Pinot NoirA možná nám chce říct, že s tím Titanicem to nakonec bylo úplně jinak..... Je vážně šikovnej!
Takže v létě do Stockholmu na Vasu co? Je to drahy koníček, ale furt lepší než někde honit tornáda:-D
Pinot NoirA možná nám chce říct, že s tím Titanicem to nakonec bylo úplně jinak..... Je vážně šikovnej!
Takže v létě do Stockholmu na Vasu co? Je to drahy koníček, ale furt lepší než někde honit tornáda:-D
Evaeva kde jsi ji ulovila?!?! Kombinézu
žluťásek na vinted, novou ještě s visačkou. Cena celkově nic moc, asi 800 vč. pošty a všeho, asi se dá sehnat levněji. Ale jsem ráda, že to mám vyřešené, a unosí jí potom i mladší.
Evaeva no do prkynka, já ji tam vyhlížím už dva měsíce! Sakra ![]()
žluťásek
však ona se nějaká objeví. Tohle je teda nějaký starší model asi loňský, s hvězdičkami
Evaeva mne je model fuk, už jsem zvazovala vzít i růžovou. Ale byly na ni srdíčka, to už mi přišlo nějak moc ![]()
Resch prosím tě, kdyz už tady konzultujes. Jak je to s těmi HPV vakcinami?uši se stihnout do 14 let obě dávky nebo stačí rozockovat?
Já bych to klidně trochu odložila, zatím dítě na start sexuálního života nevypada, bude je 13 za chvilku. Ať na spíš tu imunitu co nejlepší kolem ty 30.
stačí rozočkovat, tzn. klidně první dávku 13let 11měsiců první dávku, ona ta já největší ochrana - nebo se to udávalo - je na cca 8-10let - tzn. na období, kdy se předpokládá nejvétší promiskuita
žluťásek u nás by bola prijatá s radosťou ![]()
Evaeva loni byly jednobarevný s chcíplou ondatrou na límci, předtím pruhy. Hvězdy byly jednou bílý a jednou myslím zelený a bílý. ![]()
Letos mě Tchibo taky vypeklo, v zimních kombinezach i ve flísových mikinách na zip. ![]()
Ty měl syn sice dvě, ale co chodí do školy, jednu už ztratil. A ještě jednu jinou. Ve škole je sice truhla se ztracenýma oděvama, ale je tak narvaná, že tam nic nenajde. Já tam jednou sama hledala a nestačila se divit, kolik tam bylo zimních bund a lichých bot... teď bych bohužel potřebovala sjednat schůzku, aby mě do školy vůbec pustili. ![]()
Tabea máme zelený a bílý
Ten letošní modrý vzor se mi líbí víc, ale jsem ráda, že to mám vyřešené. Letos je to zásobení všude bída.
Tabea mně se zdá, že letos naskladnili snad jeden kus od každé velikosti. Sledovala jsem s napětím kdy budou a už stihla jen prázdná okýnka. A dva měsíce už tam visí Brzy opět skladem online. Sleduju to každej boží den!
![]()
Evaeva zelený a bílý jsme měli před několika lety, to byla asi první synova kombinéza. To to někdo sušil ve skříni sakra dlouho ![]()
žluťásek ty jo, to teda ano. Tak doufám, že mě nevypeče a vydrží aspoň staršímu ty dvě sezóny.
žluťásek Já koupila zelený a bílý před 2 lety, jen nevím, jestli online nebo v obchodě. Letos jsem asi měla víc štěstí než rozumu, protože jsem koupila jednobarevnou v obchodě ve slevě. Tak když tam visí zlevněná, vezmu ji... Sama bych se po ní tou dobou nesháněla.
dynda já to sleduju celej podzim, protože už jsem se naučila, že zimní boty se musí kupovat v září, boby v létě a klobouk v červnu, pani? To už je vyprodaný, to už nebudou teďka.
Zaváhala jsem při čekání na Tchibo a už je nemá ani lindex a hm.
Naštěstí se ještě tip top vejde do loňské, ale ráda bych už měla i větší. Dyť to známe, najednou poskočí o pár cm a loňskou můžu strčit na vinted :)
Ale teď jsem jednu našla. Potřebuje zasit, jinak plně funkční. Nekup to ![]()

žluťásek já tam zadala svůj e-mail, ale moc si od toho neslibuju. Dcera má ve školce tu modrou pruhatou po synovi, ale už jsou mezi ľkolenama lehce dírky. Syn měl loni tu červenou s road-killem. Letos ji měl jednou, dala jsem ji večer sušit a ráno zjistila, že šev na zadku je asi 30cm rozpáranej. Asi nám sem někdo v noci vniknul a rozerval to. Nevšimla jsem si ničeho venku, ani cestou domu na kole, ani když jsem ji veselá do sprchy, ani když jsem ji přehazovala přes vanu...
. Ještě jsem se k zašití nenamotivovala.
Taky teda nechápu, že moje děti jsou vždycky nejvíc začuněný v kolektivu. Dcery oblečení ve školce po jednom dnu vypadá, jak kdyby na ní někdo házel bláto zednickou lžící ze všech stran...
žluťásek Hm, to jsou přesně ty díry, co vždycky vzniknou u nás. To se dá spravit jen vyhozeným do popelnice...
Tabea my jsme teď týden prakticky jen doma. Vyprala jsem tedy zabahněné softchelky. Druhý den jsme šli aspoň na nákup a asi na dvacet minut na hřiště, co má jako povrch tartan. Ty kalhoty vypadají jako bych je vůbec neprala![]()
![]()
Tabea ony jsou ty jejich kombinézy k tomu nachylny, syn je taky osoupe. Ale měl tam malé dírky, které jsem hned zašila a ještě jsem koupila nazehlovaci záplaty, že to tím výztužim.
Tyhle obří díry, no měla bych zábrany nabídnout ji za odvoz ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.