Jo a na skibi maji akci 20% dolu na hracky.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek jezis to je komplikovany![]()
Evaeva ony ty pohory pro tehdy 4leteho syna nebyly nezbytne, nase trasy zvladnul odchodit v teniskach. Ale ostatni deti pohory mely, tak tam ruzne pobihaly v mokre trave strmymi stranemi, syn s nimi a nebylo to uplne ono.
Mrakoplas ty nase superfity byly tusim kotnikove sport7 goretex. Lehke, pohodlne, univerzalni - jak na jaro/podzim, tak bych se nebala je dat i na dovolene do lesa. Jen se po 4 tydnech, zacaly parat
. Ale nemam tak spatnou zkusenost jako Lamicka , uz jsou to asi dvanacte boty od teto znacky a problem mame poprve. Reklamaci uznali na dalku podle fotky, to jsem byla prekvapena, trochu jsem se bala, ze jim je na mesic poslu, abych je dostala zpet slepene vterinovym lepidlem, jako se mi to kdysi stalo u mych bot. Klidne bych je vymenila za ty same, ale uz v nasem cisle nejsou.
žluťásek bez okopu by som ich musela za týždeň vyhodiť (true story).
Bože zas tu spamujem už niekoľký krat s tými jedinými topánkami, pardon ![]()
Gatita tak on vleze všude, ještě to před létem promyslím, zbyly by pak i na mladšího.
Gatita ja mela dobrou zkusenost, deti v nich chodily od roka, takze u dcery je to treba 18 paru, kdyz vezmu celorocky a zimni...? Ale ty 2 posledni pary se rozlepily :( nastesti v obou pripadech vratili penize.
Gatita tie vyzerajú fajn ale na naše túry by tá podrážka asi nestačila :/
Mrakoplas no ja som zistila, že by som pre malú potrebovala ešte nejaké uzavreté na teraz, športové sandále na odrážadlo, nejaké sviatočné sandále, bo sa už rada parádi, gumáky a asi aj nejaké baleríny.
Tak som jej od zúfalstva teraz objednala aspoň kožené baleríny od DD step so svietiacou pätou. Keď už sme jej nekúpili kolobežku so svietiacimi kolieskami, čo ťažko niesla, toto ju poteší
Jak to tady čtu, začínám se výběru a shánění bot docela bát , u nás doma navrch bohužel nejde chodit bez bačkor
Chci tě jen uklidnit, že na začátku to domácí chození můžeš dobře vyřešit capáčky (dcera měla např. Liliputi, ale značek je docela dost. Neměla je teda na doma, ale na ven - bylo jaro/léto - nebo na sportoviště na žíněnky, a na tu vaši krásnou podlahu si je dovedu představit), a dál to lze pro doma vyřešit těmi ponožkobotami s koženou "podrážkou". Nevím, jestli chceš barefoot, jestli jo, tak to zpočátku vypadá fakt složitě, ale není to zas tak strašný! Kdybyste to třeba neměli daleko do Brandýsa, tak si lidi dost chválí tamní obchod a paní prodavačku, pokud se týká rad a trpělivosti. Dobře mi poradila i paní na Slunečním náměstí na Hůrce.
rasaNori i na boty, kdyby někdo chtěl affenzahn s 20% slevou...
Mohučanka Dekuju, s capacky počítám, spis potom se bojim, ze to bude iks bot do roka, který ji nebudou/brzo nebudou (no, nakonec nejsem jiná)
Mohučanka i way to play maji se slevou:)
Když jste u těch bot, hlidejte mi Protetiky akční, kdyby někde se náhodou objevily. Budu kupovat tenisky, a dvakrát sandále:-D. Super skoro tři tisíce pryč a v srpnu je budu přezouvat:-D.
rasaNori Apage, satanas! Už máme mašinku (2x), kamión, archu Noemovu, magformers a bagr z Puntíka
Karja no jo, na toho mladšieho som zase zabudla, aj ten bude potrebovať sandále ![]()
Mrakoplas nás tak do měsíce čekají troje boty - dvoje sandále a jedny celoročky.
rasaNori máte tu way to play? U nás by to asi mělo obrovskej úspěch, už jsem na to koukala k vánocům, ale vybral si sám mnohem levnější věc, tak jsem to vypustila :-D Mně se to líbí, ale ta cena za gumovou silnici mi přijde úplně brutální.
rasaNori tyjo tak way to play chci. ..sakra:D
711990
doted jsi to neznala, vid? ![]()
žluťásek ja neviem čo to je a nejdem to radsej ani pozerať ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí