Mrakoplas na spresnenie - chlapčenské tepláky Lupilu
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa v Lidlu v holčičích věcech mívají i sady vhodné pro kluky, i když tvůj má rád růžovou, jestli se nepletu.
Evaeva áno, "ja milujem ružovú", ale legíny mu lepšie sadnú, nemusím mu vsivat gumu do pásu, včera som ho odvážila a má 15 kíl
, už mal aj 16, trocha podrástol a myslela som si, že aj pribral.
Nevím už, kdo tu taky kupuje sandály Loap Lily, ve Sportisimu je teď mají za 299 Kč.
Pinot Noir tie vyzerajú dobre. Neviem či si trúfam tipnúť veľkosť, akú bude mať syn v lete ![]()
Mrakoplas ony jsou dost uzavřené, takže už jsem vzala s tím, že na ně klidně může být počasí za dva týdny.
Zuzuli urcite ve Stromovce u Vozovny a na Puskinove namesni. To je super pro takhle male deti, ma oplocene jednotlive casti (jedno je jen piskoviste pro male deti), takze clovek nemusi byt neustale ve strehu a v klidu si popovida s kamaradkou :)) a je tam wc na kartu.
Pinot Noir no to u nás nehrozí, by mal ponožky špinavé a mokré za minútu
. Merala som mu znova nohu, dĺžka 15,6. Čo myslíš vziať 26 /dĺžka topánky/stielky? 16,5/ alebo 27 (dĺžka stielky 17). Teraz by v tej 27 plával. Asi ju vezmem a budem dúfať, že mu noha konečne podrastie.
Väčšina z tých bf topánok čo som mala vybraté a stále nekúpila
mu vychádza veľkosť dokonca 25, Max 26. To je fakt mini noha ![]()
Mrakoplas po všetkých tých meraniach a studovaniach som SA rozhodla, že synovi najlepšie pasuje značka Fare bare, prvé som skúsila papuče, a výborne, takže ďalšie som kúpila sandále (ružovo-modre). Snáď raz bude aj teplo. Dĺžku chodidla má 16 cm, vnut.dlzka tých sandálov je 17,8, o číslo menšie boli 16,5 cm, tak to už by bolo úplne malé.
Mrakoplas sandále bych asi taky vzala ty větší, do léta mu o noha kousek poporoste. Taky záleží, jak mu sedí na šířku.
Mrakoplas tím zipem na patě tomu i trošku zmenčíš.
Mrakoplas mně se zdá nadměrek na sandály 1,4 cm strašně moc, vzala bych ty menší spíš. Nebo rovnou oboje, za tu cenu :-D Zbydou pro mladšího, vniveč nepřijdou :)
žluťásek vieš čo, nakoniec tie loapy nemajú 27, len v takej oranžovej a tá sa mi dosť nepáči. Ale 26 má nadmerok 0,8 na jednej a 0,9 na druhej nohe (alebo skôr chyba v meraní:)) a to mu noha do leta určite poskočí o pár mm. Nenarástla mu od jesene, čakám zas skok.
Ale máš pravdu, za tú cenu :)
Edit. Tak ani 26 nie sú skladom online, čo tu ja spekulujem ![]()
Mrakoplas vyřešeno :-))
Ty bf boty jsou tak otravně drahý. Nejde mi ani tak o bf, jako o dobrou špičku, ale to maj skoro jen ty bf. Plátěnky za litr, ach jo.
žluťásek já plátěnky vůbec nekupuju. Letos jsem přemýšlela, jestli je kluci nepotřebují a usoudila jsem, že ne;) Já jim kupuju sandály s uzavřenou špičkou, to mi nakonec přijde jako ekvivalentní.
Evaeva my jsme je predchozi roky měli a využili. Jako obešli bychom se i bez, ale zdálo se mi to fajn. Já je taky ráda nosím.
žluťásek to byla spíš taková poznámka. My bychom je nakonec taky využili, mít je.
žluťásek no preto som ešte žiadne topánky synovi nevybrala, 50€ za boty na dva mesiace je proste moc. Normálne som dnes rozmýšľala, že mu kúpim tenisky v Sportisime. Jedny na jeseň mal keď chodil na tréningy (než to zatrhli) a v tých chodil úplne najkrajšie. Od zajtra u nás otvárajú obchody tak s ním pôjdem vyskúšať, aj Sportisimo tu je.
Mrakoplas já pořád kupuju tu stejnou značku, tak už jsem si zvykla. To bylo jen takové postesknuti, ale stejně mu je koupím :) trochu mě teda mrzej bf bačkůrky za asi sedm set do školky, který nosil jen v září celkem 16 dní ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí