DruI úžasný ![]()
![]()
Vše o těhotenství a dětech
DruI to je ale krásný výroční miminko ![]()
DruI krasnej! ![]()
![]()
![]()
Jimik aha!!!!! A dá se tam jít i jen na jednu hodinu třeba?
Potrefenáhusa asi jo, já vůbec do pondelka nevěděla, že se tam plave, ale doporučila mi to kolegyně. Teď je tam otevřený červnový kurz a dá se jít klidně jen jednou, pokud je volno, my dneska byli poprvé a je to boží, protože kromě prima lektorky je v ceně ještě následné využití vířivky, nebo sauny a fakt je to tam moc příjemné, jdeme zas. Plavání Fénix
DruI krásnej vlasáček. Gratuluju!
DruI gratuluji. ![]()
DruI tajny fesak!![]()
DruI Ten je krásnej, blahopřeju.![]()
DruI krasny chlapeček! ![]()
Gratuluju! Měla jsem ta miminka podobně nastavená, první dost neoddělitelné, druhé ha, dítě může spát i přes den.
DruI Krásný miminko![]()
DruI Gratuluji, krásný chlapeček ![]()
Sem se to hodí víc než do radostnýho vlákna - před časem jsem tu psala o potížích s miminkem. Ve stručnosti - nespal, zoufale plakal a to v podstatě nonstop, byla jsem z toho hrozně zoufalá. Potvrdil se kiss syndrom a četné blokády, ale byl na několika terapiích a už je úplně v pořádku, teď už jen dořešíme rehabilitací pár drobností ohledně motoriky, ale to už je pro mě detail. Včera se zbavil poslední blokády a já mám z toho obrovskou radost. Jak je spokojenej, jak se konečně rád chová a tak.
Jsem hrozně vděčná za to, že jsme vůbec přišli na příčinu a nepotáhne se to s ním do budoucna. Teď mu zrovna rostoi zuby, tak máme trochu zombie období, ale už to, že mu moje náruč pomůže je nejvíc.![]()
Len to je skvely![]()
Len Mám z toho radost!
Len je skvělé, žes přišla na to, co mu je, a že mu pomohli.
Len to je báječné, mám radost za tebe i malého!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY