Karja u nás je problém to prebudenie, on má podľa mňa nočný des cez deň, ak cez deň nespí, tak si to v 50% strihne v noci. Chvalabohu moju neprítomnosť počas bdeleho stavu uz zvláda. A ten plač po prebudení počas dňa máva aj za mojej prítomnosti, len asi trošku kratší.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir a ostatni: Ja tomu nerozumim, co kdyz umi vidlickou, ale bez noze? To je uchylny![]()
711990 to víš, to je první setkání se systémem, který si tě zařadí do kategorie a vybočení je nepřípustné![]()
(buchtičky s krémem se jí čím, prosím? já to teda nejím, ale nenapadá mi čím bych to jedla než příborem)
viktorka_od splavu myslim, ze se jedi lzici! Hranou lzice krajis a lzici nabiras sodo? Teda ja to tak delam:)
viktorka_od splavu buchtičky určitě lžící, vidličkou nevyjíš to šodó.
Syn jí převážně vidličkou, lžíci ovládá hůř. Jsem zvědavá, jak si s tím poradí ve školce. Vyzkoušet nůž jsme zatím neměli odvahu;)
viktorka_od splavu možná to tak má podle Gutha Jarkovského být, co já vím
Můj děda jí příborem i buřty upečené na ohni.
Můj děda jí příborem i buřty upečené na ohni.
Já taky, přiznávám se dobrovolně.
Poradím si i bez něj, ale pokud je možnost, vždycky beru příbor.
Po včerajšom marieudni nás čakalo apokalypticke ráno ![]()
letfenixa svet asi musí bejt v rovnováze! ![]()
Hned šel po míchačce ![]()

Pinot Noir boziii
Potrefenáhusa A není to opožděný vánoční dárek? Narozeninový bude třeba zítra ![]()
No a měla trauma? ![]()
Pinot Noir Super, takový drobeček
Pinot Noir všechno nejlepší oslavenci
dort máš moc krásný!
Pinot Noir perfektne! Všetko najlepšie!
Pinot Noir to je ten dort, co jsi pekla? Jestli jo, tak palec nahoru a pak ten smajlik se spadlou celisti:) Moc krasne, vsichni i vsechno.
Pinot Noir Já už teda chápu i požadavek ,,dort na fotku,,. Nám se nikdy nic takovýho nepovede vyfotit:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY