Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline SunEclipse
3504 příspěvků moje polička 07. května 2021 22:22

continuity buď ráda, že je vůbec zabalil

Offline viktorka_od splavu
49409 příspěvků moje polička 07. května 2021 22:26
Reakce na SunEclipse:

continuity buď ráda, že je vůbec zabalil

pravda!

continuity já to mám za svou superschopnost - prostě vím, kde co je původně jsem to měla za normální, ale muž mě přesvědčil, že to každý nedokáže

Offline continuity
43485 příspěvků moje polička 07. května 2021 22:31

viktorka_od splavu no můj muž to nedokáže, zato umí výtečné hledat. Aby ne, hledá neustále celý život. 

Já vůbec nechápu, jak může dělat práci, ve které musí mít každý večer v pořádku nářadí uklizené na svém miste. Sufliky, ve kterých hospodaří doma on, jsou jedna katastrofa a za 12 let se nenaučil, kde co bydlí v kuchyni. 

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 07. května 2021 22:39

viktorka_od splavu Kéž by, kéž by, kéž by. 

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 07. května 2021 22:41

SunEclipse Kartáček je věc, co si nejčastěji zapomínám, když někam jedu;-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. května 2021 23:43

Karja moja kamoška má jedno dieťa (staršieho spolužiak a kamarát) a má síce obrovský dom, záhradu, zvierata a muža workoholika, ktorý s dieťaťom nepomôže ale myslím, že jej bordel doma by ťa veľmi ukludnil! :) To je milión veci všade a celá spálňa zahadzana čistým prádlom zo sušičky, ktoré nemá kto upratať do skrin:) Dnes mi vravela, že to prádlo už aj prekračuje na zemi. .  Musia mať teda hodne oblečenia :)

Offline letfenixa
10924 příspěvků moje polička 08. května 2021 01:21

Karja keď opisujes plač tvojich detí, jasné, že nič nespravis, je zúfalstvo v tom fungovať. Syn v stredu hladal nejaký kus Lega, tak s dovolením vysypal lego z krabice. Vidím to tak ešte na 2 týždne, že to tam bude ležať. Našťastie už nemám home-office.

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 08. května 2021 06:17

My máme kvůli úklidu docela neshody, já tridim (a pamatuju si, kde co je, protože davam stejný ke stejnymu) a muž schovává. Navzájem nám to přijde jako bordel, co vytváří ten druhej 

fakt nepochopím, jak muže někdo strčit každou botu do jiný skříně a bejt spokojenej - stačí mu, ze není vidět 

Já se teda musím cíleně snažit nemít moc věci, ale je to pro mě tezky, moc tezky, muž to má naopak, nejradši by vyhodil všechno, ale moc se mu nedivim, on v tom fakt neumí jinak vůbec udržet řád a pamatovat si, kde co je 

Offline 999
19869 příspěvků moje polička 08. května 2021 08:53

Karja Já taky :-). Je to už takový kolorit, někam přijedeme, jdu koupit kartáček :-).

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 08. května 2021 09:00

Mrakoplas Jo, občas má někdo větší bordel než já, ale neuklidnuje mě to. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2021 09:37

Potrefenáhusa jo, muž uklízí podobně, taky to nesnáším. K čemu to je, že to není vidět, když to pak tři hodiny hledám. Ale už jsme si to vysvětlili, společné věci a věci dětí už neuklízí:) , kromě hraček teda.

Online barbucha blogger
36045 příspěvků moje polička 08. května 2021 11:33
Reakce na Potrefenáhusa:

fakt nepochopím, jak muže někdo strčit každou botu do jiný skříně a bejt spokojenej - stačí mu, ze není vidět 

​Tomu nerozumím, vždyť je to víc práce

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 08. května 2021 11:58

Potrefenáhusa to máš ešte dobre, môj muž niečo akože začne upratovať, ale nikdy to nedokončí. Tak napríklad vylozi v spálni  z perinaku všetky karabiny, expresky, lana a všetko horolezecké haraburdie s tým, že to ide pre triediť a upratať. A tam to končí. Potom sa to všetko vala v spálni na podlahe tak mesiac, kým sa nenaštvem a nenahadzem to všetko späť 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. května 2021 12:09

Karja detska izba vyzerala pekne asi tak 2-3 dni nez ten maly satan uz zase strhol dekoracne nalepky a ako bonus si tam docmaral nabytok a stenu  teepee ma vecne rozburane a hrackami zabordelovava cely byt. Nema ich moc ale take kusy lega hazde este aj do kvetinaca. Koberec 10 minut po vysavani vyzera akoby sa ani neupratalo. A potom je tu muz co je kategoria sama o sebe. Ked na vsrtko rezignujem a necham to tu vsetko valat sa to je este len masaker... kazisvet+bordelar. a preto to tu nikdy nemozeme mat pekne  ibaze by som tu zila sama a nikto by bordel nevytvaral a nehulakal...boze to by bolo super

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 08. května 2021 12:30

barbucha to neni tak, ze doneses kazdou botu jinam, ale ze ty veci nahodne rves kamkoliv, jak ti to padne pod ruku:D light verze tohodle pristupu je sambo, ovsem se zajimavym twistem v tom, ze kdykoliv neco nemuze najit, je to zarucene proto, ze jsem to ja nekam SPATNE dala

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. května 2021 13:09

Neviem kam s tým, hodí sa to aj do vtipov aj do vinárne ale tu asi najviac :)

Online barbucha blogger
36045 příspěvků moje polička 08. května 2021 13:16

711990 

Tak i náhodně - místo co bys najednou vrzla celej pár na jedno místo, musíš jednu tam, druhou jinam, a skříň otvírat dvakrát... u běžnýho chlapa (čti: líný vši) bych předpokládala, že si bude chtít práci ulehčit... ale tak kdo jsem já abych jim radila

Jako úklid bot a hadrů se dá zvládnout, když ho naučíš že se může stát, že - typicky v předsíni - to rozkopneš do všech koutů či se po tom nedopatřením projdeš v botkách... Co mě ale po x letech dostává furt, jsou telefonáty do práce, kde má Poppy svoje ručníky. A ta to ne a ne prozradit!

Offline Mha
příspěvků moje polička 08. května 2021 13:36

Karja Netrap se, tohle všechno přejde Me se osvědčilo jednoduše děti pouštět do domu jen na jídlo a na přespání. Ale ty moje byly dost nepromokavý. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 08. května 2021 13:43

barbucha hele mozna by bylo snazsi naucit Poppy ukazat, kde ty rucniky jsou...:D mluvit nemusi, ale kdybys ji tam schovala neco dobryho, urcite by se to naucila rychlejc nez milostpan

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2021 15:50

barbucha jenom že to musíš nejdřív najít celý pár. Syn se klidně zuje tak, že má boty dva metry od sebe, takže pak klidně může být každá bota v jiné skříni.