Garfie to je pravda.
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska já už se na ty záseky psychicky připravuju:) Teď navíc není moc prostor na nějaké čekání až půjde, kam potřebuju, starší je zas nervózní, případně někde čeká na kole a já ho nevidím. Ale v září jde do školky a času bude víc, malému budou dva, tak předpokládám, že v zimě to bude kulminovat.
Ty jo, u nás ve školce děti naučili jíst příborem, myslela jsem, že je to tak ve všech školkách!
Já myslím, že je to pak taky naučí. On je v nejmladším ročníku, tam některým v září ještě nebyly tři.
Pinot Noir peknej dort a hodne stesti a zdravi Viktorovi.Je to moc pekny kluk.![]()
Pinot Noir Aha jasně, tak to pak jo. :-) I když já si vlastně uvědomila, že u nás to záleželo na paní učitelce, syn měl jinou a ta to až tak neřešila.
U nás už ani neprebieha plač, nazývam to ručanie. Áno, máme opäť náročné obdobie, ale bohužiaľ, musíme v Tom žiť. Ja ho miliónkrát za deň pritulim a pobozkam, všetko mu vysvetľujem, neodbijam ho.
Uaaaaa, břicho, tohle počasí a Praha
. Nevím, jestli do porodu vůbec přežiju ..
Rhaenys ja to travila nonstop na koupalku, fakt te lituju! Ty mas termin nejak konec srpna/zari?
Rhaenys lepsi v tomhle pocasi bricho nez radosti sestinedeli ![]()
Pinot Noir oslavenec je roztomily, vsechno nejlepsi!
A dort se ti povedl uzasne ![]()
letfenixa tlapkam a lutujem, uz som ti tusim pisala ze mame doma podobnu osobnost, aj ked sa mi zda, ze v miernejsej verzii. Ale veci ktore pocas dna urobim zle, je milion a (nastastie nie vzdy) nasleduje scena... snad z toho vyrastu
Garfie jo, máš samozřejmě pravdu, my jen nafasovali antibiotika a na krev jdeme v červenci, věci jako lumbalku si ani nechci představovat. Hlavně, že se z toho malá vyhrabala, muselo to být pro celou rodinu hrozné... jinak brouček mi dává zabrat, nic mu není s celý den jen hučí, že chce jít hrát fotbal apod., samozřejmě přímo na slunce, dnes na terase ve stínu bylo 36. Nenechat ho se uhnat je skoro nadlidský výkon. Plus chce do školky, tak jestli se trochu ochladí, mohl by třeba v půlce týdne vyrazit.
A jinak malý je taky vztekloun, den začal tím, že jsem mu ke kaši dala nevhodnou lžičku, tudíž s ní mrsknul o zeď ![]()
V týdnu jsem ho vlacela z coopu prehozeneho přes rameno, protože se rozhodl, že bude lidem mlátit vchodovými dveřmi před nosem a odmítal se hnout, když jsem ho odtahla, sedel dobu v prachu na zemi před tím vchodem a řval, to už jsem nedala, neb přes rameno tašku s 6kg mouky. Tak šel přes druhé rameno. No lidi se otaceli, pravda. ![]()
Rhaenys lituju tě, fakt. Já měla největší břicho až po létě, ale i tak mi to dávalo zabrat. Hlavně přímé slunce, to mi po chvíli bylo i špatně. Ale taky mi přijde lepší břicho než šestinedělí, to si v létě ani nechci představovat.
Evaeva uf, teď jsem si vzpomněla, jak jsem šla na první kontrolu k pediatrovi, tj. den po návratu z porodnice, a bylo 36 stupňů ![]()
A všem děkujeme za přání, oslavenec dort samozřejmě neochutnal, ale jinak si to užil báječně ![]()
Pinot Noir no právě, fuj. Tohle mi zní mnohem děsivěji než letní těhotenství. Já mám obě děti na podzim a stejně jsem se v noci po kojení hrozně potila a to nemluvím o těch ostatních věcech.
Pinot Noir Já měla dceru to horké léto 2018 a bylo to děsný. Nedalo se nikam, byla jsem ráda, že brzo vstáva a muzeme jít už před 8 ráno na procházku. Myslím, že to dost přispělo k mym depkam
Karja to bylo hrozné léto. Synovi bylo v květnu půl roku a od té doby až do října pršelo snad dvakrát. Když se ochladilo na 32 stupňů, mohli jsme být rádi. Fuj, fuj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY