Pinot Noir ja si neviem spomenúť čo má byť ten ažhajs
.
Vše o těhotenství a dětech
Náš bol včera tiež vtipný. Išli sme autom pre samba do práce. Ten išiel cez vrátnicu, kde sa kartičkou odpipal. A starší sa pýta: maminka, tatinko platí za pracovanie?![]()
Mrakoplas až háj se zelená ![]()
Písnička Jiřího Korna z pohádky Honza málem králem.
Pinot Noir
poznám ju len som si nepamätala ako pokračuje. Náš si rád spieva a keďže niekedy z tých rozprávok nestíha slová, tak len napodobňuje a tvrdi, že spieva po anglicky ![]()
Nemáte někdo mírně ochozené jarní barefoot botky velikosti 21? Teď na léto se mi pro tu menší nechce kupovat nové. Stejně je to buď na sandále nebo holiny:-D.
Mrknu do sklepa.
Mohučanka Dík, až půjdeš kolem. Zas chci jakoby nepromokavé, do mirneho mokrá aby to vydrželo, ranní trávník a tak. To víš tady na vsi není ani chodník:-D.
Karja tak mám bobux xplorer 21, tam si teda voděodolností nejsem jistá, a pak filii chameleon 22, tam naopak vím, že s impregnací vydrží mokro v pohodě. Pošlu fotky, ty bobuxy mají trochu okopanou špičku, jsou fakt úplně měkký, byly to dcery první boty, a ty filii zas trochu jetou patu.
moora Potrefenáhusa ďakujem
Mohučanka Díky! Mrknu na to večer;-)
Rozhodla som sa, že si vyrobíme herbar. Syn stále trhá kvety, všade, doma ich dáva do vaz (poháriky od jogurtov), tak mu ukážem, že aj inak sa dá s kvetmi tešiť.
letfenixa to je super nápad, jako dítě jsem herbáře milovala, z knížek nám pořád padaly nějaké sušené kytky ![]()
letfenixa Je to hezké! Já si teď dala takové předsevzetí, že budu holky co nejvíce fotit, každej den, že z těch fotek se pak vidí, co se zažije, že každej den je vlastně něco hezkého, nového. A hned jsem si vzpomněla na tebe, jak jsi psala, že máš pocity, že se dostatečně nevěnujes malému. Že ty bys měla taky každej den cvaknout co děláte a pak bys viděla jak pestré to skutečně syn má;-).
Pinot Noir Ažhajs
To je jako ten Čehona
(čeho nabyl občan pilný...)
Nebo Kýbača ![]()
(Beskyde Beskyde)
letfenixa to je super napad! Inak drzim palce, aby sa to u teba uz vsetko k lepsiemu zacalo obracat, zasluzis si to. A fakt z toho co pises je vidiet, ze si dobra mama, tak si nic nevycitaj, mas to tazke. Inak ak hy si chcela tip na aktivitu, tak ja som piekla dnes s malym bananovy chlieb podla lenivej kucharky, zvladli sme to za 30 minut a bavilo ho miesat a aj sypat ingrediencie do misiek.
Karja nápad s fotkami je dobrý!
DrowRanger syn varí stále so mnou ![]()
letfenixa tcoj je sice o dva roky starsi, tak to uz mate zmaknute :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY