Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:35

Karja reima natahovací stejně jako Pinot Noir . Ne teda až po loket, ale jen do půlky předloktí. Pak se dají dát na bundu nebo pod bundu podle typu bundy. Jinak táhne na zápěstí a je hned řev. Měli jsme i decathlon na stejném principu, ale do menší zimy. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:40

Evaeva Vari

Když my máme Džbán strašně daleko...Já jsem ten letňanský "lunapark" viděla v sobotu večer z dálnice a úplně mě jímala hrůza to by dcera jistě nepřehlédla

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:47

Mohučanka my zas ty Letňany ale bilboardy na to jsou všude, že zapomene, na to bych nespoléhala.

Offline Karja
44645 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 09:51

Pinot Noir Aha jasný, tak já myslim, že kluci pořád něco budují. Já jim asi koupím alpine pro, co měly vloni, ony byly ty rukavice i hodně reflexní.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 10:00

Karja nějaký rukavice má i lindex, takový myslím střední a teď maj slevy, ale ještě jsem nekoukala, uz je to dost drahy i po slevach, ale ty věci maj funkční 

Offline Karja
44645 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 10:05

Potrefenáhusa Lindex má hlavně hrozně blbý doručování a vracení:-/

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 10:07

Potrefenáhusa koukám na ně, ale palčáky mají jen do 6 let. Asi letos koupím ty reimy, ale jen na lyže, syn loni na bobech rukavice prodřeltak na to stačí z dekáče. Ale pobavilo mně, že prodávají i jen levou nebo pravou

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 10:09

Evaeva kamaradka ještě kupovala didriksons, taky vysoký 

Karja fakt? Já už tam nenakupovala, ani nepamatuju 

ale ta sleva už stejně asi skončila 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 10:12

Potrefenáhusa na tyhle značky koukám, ale na ZL rukavice vůbec nemají. Zatím koupím ty dekáčové, lyže nebudou dřív jak v lednu. Jo, těch 25% už asi není, ale teď to mají každou chvilku. Já vracím na pobočce, to vrácení jinak tam bylo nějaké pitomé.

Offline Karja
44645 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 10:21

Potrefenáhusa Jo, myslím, že vrácení mimo prodejnu je zpoplatněné, což je takové u dětského nic moc podmínka

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 10:23

Mohučanka z dálnice jsi viděla spíš ten cirkus s lunaparkem, to je s Wonderlandem nesouvisející akce.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 10:46
Reakce na Myrtila:

Vloni byla pěkně nasvětlená i Třebíč, celé město, takže vstup volný. Viděla jsem z toho krásné fotky, bohužel jsme se tam nakonec nedostali. Třeba to bude i letos. 

​Ne, do Třebíče prosím ne. Strašný lidi, obsluha, kavárny, žádný gastro, nic, nic. A vysoká kriminalita!

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 10:59
Reakce na Kan:

​Ne, do Třebíče prosím ne. Strašný lidi, obsluha, kavárny, žádný gastro, nic, nic. A vysoká kriminalita!

​Tak to jsi mě tedy dost /nemile/ překvapila...

Offline Karja
44645 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:01

Kan Ty jo, a ted nevim, ale Třebíč je v něčem top z vysočiny, myslím v ubytku obyvatel nebo nezaměstnaností? nebo v nějakým takovým vypovídajícím ukazateli, ale nevim jakým ani v jakém trendu, ale spíše negativním. Hledat se mi to zrovna nechce:-D. Tak já tam teda taky nepojedu!

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:07

Karja my tam byli v červnu a líbilo se mi tam, na kafi jsme byli v židovským městě v nějaký chráněný kavárně, moc pěkne stravenej den, s jidlem to teda bylo slabsi

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:08

euridike Karja nebo jen nechce aby tam bylo narváno? 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:14

Rukavice Didriksons natahovací do půl předloktí, jako Reima, ale levnější.

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:16

Karja jestli si to dobře pamatuju, tak tam hodně volili komunisty... a něco s rakovinou?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:19

Pinot Noir jojo, viděla jsem právě ten lunapark, ruský kolo a další atrakce, určitě by to nezůstalo bez povšimnutí. No uvidíme, jak to dopadne. Určitě plánuju adventní procházku Prahou, tam bude taky dost světýlek.

A letos mám předsevzetí mít dárky do konce listopadu. Dneska vyzvednu první

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:22

Mohučanka nás teď ještě čekají jedny narozeniny, vánoce jsou daleko Ale kluci si přejí elektrické kartáčky, tak jeden dárek je jasný. Ještě to chce nějakou hračku jako protiváhu.