Mrakoplas jestli vozík, tak sekačku na trávu, která dělá bubliny!
Vše o těhotenství a dětech
Ale mohla by som mu kúpiť ďalší Duplo vláčik k dráhe, dva už pokazil ![]()
Pinot Noir čože, to existuje? O to sa mi pobijú!
Mrakoplas to vodní kreslení jsem myslela toto:
Pinot Noir to budou mit ted v kauflandu, je to dobry?
Ta sekačka je velice oblíbená hračka, ale přesně jak tuší Mrakoplas , je to nekonečný zdroj sporů. Neexistuje něco dalšího podobného s bublifukem, aby se prckové nemuseli střídat?
Mrakoplas vodni draha s lodickama:)
rasaNori nevím, dnes ráno jsem to teprve objednala.
dynda tak lepší než sekačka jsou rozhodně dvě sekačky ![]()
Pinot Noir a dostanouto kluci ted nekdy? Ze bbych to holkam taky poridila:D
rasaNori za měsíc.
rasaNori ale omrknu to a dám vědět, jak se mi to jeví.
Pinot Noir diky!
My tu sekačku, co dělá bubliny, máme u tchýně. Když jsme k ní přišli, už je nedělala. A stejně je hodně oblíbená, funkční bude parádní. Akorát dělá trochu hluk.
Evaeva musela jsem na to znovu kouknout, co že dělá hluk. Původně jsem si nevšimla, že je na baterky. Tak to nechci, myslela jsem, že ty bubliny se vyrábí mechanicky tím, že se něco roztočí, když jedeš.
Pinot Noir ta naše hlučí i bez baterek. Točí se tam nějaké kolo. Na trávě je to lepší.
Z těch věcí, co už máme dvakrát, mi jde trochu hlava kolem.
Pinot Noir máme iné maľovanie ale máme ich už fakt dosť. Aj s perami čo sa naplnia alebo také na štetce. Je to fajn.dynda niečo bublifukove je dobrý nápad, to mladší teraz žere.
rasaNori no jo, vodná dráha, to by mohlo mať úspech tiež
Ste super.
Mrakoplas k té vodní dráze jsem si vzpomněla, v Lidlu měli takovou venkovní kuchyňku, byl tam barel na vodu, dřez a nějaké poličky, z toho batelu tekla voda jako z kohoutku. Moje kluky by to hrozně bavilo, akorát my máme jenom balkon.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY