Karja reima natahovací stejně jako Pinot Noir . Ne teda až po loket, ale jen do půlky předloktí. Pak se dají dát na bundu nebo pod bundu podle typu bundy. Jinak táhne na zápěstí a je hned řev. Měli jsme i decathlon na stejném principu, ale do menší zimy.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka my zas ty Letňany
ale bilboardy na to jsou všude, že zapomene, na to bych nespoléhala.
Pinot Noir Aha jasný, tak já myslim, že kluci pořád něco budují. Já jim asi koupím alpine pro, co měly vloni, ony byly ty rukavice i hodně reflexní.
Karja nějaký rukavice má i lindex, takový myslím střední a teď maj slevy, ale ještě jsem nekoukala, uz je to dost drahy i po slevach, ale ty věci maj funkční
Potrefenáhusa Lindex má hlavně hrozně blbý doručování a vracení:-/
Potrefenáhusa koukám na ně, ale palčáky mají jen do 6 let. Asi letos koupím ty reimy, ale jen na lyže, syn loni na bobech rukavice prodřel
tak na to stačí z dekáče. Ale pobavilo mně, že prodávají i jen levou nebo pravou ![]()
Potrefenáhusa na tyhle značky koukám, ale na ZL rukavice vůbec nemají. Zatím koupím ty dekáčové, lyže nebudou dřív jak v lednu. Jo, těch 25% už asi není, ale teď to mají každou chvilku. Já vracím na pobočce, to vrácení jinak tam bylo nějaké pitomé.
Potrefenáhusa Jo, myslím, že vrácení mimo prodejnu je zpoplatněné, což je takové u dětského nic moc podmínka
Mohučanka z dálnice jsi viděla spíš ten cirkus s lunaparkem, to je s Wonderlandem nesouvisející akce.
Vloni byla pěkně nasvětlená i Třebíč, celé město, takže vstup volný. Viděla jsem z toho krásné fotky, bohužel jsme se tam nakonec nedostali. Třeba to bude i letos.
Ne, do Třebíče prosím ne. Strašný lidi, obsluha, kavárny, žádný gastro, nic, nic. A vysoká kriminalita!
Ne, do Třebíče prosím ne. Strašný lidi, obsluha, kavárny, žádný gastro, nic, nic. A vysoká kriminalita!
Tak to jsi mě tedy dost /nemile/ překvapila... ![]()
Kan Ty jo, a ted nevim, ale Třebíč je v něčem top z vysočiny, myslím v ubytku obyvatel nebo nezaměstnaností? nebo v nějakým takovým vypovídajícím ukazateli, ale nevim jakým ani v jakém trendu, ale spíše negativním. Hledat se mi to zrovna nechce:-D. Tak já tam teda taky nepojedu!
Karja my tam byli v červnu a líbilo se mi tam, na kafi jsme byli v židovským městě v nějaký chráněný kavárně, moc pěkne stravenej den, s jidlem to teda bylo slabsi
Rukavice Didriksons natahovací do půl předloktí, jako Reima, ale levnější.
Karja jestli si to dobře pamatuju, tak tam hodně volili komunisty... a něco s rakovinou?
Pinot Noir jojo, viděla jsem právě ten lunapark, ruský kolo a další atrakce, určitě by to nezůstalo bez povšimnutí. No uvidíme, jak to dopadne. Určitě plánuju adventní procházku Prahou, tam bude taky dost světýlek.
A letos mám předsevzetí mít dárky do konce listopadu. Dneska vyzvednu první ![]()
Mohučanka nás teď ještě čekají jedny narozeniny, vánoce jsou daleko
Ale kluci si přejí elektrické kartáčky, tak jeden dárek je jasný. Ještě to chce nějakou hračku jako protiváhu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články