Evaeva Jo, on nepotřeboval pro lezení mou asistenci. Ale byl ochoten a schopen se z výšek klidně vrhat. Dcera lezla taky. Ale když jsem jí rekla, ať nestojí u hasičský tyče, protože by ji mohl někdo shodit dolů a popoleze ke klouzačce, tak to udělala. I zastaví a čeká. Hochovi bylo fuk, že jsou všichni v nedohlednu, jel dál. ![]()
Teď jsem si vzpomněla, jak tu byli tcháni, když se dcera narodila. Synovi byly 2r5m, jel na odrážedle, tchyně byla zralá na panáka a mokrej hadr na hlavu.
Vše o těhotenství a dětech
Tabea přesně. Plus asi tisíckrát víc pohybu doma než dřív bez dětí, protože pořád něco drobí, sypou, vylívají, neustále něco hledají, já neustále něco hledám, protože do svých her zahrnují nádobí, hřebeny atd., prostě po mně pořád něco chtějí a u žádné z těch činností se nedá sedět. Plus jsem si přidala zahradu, takže jakmile to jde, letím se rýpat v zemi. To mě velice baví, ale opět je to pohyb. A dvakrát týdně mám hodinu bez dětí, abych si dala...rotoped ![]()
Zajtra ide syn do škôlky po 4,5 mesiacoch. Nevie sa dočkať, tak dúfam, že to bude skvelé a že bude čo najdlhšie zdravý ![]()
Rosťa skládá první věty, nejčastější zní "Ne, toto ne!" ![]()
dzizisketa příšerčina první věta byla ke chlapečkovi na pískovišti "Ne, to je moje" ![]()
Tak my zítra místo radostného odskotačení do školky musíme k zubaři, Ríšu bolí zub ![]()
Pinot Noir uf!
U nás se starší do školky těší ale malá bude smutná si myslím...Ale jde až desátého.
Pinot Noir jaká byla noc a jak jste dopadli? ![]()
Jako nestává se nám to často, ale první půlka dne je Karjaden. Blbá byla už noc, zase brzké vstávání a úplně neobvyklá nespokojenost, fňukání, snídal natřikrát... Tak jsem nás vypravila ven, že když teď mám ten kočárek na běhání, tak to konečně zkusím. Akorát se mi tak trochu urvala aretace předního kola, tak jsme šli zase domů to nějak dočasně opravit, což se sice povedlo, ale náhradní díl se dá sehnat v USA za 10 USD s poštovným 53 USD. Malý teď usíná a já přemýšlím, jestli si pak mám dát kafe nebo alkohol, ale to máme akorát dvě flašky sektu, a tady rozhodně není co oslavovat.
dzizisketa dej si kafe a čokoládu! Asi byl nevyspalý, odpočine si (i ty samozřejmě) a odpoledne bude marieu.
Potrefenáhusa jedeme od zubařky, ani se neptej, musím to nejdřív vydýchat. A děkuju.
Pinot Noir ajaj ![]()
Pinot Noir uf, chudaci:(
dzizisketa dala bych si vino i cokoladu:D
Pinot Noir tlapkam.
Chudák malý, ať to bylo, co to bylo.
Pinot Noir ojoj :( My ideme zajtra na brúsenie zubu, už teraz viem, ako to dopadne (hysakom z brúsky)
Takže mu před pár dny vypadla plomba, o které se zubařka vyjádřila, že vypadne do druhého, protože ten zub při plombování byl mokrý od slin, jelikož se bál odsávačky a nesnesl ty tampony. Navíc má silný dávivý reflex, zubařka ho tehdy chválila, že spolupracuje, ale bohužel ten reflex nedokáže ještě ovládnout. Takže to byla rychlá akce a zubařka říkala, že to bohužel nebude držet. Nakonec plomba vydržela čtyři měsíce. No a teď, když mu tam vleze jídlo, tak ho to samozřejmě bolí. Včera dost skučel, tak jsme šli. Hodinu jsme čekali, protože objednaní jsme nebyli. No a on pak neotevřel pusu
. Takže máme poukaz do Motola na dětskou stomatologii, že je nespolupracující, a tam mu to prý vytrhnou. No tak se budeme snažit ho přesvědčit k "znovu a lépe", ale nevím teda, není s ním řeč.
Pinot Noir to zní děsně. Nepomohl by nějaký oblbovák? dcera se začala bát zubařů po jednom nepovedeném zákroku, takže chodí k dětské zubařce, co ji dava nějaký plyn během ošetření. Prostě má na nose nasazenou čepičku. Vím, že Ríša není typ na domluvu, když se mu nechce. Naše není až taková, i když i ta má svou hlavu. Ta dětská zubařka ji tedy uchvátila, takže chce spolupracovat.
MaeGandal upřímně, tohle jsem nečekala. Nespolupracoval někdy mezi druhým a třetím rokem, ale pak už ano. S tím dávením má velký problém, navaluje se mu i při čištění zubů, takže byl problém vždycky, ale nečekala jsem, že se zasekne úplně a vůbec neotevře pusu. Budu muset popřemýšlet, co dál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí