711990 asi je Toník prostě roztomilej
Vše o těhotenství a dětech
Tak Betty no nevim:D ono to nebejva na hristi, ale prave jen tak v parku nebo ted treba v Zoo. Proste zpoza rohu se objevi dite a hned se vrha. Je to az takovy hrozne divny. Tudle mi dokonce nejakej chlapecek rekl "ja si ho pohladim jo", jak psa....![]()
Nebyla tu nedavno shanka po nedostupnych knizkach jaro, leto, podzim, zima? Nebo to bylo neco jineho? Na megaknihach je totiz maji vsechny... Ted jsem byla na eshopu vybirat zvukove knizky podle zdejsich doporuceni ![]()
Zítra 27 stupňů. To zas nevím, jaké oblečení dát do školky
. Tyhle změny!
Pinot Noir no to jak my dnes, odpoledne jsme se zoologicke varili v oblečení, ve kterém bychom ráno zmrzli.
To nemá řešeni, dej mu triko s kratkym a mikinu, s tím že až půjdou ven, tak to osefuje učitelka, podle toho, jak to bude vypadat. a klobouk, ať nepřijde domu s uzehem, dnes to byl vážně pařák.
Pinot Noir presne to teraz riešim. Plus u nás dnes napriek teplú bol stále studený vietor. ![]()
Koncim 7 tyzden tehotenstva a je mi nonstop uz treti ci atvrty tyzden stale zle. Od rana ako sa zobudim az kym nejdem spat. Smrdi mi muz, nezvladam dieta umyt ked pouzije nocnik na velku a uz vobec vyhodit nocnik. Je mi zle ked som hladna a je mi zle pocas toho ako jem, samozrejme je mi zle aj ked dojem. Minule mi asi dve hodiny nebolo zle, tak som sa najedla tak, ze mi zle bolo od prezratia sa
Nastastie nezvraciam, kamoska ktora solidarne otehotnela dva tyzdne po mne uz tyzden zvracia a takmer nic neje, lebo sa v nej nic neudrzi. Obe sme teda zatial schudli, ona lebo neje, ja preto, lebo mi nie je zle ked kracam. Tak kracam vela a casto, vlastne mam pocit, ze okrem chodze nemam na nic ine cas
.
DrowRanger chvátám, chvátam, nemám chvíli klid, nesnídám, nesvačím, nestihnu to, nestačím... (brouk kvapník) ![]()
Drž se, je to jen (snad hodně krátká) fáze ![]()
Tabeatiez si to hovorim, aspon nepriberiem, chudnut je stale z coho ![]()
DrowRanger po druhé mi bylo blbě až do toho 14.tt, zrádné bylo, že se mi udělalo dobře a pak přišel nejhorší týden, kdy jsem i párkrát zvracela. Ale pak už bylo dobře. Drž se, bude líp.
continuity on chodí jen na dopoledne, takže ven jdou někdy mezi devátou a jedenáctou. To je asi ještě docela chladno? No prostě nevím. Sotva jsem si zvykla na systém softshellky, sněhule, bundy, tak zas toto! A to ani nemluvím o tom, že vlastně nevím, co oblíkat sobě ![]()
Evaeva ja si pri rpvomnpamatam poobedne nevolnosti, par celodennych a zachvaty vlcoeho hladu. Potom ma strasne palila zaha az do porodu a popravde radsej beriwm tieto nevolnosti ako tu zahu, to bolo strasne. Ale toto je skor taky diskomfort, da sa to vydrzat.
Pinot Noir no v devět to bylo na svetr a v jedenáct už na triko. Já bych vrstvila, triko a mikinu, nějaké lehčí kalhoty a řekla mu, ať se případně svleče. Myslím si, že nebude jediný.
Pinot Noir mikina mu bude určitě stačit. Dnes jsme vylezli ven v deset v kaťasech a mikině a bylo nám spíš horko. A chodí už v těch devět? Tady chodí školky ven až po desáté, možná i později, mi přijde.
DrowRanger mě bylo celodenně špatně i poprvé, ale míň. Prý je to časté. Ta žáha musela být hodně nepříjemná, to ti vůbec nezávidím.
Evaeva vlastně nevím, ale musí tam být nejpozději v osm, o půl dvanácté už obědvají. Takže někdy mezi tím, no. Byli jsme teď na Moravě a včera v osm ráno tam byl jeden stupeň. Tady bylo asi tepleji, tam by to bylo v devět ráno ještě pořád na zimní bundu.
Pinot Noir dneska sel Tonda dopoledne v teplakach, triku s kratkym a v mikine. Totez mu dam i zitra dopoledne s tim, ze mikinu pak svlikne. Na kratasy to jeste asi dopo nebude, ale na druhou stranu ani na zimni bundu:)
žluťásek prosím ťa nemáš tvrdé prádlo pri používani toho sanytolu na škvrny?
Ja neviem čím to je, podozrievam teda aj ten sanytol, ale občas mám tak tvrdé prádlo, že je to jak prkno, ani zložiť sa neda, už len pri skladaní mi je nepríjemné sa ho dotýkať. Práve som tak zavesila celú várku farebného prádla a to je fakt des. S ponožkami by som dakomu aj hlavu rozbila :/ Neviete dakto čím to je? Máme echt tvrdú vodu, používam ocot zriadený s vodou (skúšala som dať viac aj menej). Nie každá várka je taká ale nedokážem rozpoznať čím to je. Jo a periem v géloch, väčšinou z ecoterry (čapovana drogéria). Aviváž nepoužívam a ani nechcem. Žehliť ma nedonúti nikto ![]()
Pinot Noir co jsem teď studovala ty školky, tak nejdřív je ten ranní "výukový" program, ven se chodí až později. Ale taky je klidně můžou vyhnat na zahradu a probrat to s nimi tam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí