Mrakoplas len sa pochval ![]()
Vše o těhotenství a dětech
barbucha ten zensky rod je normalni, kdyz je vic s mamou a sestrou. Nas malej to obcas taky rika a muj syn to mel taky tak. Dcera pak naopak mluvila v muzskym, protoze bracha byl vzor.
Nás to prostě vždycky dost pobaví (a ne, nesmějem se mu do ksichtu
).
barbucha ja se teda obcas tem detskym zkomoleninam smat musim. Ted naposled jsme spolu delali livance a musel "ošutnat" mouku a cukr. A legracni je, kdyz pronese dlouhou nesouvislou rec, ze ktery mu rozumim 2 slova, a zakonci to "víš?" Blablabla tlaktulek blablabla auto blablabla, víš?
ked som pod synovym dozorom varila spagety tak ich variace sa v hrnci okomentoval: spagetky sa kupaju ![]()
Tie detské výroky si úžasné, musím si to začať zapisovať. Ja som sa bavila so svokrou o vlasoch a do toho Alica vyhlasila: Aj ja som mala pekne vlasy, keď som bola mladá
eless My jsme tento týden pekly sušenky. A já říkám dceři, že si musí sušenky odpočinout a budeme je jíst až po obědě. (jednak je to pravda, druhak nechci aby to jedly před obědem). A pak přišla do obýváku a říká, že sušenky už tam odpočívají. A ona jim dala do talíře panenky polštářek a ještě je přikryla peřinkou:-D
Karja boží
Chtěla bych Rosťovi pořídit nějakou panenku-miminko, co má k sobě třeba lahvičku nebo vaničku, nemusí z ní vycházet žádné tělesné tekutiny, ale musí zavírat oči, když se položí. Jaké máte doma vy?
dzizisketa my máme Baby Anabell, po vložení baterií vydává i zvuky, ale toho se syn bojí. Zavírá oči, má měkké tělo a gumové končetiny. Je menší než ty mimina, co jsme mívaly jako malé my, miminkovské oblečky jsou jí velké, leda nějaké pro nedonošence.
Jestli nespěcháš, počkej až otevřou bazary. My tu naši máme za pár korun, jinak je to drahá značková panenka.
dzizisketa máme to po nás, má 31 rokov
a v bugine, postieľke, jed.stolicke máme hlavne plysakov.
dzizisketa copak copak, Rosta bude trenovat na miminko?
A ještě mám dotaz, nevíte někdo, kolik stojí jedna dávka Bexsera?
dzizisketaza prvni sme platili 2800, za druhou 2400 a za treti 2500. Nevim, proc pokazdy jinak
Zuzuli prosim te, kde sis nechala usit to nositko? Já znám jen andalu, ale myslím, zes psala o někom jiným?
barbucha Kokoska Ten ženský rod je vtipný, já znám jednoho Vietnamce, co je sem přiženěný, už hrozně dlouho, možná tak 30 let. Mluví dobře česky, ale v ženském rodě! Má dvě dcery, ženu, vnučku...![]()
A syn má teď jako učitele angličtiny nějakého Afričana a ten o sobě mluví ve 3.osobě, jakože "teacher Nick is....", taky mě to zaujalo.
Garfie to byla predchozi faze - Honíček udělá sám!! ![]()
Zajimavy je, ze tehdy rikal sam, az kdyz zacal rikat JA, tak presel na ten zensky rod. Ja sama udelam, né maminka, ja sama!
dzizisketa od dvou let se dávají jen dvě dávky. Něco ti přispěje i pojišťovna, ale to je různé, myslím, že VZP dává nejvíc.
Potrefenáhusa sije mi ho zumbucca. Na zakazku sije jeste monilu, veka, lesia a eli handmade. Mozna dalsi, ale nevzpominam si. Zumbucca mi prisla nejlepsi velikostne, ma pevny bederak na tezsi deti, moznost krizeni popruhu na zadech a taky mi rovnou sijou i stejne mini nositko pro panenky. A je se Zuzanou, co ho sije, skvela domluva, telefonovala jsem s ni nekolikrat a domlouvaly jsme detaily. Ted cekam, az bude hotove.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí