Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12383 příspěvků moje polička 17. června 2021 21:49

Malenge To jsem rada, že je mu líp. A neboj, to bude určitě v pohodě. U nás je to naštěstí zatím bez příznaků (klepu na dřevo), jen ten flek

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 17. června 2021 22:01

brrr ježiš:-(

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 17. června 2021 22:03

brrr ajaj, ten se jeví značně podezřele. Tak hlavně, že je  v pohodě a zítra na vás budu myslet!

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 17. června 2021 23:04

Len to je skvělá zpráva 

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 17. června 2021 23:05

brrr to je uplne jasné.

Hlavně je pořád lepší mít boreliózu s flekem než bez ní. Hned se to pozná a zaleci. Já teda poznám několik lidí, co boreliózu měli a všem ta první antibiotika zabrala. Tak držím palce. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. června 2021 07:04

brrr ach jaj, držím palce

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 18. června 2021 08:22

Muz ma dneska teambuilding u Davle a ja mu slibila, ze ho tam tak v sest vyzvednu a odvezu domu. Mam ale strach v tomhle horku jet zrovna po pate pres Prahu, bojim se, ze uviznu v zacpe, coz ve vedru s miminem vzadu fakt nechci. Tak jsem si rikala, ze bych jela uz driv a odpoledne stravila nekde u vody v okoli. Nemate nekdo tip, kam bych mohla s rocni na odpoledne nekde u Vltavy na jih od Prahy? Na Slapy uz se mi asi jet nechce. Beru i nejaky zookoutek nebo hezke hriste

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 18. června 2021 08:36

Zuzuli Biotop Radotin 

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 18. června 2021 08:37

Zuzuli v Davli přímo u vody je fajn hřiště, veliké a je tam hodně vzrostlých stromů, takže se stínem není problém. A od Vltavy tam profukuje. Akorát tam bohužel není wc. Hezká procházka je okolo Sázavy směr na Pikovice, tam bych ale asi v pátek nešla, protože za tohohle počasí budou najíždět chataři, takže bude po klidu. Nebo jit nahoru nad soutok Sázavy s Vltavou, je tam naučná stezka, to bys musela do Štěchovic a tam přejet most a jet nahoru na Hradištko. Ve Stechovicich je hřiště takové moderní s umělým povrchem v rámci sportovního areálu a tam bude teď asi sto stupňů, takže to nedoporučuji, ale dá se tam prochazka směrem k přehradě a i za ni, tam je pak chráněné území a hezká příroda, nevím úplně jestli na kocarek. A jet dřív určitě schvaluji, tak od 3 odpoledne to bude dost peklo, 102 silnice je minimálně na 4 místech rozkopana a jsou tam semafory, jezdí se na stridacku jedním směrem. A kdybys chtěla skvěle pečivo, tak se zastav v pekárně v Mechenicich, to je po cestě.

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 18. června 2021 08:39

Zuzuli A ještě je odpočinkový areal ve Skochovicich i s bazénem pro děti, ale to mas na druhé straně Vltavy, musela bys přes Vrane a pak se vracet, takže to asi ne.

Offline Zuzuli
3845 příspěvků moje polička 18. června 2021 08:47

Malenge diky, to zni super. Ja tuhle cast vubec neznam. A jsem puvodne z jiznich cech, tak prave vim, ze patek odpoledne za hezkeho pocasi znamena peklo na silnici. A pekarna zni taky fajn, zastavim se. 

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 18. června 2021 09:04

Zuzuli to je pravda, jak začne být na jaře hezky, jsou patky dost náročné a teď při té velké rekonstrukci to je občas fakt masakr. Hezky si to užijte, holky  je tu moc krásně, voda a zelené kopečky, to je moje

Offline brrr
12383 příspěvků moje polička 18. června 2021 09:12

Malenge viktorka_od splavu continuity betsey Tak ma atb, flek je prý učebnicový příklad. Ale příští týden může do školy.

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 18. června 2021 09:37

brrr ach jo  snad bude brzy v pořádku! Nevadí, když se zeptám, jaká antibiotika máte? Klidně sz, děkuji!

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 18. června 2021 09:42

brrr kdyz se citi ok tak do skoly klidne, ale zadnou vetsi fyzickou zatez bych neriskovala, nejake fotbalove zapasy a tak.. bude to dobre.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 18. června 2021 11:10

oproti jiným tady si nemám na co stěžovat, ale stejně si odložím - jsem po očkování na covid a je mi hůř, než když jsem covid měla. Naštěstí moje maminka končí v práci kolem 13h a dorazí pomoct, než přijde muž, který se zrovna dnes utrhnout nemůže. Mám zlaté dítě, co si hodně vystačí samo, ale i tak počítám minuty, kdy někdo dorazí. Soucítím se těmi, co nemají pomocnou ruku ani v nouzi, jste hrdinky. 

Offline brrr
12383 příspěvků moje polička 18. června 2021 11:27

Malenge Ospamox. Naštěstí mu kromě fleku nic není, uvidíme, jak mu bude po těch atb.

viktorka_od splavu Jasně, že ho budeme udržovat v klídku, hlavně v těch vedrech. Uvidíme, jak mu bude. Akorát se moc neokoupe, ale na to bude mít celé prázdniny.

Dík všem, snad to dobře dopadne.

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 18. června 2021 12:05

brrr moc děkuji! Náš je ještě menší, takže potřebuje sirup, dostal sumamed. Držme si pěsti, ať jsou brzy fit!

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 18. června 2021 12:06

MPLee Lituju te! Já si reakci zakázala, přesně z těch důvodu, co píšeš. Snad to vyjde. Já byla včera, dvě hodiny pryč, během kterych se mi tady zhadala při hlídání půlka rodiny. No ten stres byl horší než celá a zatím slaba reakce. Snad tě to brzo přejde, já si myslím, že je to prostě jak u dětí u očkování, že to brzo přejde! 

Offline Malenge
4853 příspěvků moje polička 18. června 2021 12:19

MPLee snad maminka brzy dorazí! Tohle jsou ty hrozné situace, ale věřím, že to zvládnete, drž se!