Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2021 21:13

letfenixa spíš není moc dlouhá, aspoň ta naše, v tom letáku mi přišla podobná. Když si sedne nahoru, zbývá mu pod nohama tak dvacet centimetrů. Ale určitě si to užije.

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 25. května 2021 21:16

Uf, mám od čtvrtka Ríšu doma, ve školce zařádil nějaký kašlo-rýmo moribundus, od neděle to má i mladší, a já se přiznám, že už jsem na dně . Uzlobení, usoplení, pořád se rvou, mladší nic nejí, starší naopak nevídaně žere, furt mě pohání, kdy už bude oběd, ale současně mě od přípravy pořád odvádí... Mladší vstává po čtvrté hodině, celou noc pobrekává... A ještě k tomu mi poryv větru hodil dětský zahradní domek na tu nejhezčí část záhonu a polámal okrasné česneky .

Chudák já! Děkuji.

Offline Karja
44880 příspěvků moje polička 25. května 2021 21:18

Pinot Noir 

Chudák! Opravdu chudák! To je důvod, co je od té školky od září odrazuje, tohle nedám!:-D Kolik ti padlo flasek?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2021 21:19

Pinot Noir to je naprd tyhle rýmy. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2021 21:22

Karja syn byl ve školce včera, měl by chodit dvakrát, možná třikrát týdně. Taky jsem zvědavá, jestli něco přitáhne, i když u nich to dost hlídají. I by mě to mrzelo kvůli němu, hrozně se tam těší.

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 25. května 2021 21:23

Karja moc ne, mně nejvíc chutná při pohodě. Když tuším, že budu odbíhat utěšovat a pořád dokola uspávat, tak mi to moc nejede.

Ale jinak to nebylo s nemocemi špatné, Ríša je doma snad teprve podruhé od září. Ale zas je starší, ta imunita asi vyzrává taky, stejně jako psychika.

Offline letfenixa
10927 příspěvků moje polička 25. května 2021 21:25

Pinot Noir detské choroby sú naprd

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2021 21:25

Dávali jste někdo předškolní dítě do nějakého kurzu angličtiny? Má to smysl? Nemyslím ve školce, ale do jazykové školy. Synovi budou na podzim čtyři, počítám, že by mohl chodit spíš jen jednou týdně.

Offline letfenixa
10927 příspěvků moje polička 25. května 2021 21:41

Evaeva premýšľam nad tým, ale asi to nechám až po pandémii, lebo distnacna výtvarná bola opruz a angličtina by bola tiež.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2021 21:44

letfenixa to je dobrá poznámka. Otázka je, kdy to bude, aby už nebyl moc velký.

Offline letfenixa
10927 příspěvků moje polička 25. května 2021 21:47

Evaeva syn už bude od septembra predskolak, takže áno, už bude veľký, ale fakt sa mi to nechce absolvovať distancne

Offline rasaNori
8872 příspěvků moje polička 25. května 2021 22:00

Evaeva starsi pujde od zari do aj-cz skolky, no jsem na ni zvedava...jako kdyz jsem je dnes videla spolu ve skolce, tak jsem malem slzu zamackla, ale myslim ze starsi uz potrebuje trosku postrcit a vyslat do sveta. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2021 22:01

letfenixa souhlasím, že distančně by to absolutně nemělo smysl a bylo by to akorát trápení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2021 22:04

rasaNori aj školka je něco jiného, předpokládám, že tam se převážně mluví anglicky. My máme jednu dokonce v docházkové vzdálenosti, akorát nemáme měsíčně volných 25 tisíc Tohle by byl jen kurz, jedna možnost je jazyková škola, případně DDM.

Offline rasaNori
8872 příspěvků moje polička 25. května 2021 22:07

Evaeva v tomhle je Ostrava fajn, stejny moznosti ale jina financni narocnost:D jedno dite za 6000,- na mesic a dve deti za 10. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2021 22:09

rasaNori já si myslím, že tohle je fakt extrém, určitě v okolí, běžně tu soukromé školky stojí zhruba tolik, co píšeš. Ale žádná jiná anglická v okolí není, navíc to pak chce i anglickou školu.

Offline notna
9513 příspěvků moje polička 25. května 2021 22:19

Pinot Noir Teda vstávat po čtvrt! Plus celý náročný den. Jsi fakt chudák. 

Online Tabea
8221 příspěvků moje polička 25. května 2021 22:23

Pinot Noir hele, zítra bude zas pršet, tak česneky dorostou. Dětem nakrájej k posteli cibuli, ta tu rýmu pokrotí. A příprav si flašku, na kterou se zítra můžeš těšit.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. května 2021 22:24

Pinot Noir chudak nejvic, tak at je to brzy za vami! 

Offline Pinot Noir
30004 příspěvků moje polička 26. května 2021 06:30

Děkuji všem za soucítění . Pozitivní je, že jsme to aspoň nechytili my dospělí, včera byl muž na covid očkování, dnes jdu já, a když si vzpomenu, jak jsme tu lovili celý den termíny, aby nám druhé očkování nepadlo do dovolené, docela jsem se té rýmy lekla.