continuity buď ráda, že je vůbec zabalil ![]()
Vše o těhotenství a dětech
pravda!
continuity já to mám za svou superschopnost - prostě vím, kde co je
původně jsem to měla za normální, ale muž mě přesvědčil, že to každý nedokáže![]()
viktorka_od splavu no můj muž to nedokáže, zato umí výtečné hledat. Aby ne, hledá neustále celý život.
Já vůbec nechápu, jak může dělat práci, ve které musí mít každý večer v pořádku nářadí uklizené na svém miste. Sufliky, ve kterých hospodaří doma on, jsou jedna katastrofa a za 12 let se nenaučil, kde co bydlí v kuchyni.
viktorka_od splavu Kéž by, kéž by, kéž by.
SunEclipse Kartáček je věc, co si nejčastěji zapomínám, když někam jedu;-)
Karja moja kamoška má jedno dieťa (staršieho spolužiak a kamarát) a má síce obrovský dom, záhradu, zvierata a muža workoholika, ktorý s dieťaťom nepomôže ale myslím, že jej bordel doma by ťa veľmi ukludnil! :) To je milión veci všade a celá spálňa zahadzana čistým prádlom zo sušičky, ktoré nemá kto upratať do skrin:) Dnes mi vravela, že to prádlo už aj prekračuje na zemi.
. Musia mať teda hodne oblečenia :)
Karja keď opisujes plač tvojich detí, jasné, že nič nespravis, je zúfalstvo v tom fungovať. Syn v stredu hladal nejaký kus Lega, tak s dovolením vysypal lego z krabice. Vidím to tak ešte na 2 týždne, že to tam bude ležať. Našťastie už nemám home-office.
My máme kvůli úklidu docela neshody, já tridim (a pamatuju si, kde co je, protože davam stejný ke stejnymu) a muž schovává. Navzájem nám to přijde jako bordel, co vytváří ten druhej
fakt nepochopím, jak muže někdo strčit každou botu do jiný skříně a bejt spokojenej - stačí mu, ze není vidět
Já se teda musím cíleně snažit nemít moc věci, ale je to pro mě tezky, moc tezky, muž to má naopak, nejradši by vyhodil všechno, ale moc se mu nedivim, on v tom fakt neumí jinak vůbec udržet řád a pamatovat si, kde co je
Karja Já taky :-). Je to už takový kolorit, někam přijedeme, jdu koupit kartáček :-).
Mrakoplas Jo, občas má někdo větší bordel než já, ale neuklidnuje mě to.
Potrefenáhusa jo, muž uklízí podobně, taky to nesnáším. K čemu to je, že to není vidět, když to pak tři hodiny hledám. Ale už jsme si to vysvětlili, společné věci a věci dětí už neuklízí:) , kromě hraček teda.
fakt nepochopím, jak muže někdo strčit každou botu do jiný skříně a bejt spokojenej - stačí mu, ze není vidět
Tomu nerozumím, vždyť je to víc práce ![]()
Potrefenáhusa to máš ešte dobre, môj muž niečo akože začne upratovať, ale nikdy to nedokončí. Tak napríklad vylozi v spálni z perinaku všetky karabiny, expresky, lana a všetko horolezecké haraburdie s tým, že to ide pre triediť a upratať. A tam to končí. Potom sa to všetko vala v spálni na podlahe tak mesiac, kým sa nenaštvem a nenahadzem to všetko späť
Karja detska izba vyzerala pekne asi tak 2-3 dni nez ten maly satan uz zase strhol dekoracne nalepky a ako bonus si tam docmaral nabytok a stenu
teepee ma vecne rozburane a hrackami zabordelovava cely byt. Nema ich moc ale take kusy lega hazde este aj do kvetinaca. Koberec 10 minut po vysavani vyzera akoby sa ani neupratalo. A potom je tu muz co je kategoria sama o sebe. Ked na vsrtko rezignujem a necham to tu vsetko valat sa to je este len masaker... kazisvet+bordelar. a preto to tu nikdy nemozeme mat pekne
ibaze by som tu zila sama a nikto by bordel nevytvaral a nehulakal...boze to by bolo super![]()
barbucha to neni tak, ze doneses kazdou botu jinam, ale ze ty veci nahodne rves kamkoliv, jak ti to padne pod ruku:D light verze tohodle pristupu je sambo, ovsem se zajimavym twistem v tom, ze kdykoliv neco nemuze najit, je to zarucene proto, ze jsem to ja nekam SPATNE dala![]()
Neviem kam s tým, hodí sa to aj do vtipov aj do vinárne ale tu asi najviac :)

Tak i náhodně - místo co bys najednou vrzla celej pár na jedno místo, musíš jednu tam, druhou jinam, a skříň otvírat dvakrát... u běžnýho chlapa (čti: líný vši) bych předpokládala, že si bude chtít práci ulehčit... ale tak kdo jsem já abych jim radila ![]()
Jako úklid bot a hadrů se dá zvládnout, když ho naučíš že se může stát, že - typicky v předsíni - to rozkopneš do všech koutů či se po tom nedopatřením projdeš v botkách... Co mě ale po x letech dostává furt, jsou telefonáty do práce, kde má Poppy svoje ručníky. A ta to ne a ne prozradit! ![]()
Karja Netrap se, tohle všechno přejde
Me se osvědčilo jednoduše děti pouštět do domu jen na jídlo a na přespání. Ale ty moje byly dost nepromokavý.
barbucha hele mozna by bylo snazsi naucit Poppy ukazat, kde ty rucniky jsou...:D mluvit nemusi, ale kdybys ji tam schovala neco dobryho, urcite by se to naucila rychlejc nez milostpan![]()
barbucha jenom že to musíš nejdřív najít celý pár. Syn se klidně zuje tak, že má boty dva metry od sebe, takže pak klidně může být každá bota v jiné skříni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí