Malenge Dík, snad budou oba v pořádku.
MPLee Snad ses už dočkala, ty stavy, kdy je člověk neschopen, jsou na palici.
DruI gratulujem ![]()
![]()
![]()
Na Instagrame sledujem Chiaru Ferragni a nechápem. Už išla na párdňovy pobyt do iného štátu, a má 3-rocne a 3-mesacne dieťa. Ja som včera išla po auto do servisu, syn sa zobudil z denného spánku, nenašiel ma a plakal, kým som sa nevrátila. Naši obaja na prášky.
letfenixa
promin, ale to je bozi co pises
Taky vás ty vaše děti krměj?
Je to něco mezi strašně skvělý a strašně hrozny, aspoň se snazim, aby to nebrala z korytka v bryndaku...![]()
Potrefenáhusa užívej si to, dokud se dělí. Moje mě taky krmívala a teď by mě nejradši nechala hlady a všechno jídlo přesunula k sobě (ne snědla, jenom přesunula :)
Potrefenáhusa mě neustále krmí Viktor lahůdkami, které se mu už rok snažím vnutit, aby aspoň ochutnal, tj. malinami, jahodami, borůvkami, hroznovým vínem, kousky sýra a tak, takže na to si nemůžu stěžovat. Bohužel on zatím nic z toho do pusy nedal.
Potrefenáhusa starší nekrmil, mladší jo. Ale teď už to moc nedělá, ale ani nechce krmit od nás, všechno sám:) Včera jsem ho musela krmit rukou, jen jsem vzala lžičku, tak odmítl jíst.
letfenixa Přesně. Malamala je nehlidatelna, jako zvládne třeba dvě hodiny se sambem ale někde venku vandrovat, pak přijde domů nebo na zahradu začne mě hledat a když mě nenajde následuje apokalypsa. No myslela jsem, že to přejde, ale když čtu tvůj příspěvek naděje umírá:-D. Tak už jsem si zvykla je všude tahat s sebou, ale jako když se někam daleko jede autem, tak je to takový blbý,je to pro ně dlouhý a kolikrát tam záchrapou a je po režimu denním;-)
EvaevaNaše děti jedí hodně rukama, už se mě máma ptala, co bude dělat ve školce. A já říkám ,,no co, asi jim řekne, že jíme brambory rukama ne,,. :-D. Podle mě by nejradši jedly rukama i jogurt:-D.
Karja Naději neztrácej. Moje byla taky dlouho nehlídatelná, ale někdy před třetími narozeninami se to zlomilo a když jsem teď byla v porodnici, tak beze mne celkem v pohodě zvládla celé čtyři dny :o)
Karja To je super plán, já jsem tak prožila poslední čtvrt rok na mateřské. Mladši byl tak hrr do školky, že ho vzali už v září. Takže jsem měla do oběda veget (viděla jsem asi milion dílů serialu Good wife a uklidila věci, které jsem nikdy předtím, ani potom neuklízela).
Karja jo, mě nevadí, když jí rukama. Akorát že on jedl lžičkou, ale pořád koukal okolo, tak jsem chtěla pomoct:)
Jinak mladší se mě taky docela drží. Venku teda klidně odejde pryč, na procházku jde taky s kýmkoliv. Ale teď ho hlídala máma, my byli nakupovat a oni šli ven. Vrátili se dřív než my a prý dost brečel, když mě nenašel doma. Chtěla jsem ho dát od září na pár hodin do miniškolky, ale nevím nevím. Starší v tomhle věku už normální přespával u prarodičů.
brrr já mám plán jak krtečkovi 2 a kousek, tak pošupajdí do školičky na 3 dny v týdnu, ale já půjdu do práce jen na dva dny a ten jeden den budu mít pro sebe
. Jen se obávám jestli z tohoto nápadu bude stejně nadšený i zaměstnavatel.
Sairon No, oni z těch tří měsíců byli párkrát doma s rýmou, ale vyšlo mi to před vánoce, tak jsem měla čas sehnat dárky, atd.
Nějaký zkrácený úvazek jsem na tu chvilku neřešila, ono by to u mě stejně bylo komplikované.
Karja uklidní tě, že náš malý jogurt opravdu jí rukama? Natáhne prsticek, namoči prsticek, vytáhne, oblizne a zase znovu ![]()
Já měla opačný problém: do školky jsem dodala dvě děti, které jedly příborem a tam mohli mít příbor pouze předškoláci. To mi teda taky přišlo na palici.
continuity to ti jen nepřišlo, to je na palici
to vážně dítě, které umí jist priborem, nutili používat lžíci? Nebo samotnou vidličku? Že ještě nedosáhlo potřebného věku?!?
continuity vtipný, naše školka naopak od začátku dává příbor všem bez ohledu na jídlo a věk. Takže i ti nejmenší, co s nožem ještě vůbec neumí zacházet a priborem se jí i buchticky se sodo ![]()
![]()
To jsou dobré extrémy. V naší školce se jí lžící a rodiče mají hlásit, když dítě zvládne příbor, pak mu začnou dávat příbor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.