Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 22:20

Mrakoplas u malých před/školkových dětí jsem neměla potřebu nějakých jarních/letních kecek, vlastně je nemám ráda ani pro sebe. nejvíc se mi osvědčily ty pevnější sandály (různé kotníkové, pevná pata, krytá špička..) , nosili je samozřejmě s ponožkama

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 22:29

viktorka_od splavu náš doteraz tiež s ponožkami . Ale vždy mal sandale dosť uzavreté tak mi prišlo, že bez ponožiek by ho mohli otlačiť. Ale už je veľký, už by to vyzeralo divne

Ale tak tenisky nosis, nie? Náš má teraz kožené vysoké celorocky, to mu pri 20 stupňoch nemôžem obúvať, by sa uvaril.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 22:36

Mrakoplas kde je 20 stupňov???

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 22:37

letfenixa však raz bude . Nevrav mi, že takto má byť až do leta!

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 22:39

Mrakoplas tenisky nosím, v teple nejlíp takové ty síťované, ale látkovo-gumové šněrovací kecky jsem zjistila že mi vlastně nesedí - v zimě zima v létě horko

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 22:42

viktorka_od splavu ja práve hľadám jarné topánky/tenisky. Na leto samozrejme sandále. Platenky tiež nenosí (teda mal jedny podedene na záhradu). Je to nepraktické keď je mokro a vynosil by to fakt malo za tie peniaze.

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 22:44

Mrakoplas já často v létě vídám v chladnějších dnech děti v těch kotníkových celorockach s fleecem, co nosí syn přes zimu. To je mi jich upřímně líto, ale tak třeba se nepoti noha všem dětem tak jako tomu mému.

Já kupuju kotníkový celoročky na podzim a zimu, nízký celoročky na jaro a léto, plátěnky a sandály. Plus samozřejmě holínky a do školky bačkory. Letos jsem chtela na jaro ty keen chandler, ale už se nevyrábí, tak zas koupíme nízký kožený fare bare. Naštěstí mu jsou ještě ty loňské, teď už by mu v těch kotníkových bylo horko.

Naopak třeba vubec nekupuju tenisky, já nevím kdy bychom je vlastně používali :-)) 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. dubna 2021 23:01

žluťásek no my zatiaľ len na tie tréningy - chodil do telocvične, tam potreboval s tenisky bielou podrazkou. To boli zatiaľ jediné a ponosil ich až dva krát než zavreli .

Ja zas rozmýšľam nad turistickými topánkami/teniskami s vhodnou podrazkou, my v lete chodíme dosť po horách. Minulý rok to prešiel v takých turistickejsich sandáloch ale nebolo to ideálne, bála som sa, že sa v nich smykne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2021 23:51

žluťásek Mrakoplas koukám, že tenisky a bačkory syn použil stejně jako vaši kluci (logicky), snad je využije aspoň mladší. Tenisky má na cvičení, kupuju mu v Decathlonu, mamka tam ségře kupuje i trekové boty a je spokojená. Docela jste mě s těmi pláštěnkami zvyklali, synovi se noha potí hodně, ale asi mu spíš dám zase sandále, taky je nosí s ponožkama. Na zimu mu kupuju kotníkové s chlupem, teď už nosí na kožené celoročky (dneska bylo docela teplo). Chudák mladší má akorát kožené kotníkové celoročky, nečekala jsem, že ještě v půlce dubna bude taková zima.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 04:17

Jak to tady čtu, začínám se výběru a shánění bot docela bát    , u nás doma navrch bohužel nejde chodit bez bačkor

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 07:11

uf, idem vyberať topánky, na konci februára ako sa oteplilo, som kúpila Alici kožené tenisky 24 a už sú jej malé. Tak nosila cez toto hnusno zateplené Demary a teraz chúďa podedené tenisky číslo 26. No nič, idem na to

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 07:16

žluťásek pockej, ale platenky=tenisky ne? Ja tomu nerozumim

Offline Gatita
8660 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 07:24

Mrakoplas ja taky budu letos poprve kupovat neco jako pohorky. Loni v lete nam v krkonosich trochu chybely. Myslela jsem, ze jsem to ted vyresila kotnikovyma celorocnima superfitama s membranou, ale byl to vadny kus a budu je dnes posilat zpet. A nebude uplne jednoduche sehnat ty stejne, tak to bude slozite hledat neco, co je lehke, prodysne, s membranou a idealne na suchy zip.

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 07:32

Na leto jsou super tyhle tenisky ze Sportissima. Adidas Fortegym. Lehke a prodysne. Nosivaji je pres rok na telocvik a v lete dotahaji venku. Maji i ruzove.

Offline Lamicka
14206 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 07:35

Gatita ja ted reklamovala zimni Superfity skoro za 3.tis., uplne se jim odlepila podrazka. Uz to byl 2.par Superfit a uz je nekoupim. Ted jsem obema detem koupila trekove Adidas (ne teda kotnikove, ty jsem ani nehledala) a vypada, ze budou ideal. 

Offline rasaNori
8871 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 08:00

Rozbilo se nam starsi dite. Uplne vse je problem, porad v opozici, nic ji neni dobre, na segru je hnusna uplne ve vsem, uz i muz ji dal na zadek (a to ma svatou trpelivost). Tenhle vikend byl v jejim podani ucinena katastrofa. Jsem si vcera v aute pobrecela, pak jsme tedy prodebatovali kdyz usla strategii jak dal a 2 minuty co vstala zase scena. Jsem praskla dverma ze koncim, ze takhle to nejde dal. Dnes rano to same, jen vstala zase blba nalada. Pomoc

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 08:23

711990 za tenisky považuju různý boty sportovního vzhledu, nejen plátěný lehký na léto. To vůbec nevedem, kupuju spíš něco, čemu by se v dospělé velikosti řeklo polobotky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 08:36

Gatita tak keď na nejake vhodné narazis, prosím podel sa

žluťásek tiež nosieva "polobotky" ale príde mi, že mu v kožených býva už v máji/júni teplo. Našla som včera tieto Fare bare, sú to tiež tenisky a podľa odporúčaní by mali byť na jeho nohu. Tak ešte nad nimi rozmýšľam.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. dubna 2021 08:41

Gatita já myslela, že letos syn ještě vystačí s nízkými celoročkami, přece jen budeme chodit hlavně tam, kde projede kočár. Takže mám koupit i trekovkyKrkonoše máme mimo jiné taky v plánu.

Offline žluťásek
8871 příspěvků moje polička 19. dubna 2021 08:44

Mrakoplas to je letošní novinka, ale přijde mi blbá ta kožená špice, že přesně na přední části nohy je největší horko. Loňské plátěnky měly jen kožený okop, menší, ne tak výrazný. Úplně bez okopu by byly nejlepší.

(ale fare bare vyrabi i bačkůrky a podrážku to má asi stejnou jako plátěnky. Když se oprostim od toho, že jsou to bačkory a maj hnusnej design, tak z nich můžou být letní plátěnky :)