole v dešti, sněhu a podobně je nejvíc nejlepší. ![]()
Minulou neděli (to bylo teplo) se syn divil, proč jsem s sebou na celodenní výlet (přes 8 hodin) s sebou nevzala plavky. Byl by rád do vody v přehradě vlezl víc než pod zadek. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
barbucha Já ti dám muhehe. A kolik je těm dvojčatům, už jim tři budou ne? A kdy se chystaj už teď v září?
Noo teď má velkamala nějakej dobrej tejden totiž a tak celkově jsou se segrou sehraný, takže mám dobrou náladu z nich. Jinak by si to samozřejmě užila, ona má ráda děti a s každým vyjde, to má po mně;-D
Rosťu teď začala zajímat písmena. V knížkách mi ukazuje a já mu předčítám, když narazíme na písmeno, které už zaznělo, tak ukáže na to první, že to už zná, že to je stejné... Přijde mi to strašně srandovní. A taky večerní úklid hraček už valíme spolu, líbí se mu to. Včera jsme spolu vařili, krájel (a užíral) máslo, míchal zeleninu ve woku, solil a kořenil rybu... Výcvik malého otroka pořád zdárně pokračuje. Do prázdnin mi bude o víkendu nosit snídani do postele a číst z novin.
Tři jim už byly! Chystaj se jít od čtyř resp. na podzim, kdy jim bude spíš čtyři a půl už. Jsou holt březnový... tak to jinak asi nevyjde. Snad už to bude do tý doby vyřešený s docházkou a koronáčem ![]()
K těm dobrejm vztahům sourozenců podle mě ten koronáč přispěl, teda u těch malejch určitě. Jak nemaj moc jiný příležitosti, tak jsou zvyklí jeden na druhýho, a jsou rádi že jsou rádi!
barbucha No jo, utíká to, utíká. A snacha s nimi chce být ještě rok doma nebo proč nejdou teď ve 3,5? No já doufám, že příští rok na podzim, už to skutečně vyřešené bude!
Snacha si to rozvrhla na čtyři roky, chtěla si tu první - a poslední
mateřskou užít... nakonec to ale vypadá že to bude ještě delší, když se to tak vezme. V březnu asi nástup do školky nehrozí ![]()
4n4 moje mama nema horni spicak, mlecny zub ji tam vydrzel do padesati, ted tam ma mustek. Ja ten stejny zub sice zalozeny mela, ale nevyrostl mi. Mlecny mi trhali v petadvaceti a pak se zub stahoval do zubniho oblouku rovnatky a chirurgicky. Takze mlecne zuby muzou vydrzet vazne dlouho
barbucha já myslím, že je vezmou i v březnu. V lednu, únoru tu děti do školek berou. Ne teda všechny všude, ale vím, že někdo tak děti dává. Ale u nich to bude těžší, jak jsou dva.
barbucha Tak já bych je teda přihlásila od září a dávala je na pár dní v týdnu, ať si zvyknou. Ale třeba u nás ve školce berou i během roku, když se uvolní místo (nebo si to místo můžou nechat držet, když budou platit školkovné).
No uvidíme. Jako jo, když bude volný místo/nebo dvě... Budou si to muset nějak ošetřit anžto už jsou domluvený s otcem snachy, kterej plánuje jít do důchodu, že je bude vodit/vyzvedávat. Má to jen drobnej zádrhel, a to že se budou muset přestěhovat blíž k jejím rodičům
Teď jsou ve Stodůlkách a rodiče na Dědině... tak nějak nesdílím ten optimismus jakože problem solved a cajk.
Nějak to dopadne. Snacha má poměrně jasný představy o veškerý budoucnosti a nikdy od nich neupustí, což už začalo těma jménama
tak nelze jinak než to nechat na nich (což je jistá úleva) ![]()
barbucha Jo, tak nějak jsem si to myslela, no to chápu. Navíc fakt myslím, že tenhle rok nebude moc ještě o co stát.
barbucha aha, no to stěhování to mění, jak to mají na Dědině, nevím:) Já právě vím, že bydlí kousek od nás. Souhlasím s tebou, že to vyřešené nemají, ale ne každého to stresuje (jako by to stresovalo mě)
Len Díky, je fajn mít informace i z jiného zdroje ![]()
No právě. Musíme dát naší slovutné vládě čas, aby se s tím vším popasovala, dyk ten koronáč tady máme zatím jen rok! ![]()
Jinak si nemyslím že by haranti strádali protože snacha se jim věnuje maximálně, fakt jako zlovolná tchýně musím uznat že až obdivuhodně (taky teda váží asi třicet kilo po těch třech letech strašlivý honičky) tak nehrozí že budou bez školky nějak zaostalý. Aspoň doufám - možná že se Oliver naučí časem i mluvit! ![]()
dzizisketa syn mi večer povedal, že keď ešte trochu podrastie, tak mu musím ukázať, ako sa obsluhuje umývačka (máme stolovu, tj na linke), práčka (tá je e zhora plnená) a rúra na pečenie. Aby mohol pracovať samostatne.
letfenixa o něj se holky jednou fakt poperou
, snad mu to vydrží.
Já musím syna dneska taky pochválit, úplně sám odklidil hromadu bund v předsíni na stranu, aby mohla babička projít, až dorazí. Dal to přesně tam, kam to dávám já a dokonce to sám vymyslel.
Evaeva som fakt zvedavá, kedy ho to prejde.
Šikovný syn! Babička mohla prejsť ![]()
barbucha kdyz sel starsi vnuk ve trech letech do skolky, tak jsem se pri jednom vyzvedavani ptala ucitelky, jak se s nim domluvi, jestli mu rozumi. Prej jo, jsou zvykly. A skolka mu s tim mluvenim hodne pomohla, strasne rychle se zlepsil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí