Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 20. června 2021 12:16

Potrefenáhusa a pokračovalo apokalypticke doobedie, a to sme boli na záhradke

Online Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 20. června 2021 12:27

letfenixa a co se mu chudakovi přihodilo?

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 20. června 2021 12:46

Potrefenáhusa doniesla som mu na natretie džemu nožík namiesto lyžičky

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 20. června 2021 13:26

Potrefenáhusa  Chudatko maly, nebohy!  (a vsechno nejlepsi!!)

Online Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 20. června 2021 13:27

Garfie dekujem, až v pátek, jak jsem psala, dal od Vánoc to neslo :-)

Online Potrefenáhusa
38993 příspěvků moje polička 20. června 2021 13:28

letfenixa moc s tebou soucitim, nám se tu právě proměna ve vztekly batole děje a myslím, ze to bude dlouhý 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 20. června 2021 13:38

Karja Viktor vstával tradičně chvíli před pátou, takže než jsme vyrazili v 5:30 ven, byl dostatek času na focení . Jsem ráda, že mě to napadlo, protože jak vylezl z pelechu Ríša, už by nebylo možné udělat fotku bez něj. Je ostatně přesvědčen, že je to i jeho dort a že o dárky se Viktor musí podělit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. června 2021 13:41

letfenixa tak to je jasný, taková hrubá chyba

Já mám pocit, že s naším mladším to bude taky ještě veselé. Docela si začíná prosazovat svou, včetně sedání si na zem, když není po jeho. 

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 20. června 2021 14:37

brrr Malenge Přesně jak říkají ostatní, buďte vděčné za flek. Ta moje malá s neuroboreliozou žádný flek neměla, kdyby jí neochrnula půlka obličeje, tak na to ani nepřijdeme a léčíme ji na bolest uší nebo tak něco...(ani chřipkové příznaky neměla). A navíc tím pádem musela na lumbální punkci, to vy asi nemuseli? 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. června 2021 14:37

No nasemu mladšiemu úderom druhého roku začali scény, ale že ten vydrží! Najlepšie obdobie už máme bohužiaľ za sebou

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 20. června 2021 14:41
Reakce na Pinot Noir:

To jsou dobré extrémy. V naší školce se jí lžící a rodiče mají hlásit, když dítě zvládne příbor, pak mu začnou dávat příbor.

​Ty jo, u nás ve školce děti naučili jíst příborem, myslela jsem, že je to tak ve všech školkách!

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 20. června 2021 14:42

Potrefenáhusa tak to je akosi rýchlo! U nás to začalo v 2 rokoch a 2 mesiacoch, presne si tú situáciu pamätám.

Online brrr
12383 příspěvků moje polička 20. června 2021 15:16

Garfie Naštěstí nic takového, jen ty atb. A dcera je už úplně v pořádku, že?

Online Kokoska
35127 příspěvků moje polička 20. června 2021 15:24

Pinot Noir Viktorovi uz jsou 2? To teda leti! A je to krasnej kluk.

Online Kokoska
35127 příspěvků moje polička 20. června 2021 15:35

Evaeva kdyby jen sedani... dneska jsem po obede vracela chlapecka, mela jsem i psa, tasku s detskyma vecma a odrazedlo, a dite se pred barakem seklo, ze domu nee. Asi poprve jsem na nej byla hnusna, uz jsem toho mela v tom horku taky dost. Sebrala jsem ho z chodniku, kde se ulozil na bricho, nacpala jsem ho do vchodu, kde sebou opet svihnul na zem, tak jsem ho tam nechala a sla nahoru. Maminka uz sla naproti, tak jsem ji strcila veci a pro kluka se vracela. Stal u paty schodiste celej udivenej a rval jak tur. Ale uz bez odmluv vyslapal ty 4 patra, jen celou cestu srdceryvne vyl Mamiii, maminkooo! Ale pri louceni uz mi dal i pusu, tak snad dobry. 

Online continuity
43534 příspěvků moje polička 20. června 2021 15:41

Kokoska podle mě si to vyřešila výborne. dostal ponaučení, že babička taky nevydrží všechno a příště si dá pozor.  

Online Kokoska
35127 příspěvků moje polička 20. června 2021 15:47

continuity no nevim, roste z nej porady tvrdohlavec. Celkem pomaha domluva typu Ted chvilicku budeme delat to, co chces, ale pak bude xxx. A vetsinou pak na matkou nacviceny signal 3-2-1-ted opravdu sam dobrovolne skonci svou cinnost a jde se. Ale dneska na tom rozpalenym chodniku prostor pro vyjednavani fakt nebyl.

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 20. června 2021 15:55

brrr Jsou to tři roky, ten obličej má trochu nesouměrný, ale je to vidět jen když udělá záměrně nějaký ksicht, pak vidíš, že třeba ret nebo víčko jí lehce padá, normálně to vůbec vidět není. A taky ji docela často pobolívá hlava, ale těžko říct, jestli to má souvislost. Tchýně trpí na migrény, navíc nějaké ty dospívající hormonální bouře...na neurologii to zatím není. 

Kokoska Já měla teď o víkendu půjčeného syna od sestřenice, je mu šest. Vyšlapal poctivě všechny schody na radniční věž a nahoře se seknul a odmítnul vyjít ven. Moje děti tam pobíhaly na vyhlídce, ale od vůbec nevyšel ven!! Nedokázala jsem ho přesvědčit, úplně se zašprajcoval, vůbec na takové situace nejsem zvyklá!  

Online Kokoska
35127 příspěvků moje polička 20. června 2021 16:03

Garfie tak treba se bal, to bych pochopila  ale u naseho nunatka to byl cirej vztek a sprajc, ze neni po jeho. Taky nejsem zvykla, moje deti se po zemi nikdy nevalely, druhy vnuk mi to taky nikdy neudelal (tomu ted v lete bude 6).

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 20. června 2021 16:13

Kokoska jj, já vím, že je to jiná situace, jen ta bezmoc, že fakt nevíš, jak reagovat...navíc to není tvoje dítě, tak je to vždycky trochu složitější.