Pinot Noir nelze najít ordinaci kde používají rajsky plyn? Dceri takhle vrtali zub v cca 5 letech. Samozřejmě za použití plynu byl příplatek, ale stalo mi to za to, zubaře se nebojí.
Vše o těhotenství a dětech
Začínám koukat po aktovkách. Máte nějaké tipy? Pro prvňačku, co nejlehčí, má teď asi 17 kilo a 114 cm. Snad ještě něco povyroste.
Pinot Noir se zubařem lituju, jak neotevře pusu, co chceš dělat.
My byli s podobným problémem, dceři se plomba uvolnila a bolelo ji to. Odvrtat se to nepovedlo, plomba pak vypadla sama a má tam lochnu jak hrom. Už aby ten zub vypadl...
Mulen A ta plomba co vypadla, byla bílá? U nás ano, pak zubařka řekla že to se stává a dostala stříbrnou. Od té doby bez problémů.
A naše má batoh Topgal, anatomicky ok ale přijde mi docela těžký. Ale naše není žádný drobek tak to moc neřeším
Pinot Noir achjo, to je desny:(((( lituju moc. A co je to za zub, stolicka?
rysamona byla stříbrná. Ale jak ji rostou druhé zuby, tak se ty plomby hýbou, proto se asi uvolnila.
Dík za aktovkový tip :)
711990 čtyřka
Mulen Kdyby chtěla malá aktovku Topgal s dinosaurem, tak máme jednu nepoužitou za malý úplatek k dispozici. Nechala jiu nás pošta pro synovce, dítko myslelo, že je to balík pro nás a otevřelo ho nožem, tak šikovně, že propíchlo popruh. Vidět to nejde, na funkci to vliv nemá, ale pro klid v rodině jsme koupili druhou.
Pinot Noir to je hrozné, neosetri ho v tom Motole v narkóze - plomba místo trhani?
brrr díky moc za nabídku, ptala jsem se malé a jak jsem čekala, dinosaurus je neprůchodný, není to prý motýlek nebo jednorožec ![]()
Mulen hama, step by step
Pinot Noir úf moc ľutujem, viem aký je príšerný davivy reflex, ja to mam doteraz. Ú zubarky mi vzdy tečú slzy ako hrachy, nie od bolesti ale od napínania
continuity díky, mrknu se.
Mulen Já si říkala, že T-rex asi nebude to pravé ořechové.
betsey ja mam asi slintaci reflex, jak mi sahne na dasne, jsem jak bernardyn. Takze vzdycky dostanu odsavacku, oschne a zdreveni mi tim jazyk, jezis, jak ja to nemam rada! A mela bych se zas objednat :(
Kokoska no nadmerné slintanie mam tiež ako bonus. Ktosi písal vo vedľajšom vlakne, že mu zubarka ošetruje jeden kaz aj hodinu a štvrť, normálne som sa orosila.
Vôbec sa nečudujem, že štvorročné dieťa nechce spolupracovať, je to fakt nepríjemné
Nas malej byl dneska u doktorky, menili pediatra, tak si je pozvala na seznameni. Pry trval na tom, ze v ordinaci musi sedet na maly zidlicce z cekarny, nechtel ukazat pindika a kdyz se mel projit nahatej, otocil si tu zidlicku zady k doktorce, usedl a trucoval.
Pinot Noir V Motole osetri v analgosedaci, takze tak jako pod vlivem
, narkoza to neni. Pak je tam dospavaci pokojik a pak muzete domu. Byla jsem tam se starsi asi s podobnym problemem, bylo ji cca 5? Asi bych o opravu mlecne ctyrky a pripadne repete nestala a vytrhla. Mam dva kusy, starsi se boji zubare doted moc, rovnatka jsou nepruchodny. Mladsi vubec, taky teda nema zatim ani jednu plombu a je ji devet![]()
Mrakoplas ten by šel, ale cena je fakt mastná :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí