Zuzuli Dekuju, a koukam, ze je to slovenska znacka, posilalas na Slovensko?
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa posilala. Pres zasilkovnu. V pondeli rano jsem to dala satek na pobocku, v utery v poledne byl balicek k vyzvednuti v banske bystrici a ve stredu mi psali, ze zacinaj strihat. Byla jsem prijemne prekvapena tou rychlosti.
dzizisketa 711990 to jsou docela rozdíly a evidentně to má každý jinak, protože Tondu jsme očkovali minulý rok a vždycky jsme platili okolo 1900...
dzizisketa my máme tiež Annabel
tenzie fakt? To je teda poradnej rozdil....
tenzie my platili taky necelé tři tisíce, tuším že 2700, ale je to už rok a půl.
tenzie ono to Bexero loni nějak zvlevnilo. První dávku jsem měla skoro za tři tisíce a ta druhá pak byla tak nějak jak píšeš.
continuity od loňska to mají novorozenci hrazené, tak možná proto.
Evaeva Jo, my jsme se snad přesně o měsíc vešli s maloumalou zadarmo a s větší, tam byla nějaká podmínka do 2 let za nějakou sníženou cenu nebo že se bude hradit jen jedna dávka. Nevím, mám v tom upřímně hroznéj hokej a říkám si, že zrovna tohle je důležitý a měla bych si to trochu srovnat a nespoléhat na zdravotní sestru, jak jim to plánuje. Jenže jak jsou dvě takhle po sobě, tak mě se to hrozně plete, kdo,co,kdy,čím...
Karja no my se s mladším právě o měsíc nevešli:) Starší to měl za plnou, ale dávali jsme to až po druhých narozeninách. Mladšího taky nechám až potom.
Jo tak nejlepší bude se na cenu zeptat doktorky, až budu objednávat termín. Jen jsem chtěla rámcově vědět, VZP proplaci 1500,-, půjde taky až po 2. narozeninach, což je teda za měsíc. Děkuji moc.
žluťásek nebo nekdo jiny z Dejvic a okoli, nevite, jestli je nekde hriste, na kterem by byla houpacka pro male deti? Takova ta s ohradkou, kam se da dat sedici dite, co se ale na klasicke jeste neudrzi. Hriste zatim uplne zmapovana nemam, ale zatim jsem vsude videla jen klasicke houpacky. Diky moc
Zuzuli ty jo, tak to je teda rychlost!
já asi zkusím to monilu, ale musím se zeptat, jestli to půjde kvůli materiálu. Zbyly mi tu jedny sestrice, co se mi blbě vážou a jsou tak krásný, ze mi je lito je prodat ![]()
Zuzuli Těch mini hřišť tu moc není, my jezdili spíš dál. Na Letné u hrocha nebo nahoře ve Stromovce u Kaštánku jsou atrakce pro malé, na Kampě u Sovových mlýnů, na Petříně dole nad stanicí lanovky, ve Stromovce u planetária, ve Hvězdě... Dnes se chystáme na nový svět, okouknu tam.
Z sestky je mini hřiště na náměstíčku ve Vokovicích, jak je restaurace U kaštanu, tam je mini skluzavka, mini prolezacka a houpadlo.
Ta houpačka pro mimina je na hřišti na Orechovce, nad kolejemi nad MŠ Velvarská. To je moc hezké hřiště obecně.
Pak malé hristatko na Mydlarce, tam občas chodíme a bývala tam miminkovska plastová zahradní pridelana "podomácku", nevím jestli ještě je, ale můžu zjistit :)
Ještě se mi zdá, že tahla houpačka byla na hřišti v Čínské v takovém vnitrobloku, hezke místo.
Já na ty houpačky nejsem moc zaměřena, syna to nikdy nebavilo. Ale zamyslím se ještě, hřiště máme prolezlý snad všechny v okolí.
žluťásek diky moc!
Potrefenáhusa monilu som mala pár mesiacov požičaný a bolo to super nositko. Ale mala som teda tú najmenšiu veľkosť.
Zuzuli ještě je na Puškinove náměstí.
Mrakoplas keď si sa minule pýtala na tie legíny, dnes som v tescu kúpila trojbalenie tmavomodré, šedé, pasikove modro-biele, veľ 122 je zhodná s Lupilu 110/116.
letfenixa o vďaka, pozriem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí