letfenixa spíš není moc dlouhá, aspoň ta naše, v tom letáku mi přišla podobná. Když si sedne nahoru, zbývá mu pod nohama tak dvacet centimetrů. Ale určitě si to užije.
Vše o těhotenství a dětech
Uf, mám od čtvrtka Ríšu doma, ve školce zařádil nějaký kašlo-rýmo moribundus, od neděle to má i mladší, a já se přiznám, že už jsem na dně
. Uzlobení, usoplení, pořád se rvou, mladší nic nejí, starší naopak nevídaně žere, furt mě pohání, kdy už bude oběd, ale současně mě od přípravy pořád odvádí... Mladší vstává po čtvrté hodině, celou noc pobrekává... A ještě k tomu mi poryv větru hodil dětský zahradní domek na tu nejhezčí část záhonu a polámal okrasné česneky
.
Chudák já! Děkuji.
Chudák! Opravdu chudák! To je důvod, co je od té školky od září odrazuje, tohle nedám!:-D Kolik ti padlo flasek?
Pinot Noir to je naprd tyhle rýmy.
Karja syn byl ve školce včera, měl by chodit dvakrát, možná třikrát týdně. Taky jsem zvědavá, jestli něco přitáhne, i když u nich to dost hlídají. I by mě to mrzelo kvůli němu, hrozně se tam těší.
Karja moc ne, mně nejvíc chutná při pohodě. Když tuším, že budu odbíhat utěšovat a pořád dokola uspávat, tak mi to moc nejede.
Ale jinak to nebylo s nemocemi špatné, Ríša je doma snad teprve podruhé od září. Ale zas je starší, ta imunita asi vyzrává taky, stejně jako psychika.
Pinot Noir detské choroby sú naprd ![]()
Dávali jste někdo předškolní dítě do nějakého kurzu angličtiny? Má to smysl? Nemyslím ve školce, ale do jazykové školy. Synovi budou na podzim čtyři, počítám, že by mohl chodit spíš jen jednou týdně.
Evaeva premýšľam nad tým, ale asi to nechám až po pandémii, lebo distnacna výtvarná bola opruz a angličtina by bola tiež.
letfenixa to je dobrá poznámka. Otázka je, kdy to bude, aby už nebyl moc velký.
Evaeva syn už bude od septembra predskolak, takže áno, už bude veľký, ale fakt sa mi to nechce absolvovať distancne
Evaeva starsi pujde od zari do aj-cz skolky, no jsem na ni zvedava...jako kdyz jsem je dnes videla spolu ve skolce, tak jsem malem slzu zamackla, ale myslim ze starsi uz potrebuje trosku postrcit a vyslat do sveta.
letfenixa souhlasím, že distančně by to absolutně nemělo smysl a bylo by to akorát trápení.
rasaNori aj školka je něco jiného, předpokládám, že tam se převážně mluví anglicky. My máme jednu dokonce v docházkové vzdálenosti, akorát nemáme měsíčně volných 25 tisíc
Tohle by byl jen kurz, jedna možnost je jazyková škola, případně DDM.
Evaeva v tomhle je Ostrava fajn, stejny moznosti ale jina financni narocnost:D jedno dite za 6000,- na mesic a dve deti za 10.
rasaNori já si myslím, že tohle je fakt extrém, určitě v okolí, běžně tu soukromé školky stojí zhruba tolik, co píšeš. Ale žádná jiná anglická v okolí není, navíc to pak chce i anglickou školu.
Pinot Noir Teda vstávat po čtvrt! Plus celý náročný den. Jsi fakt chudák.
Pinot Noir hele, zítra bude zas pršet, tak česneky dorostou. Dětem nakrájej k posteli cibuli, ta tu rýmu pokrotí. A příprav si flašku, na kterou se zítra můžeš těšit. ![]()
Pinot Noir chudak nejvic, tak at je to brzy za vami!
Děkuji všem za soucítění
. Pozitivní je, že jsme to aspoň nechytili my dospělí, včera byl muž na covid očkování, dnes jdu já, a když si vzpomenu, jak jsme tu lovili celý den termíny, aby nám druhé očkování nepadlo do dovolené, docela jsem se té rýmy lekla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY