Evaeva Já jsem ale se dvěma taky spokojenější než s jedním:-D a myslím, že Pinot Noir taky:-D Jen jsem zároveň víc v hajzlu no:-D. Takže ta teorie potřebuje upravit.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila moje děti dobře spaly. Já jsem ještě 14 dní před porodem pár hodin týdně z domova pracovala a znovu naskočila asi tři týdny po porodu, vycházelo mi to tak na 5 až 8 hodin týdně a bylo to super, překlenula jsem díky tomu to miminkovské období. Kolem synova roku jsem toho nechala, syn spal stále míň a musela bych pracovat po večerech a pomalu jsme plánovali druhé.
Karja ty máš náročný ten druhý kousek, navíc brzy po sobě. Moje děti jsou fakt nenároční od narození. Na tvém místě bych se už nejspíš zbláznila.
Karja podle mě je základ polední klid, u nás se dvě hodiny odpočívá. To si kafe vypiješ v pohodě a ještě uvaříš večeři:)
A já zas byla s jedním ditetem doma úplně říčná, v jeho 11m jsem šla pracovat 25h (4 dny v týdnu). S dvěma jsem se do práce tak neznala, začala jsem, když bylo dceři 1,5r. Teď jsem krkavčí matka s plným úvazkem, co děti ve školce odevzdává první a vyzvedává poslední, ale je to větší relax než úvazek 25h a 3x týdně nějaký kroužek.... teď teda kroužky zas začaly, od července snižuju na 35h. A budou hoňky
.
Karja Jo, to bude asi ten hlavní důvod, no. Proste od rána do noci sama v nenavideny Praze s děckem, víkendy když už vyjedeme, tak třeba v 80 % jsme taky sami ... hřiště nesnáším, z detskej aktivit mám osypky a covid tomu všemu nasadil korunu. Nene, kdepak, já budu radši pekne přiměřeně hákovat ![]()
Karja podle mě je základ polední klid, u nás se dvě hodiny odpočívá. To si kafe vypiješ v pohodě a ještě uvaříš večeři:)
základ je mít dítě, co na ten polední klid přistoupí ![]()
Tabea to je jasný
Evaeva Jo,jako dvojka je fakt hustá. Já se nechci rouhat, protože je to zdravá a hezká holčička, ale taky by ze me mohla už konečně slézt! Ale dneska spala tři hodiny a jako to je takovej nezvyk, i jsem měla čas být jen sama se starší v klidu si pohrat, to vůbec neznáme. MP Meri Přesně,někdo za nás doma musí makat:-D. Což mi tvůj prispevek připomněl, že jsem byla minulý týden na výletě s kamarádem a dětma a potkali jsme jednu známou a nevyhli jsme se ,,no to bych se taky chtěla tak mít, jezdit si odpoledne po výletech,, a kámoš jí říká ,,a co ty, jdeš na gauč co,,:-D. Prostě člověk maká i když to vypadá jak dovolenka:-D
Já jsem s druhým prozatím víceméně v šoku. Protože jak byla dcera fakt neodložitelné dítě, se kterým jsem prvních pár měsíců trávila vyloženě kontinuální snahou ji utišit a uspat, tak syn se napije a buď usne, nebo se nechá položit do postýlky, kde si je schopen poměrně dlouho samostatně broukat a nevyžadovat pozornost. Takže kdyby si dcera ze školky nepřitáhla rýmičku a nebyla jsem si ji tím pádem nucená nechat doma, tak bych se i práci mohla poměrně spokojeně věnovat :o)
DruI ty mas nejaky druhy?
kdy mi to uniklo?
Evaeva No, taky jsem pracovala jeste par dni pred porodem, ale bylo to spis neplanovany, chtela jsem neco dotahnout, aby to po mne nemusel nikdo prebirat, no a syn se pak narodil o 2 tydny driv, takze jsem nakonec nemela skoro zadne volno. Je pravda, ze troska normalni prace by mi udelala dobre, ale ani ted po 7 mesicich bych to jeste nezvladala. Od 3 tydnu, to by bylo uplny sci-fi, to jsi dobra :-)
Myrtila nejsem dobrá, syn spal minimálně 6 hodin denně:)
Ja se nechci rouhat, ale s mym ditetem byste byly vsechny v zenu taky. Jako obcas ma taky hodinku nenavisti a rve, visi mi za nohu atd., ale vetsinu casu je takovy nenarocny. Takze zakladem je spousta jidla do rucicky a ja si muzu v klidu vypit kafe
. Proto nikdy dobrovolne nepujdu do dalsiho, protoze by mi to vesmir vratil i s uroky. Praci bych i ted nejakou zvladla, ale anesteziologa na HO jeste nezavedli no ![]()
Jos mě to vesmír u druhého nevrátil, taky jsem se bála. Jestli bude třetí uvidíme, ale klidně by to mohl být zplozenec pekel, aby byl vesmír v rovnováze. Doufám teda, že nebude a rovnováha se bude kompenzovat u někoho jiného![]()
DruI gratuluju![]()
DruI tak to gratuluju! A příště prosím hlásit![]()
DruI fíha, gratulujem!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY