Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2021 08:55

Potrefenáhusa teď ještě aby vaše školka počítala s tím, že rodiče dojíždí. Mamčina kolegyně dojíždí z Poděbrad a místní školky mají otevřeno jen 8 hodin, což by nestíhala, i kdyby pracovala tam. Ta prostě potřebovala poloviční úvazek, aby vůbec měla šanci to dítě vyzvednout.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 17. června 2021 08:57

Evaeva já se za 15 minut dostanu tak na to metro. Bych musela smazit v hamburgery u McDonalda nebo vázat kytky u hřbitova, kdybych to chtěla mít blíž.

Offline Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 17. června 2021 08:59

Evaeva já s celým uvazkem ani nepočítám, to by s tímhle dojizdenim fakt neslo. Ale tatínek teď pracuje v místě a některý dny maj dlouhý a některý dny kratky, takže to už bysme nějak vykryli spolu. 
Tím bydlením venku jsme si bohužel dost odpálili i vyzvedavaci babičky. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:01

continuity Když já se dalšího stěhování strašně bojím. 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:07

MP Meri mě přijde, že si můžeš prakticky jenom polepšit, ale teda zas to bude s dojížděním. 

Jak je tady ve vlákně vidět, moje půl hodina je pro někoho už strop. 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:09

MP Meri byli jsme v zoo teď v neděli, od rána do dvou a super, i za krásného počasí to bylo fajn, kluci si to užili (ačkoliv o zvíře ani okem nezavadili ).

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:10

MP Meri ja te chapu a soucitim, i kdyz jsem to mela presne opacne. ve mne ty prazdne ulice a sousedky za zaclonou vyvolavaly uplny vlny odporu. super relax jet se do mesta mackat v davu! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:11

MP Meri ja som presne typ, čo ty a úplne ťa chápem. Na mňa je aj Žilina veľká 

Ale našťastie my aspoň bývame na okraji na skok do prírody, a tak to tu aj vyzerá, srnky a diviaky každú chvíľu a bohužiaľ aj vretenice, z tých mám hrôzu

Aj keď teda ja si to na materskej užívam a baví ma to aj na tom ihrisku, len musí byť prázdne

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:12

Potrefenáhusa jo, jeste byva blby ze ostatni deti tam ty vyzvedavaci babicky maji a vetsina jich chodi po o

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:17

MP Meri Jinak ti rozumím, mně Praha před dětmi nabízela dobrý plat a možnosti, jak po večerech ty peníze utratit

S dětmi neplatí ani jedno z toho, takže mě zachraňuje dům, zahrada a úplný okraj města. Teda zachraňuje, jsem tu maximálně spokojená. Ale centrum bych taky nedávala. Hřiště nebaví mě a vlastně ani děti, nezvládla bych žádné organizované dětské aktivity, kavárny taky nic moc, jsem kulturní barbar, nemám ráda davy, ...Praha vzdálená půl hodiny metrem mi vyhovuje.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:40

continuity Já už to tu nechci moc plevelit, tak jen dovětek. Já se prave bojím, že bych si moc nepolepšila. Ve všední den přijdu ze školky v 5, to už na žádnej program stejnak není, víkendy tu trávit nechci. Naopak bych si asi hodně věci zkomplikovala, hledání nové školky + zvykani, když už bych se urvala na nějaký pivo nebo společenskej život, musela bych dojíždět, se sousedy se neskamaradim ani za 10 let, to je no go ... snad jedine kdybych se přestěhovala do blízkosti k jedné z těch 2 svých kamarádek, ale to bych měla do práce hodinu, o sambovi nemluvě. Nebo bych musela úplně za Prahu do baráku, abych si jakože všechno tohle kompenzovala tou zahradou atd. Ale na to absolutně nemáme prostředky. 

A už radši končím, jsem sama sebe rozesmutnila, fakt s tou Prahou proste neumím pracovat. Nic proste, budu se to snažit dal nějak vybalancovat,  no

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:45

a inak my ideme budúci týždeň na dovolenku a ja som kvôli korone neprespala nikde inde s malou už tak strašne dávno, že vlastne vôbec neviem, čo jej mám zabaliť asi zoberiem celý byt, len by to chcelo väčšie auto 

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 17. června 2021 09:50

Malenge DruI  To jsou ty děti, co se rodí 9 měsíců po výročí, co? 

Pochopitelně vtipkuji a gratuluji velice!! 

Malenge S boreliozou lituju, moje dcera skončila na dva týdny v nemocnici, ATB ji podávali kapačkou, ale ona měla neuroboreliozu, ochrnula jí půlka obličeje, nerada na to vzpomínám. :-(

A syn tento týden už čtyři klíšťata, z toho jedno nepřisáté. A ano, jela jsem podruhé do školy ho vytáhnout.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 17. června 2021 10:00

DruI jéj, gratulujem. A fotku nechceš na chvíľu dať? Teraz sa neviem nabažiť fotiek novorodencov

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 17. června 2021 10:03

Garfie

Ještě že už jdou ty prázdniny. Já bych ho to asi naučila, za mě i lepší potřít krémem, pak se pustí samo, nez ho tam půl dne nechat. 

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 17. června 2021 10:08

continuity Ty jo, prosím tě, to jsou tak pidimrchy, že nejdou ani uchopit a to mám ty speciální kleště :-/ Už jsme vystříkali zahradu, cpu do něj béčko, tak doufám, že to aspoň trochu pomůže....

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 17. června 2021 10:08

Já jsem v tomto asi velmi jednoduchý člověk, já bych zvládla spokojeně žít asi ledaskde, v Praze, v malomeste, na vsi (odkud vlastně pocházím). Akorát se mi nechce se pak vracet na jen půl úvazku, to je čirá hrůza, jak se automaticky předpokládá, že ta děcka budou stejně pořád jen na ženě. Moc se o tom neví, ale jako rodič dítěte nevím do kolika let presne, jestli do deseti nebo dvanácti, máte nárok na úpravu pracovní doby a pokud tomu nebrání provozní důvody, zaměstnavatel musí vyhovět. Klidně i otcům. 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 17. června 2021 10:21

Garfie ja ty pidimrchy maznu olejem, asi se to nemá, ale jinak ji ven nedostanu. kolikrát ani nevím,jestli je to klíště. 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 17. června 2021 10:23

2x

Offline Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 17. června 2021 10:24

dzizisketa mne na tom malomeste vadí, ze nikoho neznám a s tím koronacem ani nebyla šance se seznámit. No a většina sedi na těch zahradách a hřiště jsou malý a nezajímavý. Takže asi taky budem sedět na zahradě, bazenek a piskoviste už máme. Naše dite bylo dost neodlozitelny, já na ty zahradě byla loňský leto tak třikrát, letos už se aspoň zabavi trochu sama