Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. května 2021 17:15

Mrakoplas to je super mna by vino urcite potesilo. ale mam akurat tak prd lebo dieta do skolky nechodi takze ani nemohol doniest domov nejaky vytvor.

Online Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 08. května 2021 18:16

barbucha já jsem se tu nedavno naučila od Sairon na tyhle dotazy odpovídat "nevim" a je to fakt dost osvobozující...kupodivu si většinou poradej 

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 08. května 2021 18:54

Mha Přesně, dneska šli ven s tatínkem už o půl 8 ráno na hřiště. Jsem ráda za nadcházející letní sezonu

Offline Mha
příspěvků moje polička 08. května 2021 20:16
Offline brrr
12381 příspěvků moje polička 08. května 2021 20:25

Dneska jsme měli marieuodpoledne, teda pokud ten termín platí i pro odrostlejší potomky. Bez keců šli do lesa (okénko jako cíl zafungovalo). Dokonce jsme přibrali i neteř a synovce. Cestou se neporvali, v cíli chytali pulce než dostali palačinku. A překvapili mě, že zpátky chtěli jít stejnou cestou, která je delší a na zpátek nic moc (jde se do docela velkého krpálu). Doma si ještě svorně opekli buřty, to už zvládají bez asistence. Ted je jestě naženu do vany a pak budu mít veget.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2021 20:29

brrr super odpoledne!

My byli na chatě u mužových příbuzných, o starším jsem celou dobu nevěděla a on zážitků na celý měsíc:)

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 08. května 2021 21:27

My byli se vsema detma na rybniku u znameho, super den! Ale byli jsme jak skolka na vylete

Offline brrr
12381 příspěvků moje polička 08. května 2021 21:44

Kokoska A kolik jich vlastně máte?

Offline brrr
12381 příspěvků moje polička 08. května 2021 21:47

Evaeva No, odpoledne bylo fajn, ale dopoledne Smývatelným sprejem nastříkali na včelín kososčtverec a f..k a až pak zjistili, že ten sprej tak úplně smývatelný není. Tak drhli.

Chlapeček, co na celou dobu pobytu zmizí, je perfektní.

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 08. května 2021 21:58

brrr 6 a sedmy na ceste. Ale meli jsme jich s sebou jen 5, tu devitimesicni jsem nevzala Takze vlastne ne vsechny, klamna informace.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. května 2021 22:03

brrr dokud stříkají u vás doma, tak ještě dobrý, ne?

On se občas přihlásil, ale je fakt samostatný. Jezdíme tam jednou za rok, bylo tam spousta lidí, které vůbec nezná. Všechno, co potřeboval, si vyřídil, hrál si s "cizím" dědou, vydal se na procházku s pár lidmi,.. Já teda vím, že je takový, ale stejně vždycky koukám.

Offline Karja
44867 příspěvků moje polička 08. května 2021 22:22

Kokoska Jste hustý no! 

Online Pinot Noir
29996 příspěvků moje polička 09. května 2021 05:39
Reakce na brrr:

Evaeva No, odpoledne bylo fajn, ale dopoledne Smývatelným sprejem nastříkali na včelín kososčtverec a f..k a až pak zjistili, že ten sprej tak úplně smývatelný není. Tak drhli.

Chlapeček, co na celou dobu pobytu zmizí, je perfektní.

​Něčím se to vyvážit musí, takhle je svět v pořádku

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 09. května 2021 08:06

Ach jo. Pozitri mame jit k dr. na ockovani. To byva dost mrzute samo o sobe, jenze tohle je hotova zrada. Na petilete prohlidce dostal syn protitetanovku a dr.se s nim rozloucila s tim, ze ted se nekolik let neuvidime a ze ma nadlouho "hotovo". No a asi pred mesicem volala sestricka, ze se omlouva, ale ze se spletly a ze se mame dostavit na preockovani neceho... Dnes to budu muset synovi vyjevit, je mi ho celkem lito.

Offline brrr
12381 příspěvků moje polička 09. května 2021 08:45

Pinot Noir Přesně a ještě se "zabavili" drhnutím.

Offline brrr
12381 příspěvků moje polička 09. května 2021 08:47

Kokoska Pět nebo šest, to je jedno, i tak je to docela slušný oddíl.

Online barbucha blogger
36045 příspěvků moje polička 09. května 2021 10:17

Včera den jak korálek Vzala jsem haranty na hřiště... kde se vyskytovala holčička, která jedinou zábavu spatřovala ve vytržení hračky z ruky postiženého a jejím odhození daleko, předaleko. Postižený (typicky Oliver, to je takovej jouda bezelstnej, Adéla by si myslím poradila líp) nejdřív koukal jak puk, po několikátý už ale začal samozřejmě řvát...

Poté přibyl chlapeček už ve školním věku, kterej mu sebral původně na písku volně se povalující ulomenou lopatu od bagru s vysvětlením, že je to původně jeho. Potud cajk. Ale jen do chvíle, kdy začal Oliverovi tou lopatou šermovat před ksichtem (jakože kyš kyš!) a mlel, ať mu taky koupíme tak pěknej, proč mu ho nekoupíme, to mu nechceme nic koupit? podívej jakej je tenhle překrásnej! přičemž mu tu blbou lopatu furt strkal pod nos a nadšením nad Oliverovým ječením jen tancoval, hajzl jeden.

I sebrala jsem haranty, naslibovala jim limonádu s brčkem a jiné požitky a odebrala se na cestu k občerstvovně... aby do nás na zmíněný cestě (pro pěší) zezadu div nenarazil cyklista a hezky nás aspoň při urputným brždění ohodil štěrkem (hned vedle vede stezka pro cyklisty, samozřejmě).

Přítomný doprovázející (jinak obvykle značně nášlapný) dědeček harantů mi po všechny incidenty zakrejval pusu a tahal mě pryč, že nechce do černý kroniky...

Nevíte o nějakým hřišti, kam nikdy nikdo nechodí?

Offline Gatita
8666 příspěvků moje polička 09. května 2021 11:29

barbucha musis do nejaky horsky vesnice, kde z eu fondu vybudovali hriste, prestoze tam nemaji zadne deti:) 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 09. května 2021 11:31

barbucha taky bych ocenila takovy hristeposledni dobou narazime na deti, podle me uz i skolniho veku, ktery z niceho nic pribehnou z poza rohu k Tondovi a zacnou mu sahat na oblicej a hlavu!!!! To jsem pak za besnou kravu

Offline žluťásek
8876 příspěvků moje polička 09. května 2021 11:58
Reakce na Gatita:

barbucha musis do nejaky horsky vesnice, kde z eu fondu vybudovali hriste, prestoze tam nemaji zadne deti:) 

My tu máme jedno úplně zapomenutý hřiště, kde jsme často sami. Když mi cizí zlý děti lezou nervy, chodíme si tam taky odpočinout :)