Evaeva Ríša chtěl vodní atrakce, tak na to bylo fajn počasí. A to si teda opravdu užil. Ale na většinu ostatních atrakcí je malý, bál se. Neprošli jsme to celé, ale pro Viktora jsme nenašli nic, všechno je pro větší děti. Chtěli jsme původně do Herolandu, ale muž jde večer na očkování a báli jsme se, že bychom se nemuseli stihnout vrátit. Nejlepší by byl Krtkův svět, ale mě odrazují ty majetkové spory, chybějící kolaudace, parkování načerno atd.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir u nás právě vyhrávají ty vodní hrátky, ale i tak bysme šli, když nebude 30 ve stínu, to bysme umřeli;) Mě taky to mirakulum přišlo spíš pro větší, tak to asi odložíme na příští rok.
Asi tu prestanem čítať diskusie, syn uz 4. den odmieta ist na velku...vobec netusime co je za problem, ci na neho jiekto nakrical v jasliach alebo co sa atalo. Proste vo stvrtok to este bolo v pohode a od piatku uz je problem. A teda aktivne zadrziava, uz som sa uchylila k uplatkom typu zmrzlina, auto, hocico co ma rad a nic...vobec neviem co s tym idem robit, najma ked 10x za den povie,ze uo boli brusko, uz pre to dobre nespi. Fakt ma porazi
.
dynda ja to s temi cykly u sebe pozoruji taky. Mela jsem obdobi v prvaku na VS, kdy se mi udelal sileny zanet a skoncilo to korunkou (ve dvaceti
), do toho x novych kazu. Ten rok jsem chodila k zubarce furt a jednou jsem se tam i rozbrecela, ze do triceti urcite prijdu o zuby. A zubarka me prave utesovala touhle svoji teorii a mela pravdu, pres 15 let jsem mela relativni klid, ani po prvnim tehotenstvi to nebyla tak velka hruza, jak jsem cekala. Zato ted po tom druhem je to na pytel, uz tam mam asi 10 navstev.
DrowRanger a keď si sa spýtala, prečo nechce kakať, čo povedal
?
slniecko tvrdi, ze ho boli ritka. Ale nema tam vobec nic, ani ho podla mna nema z coho boliet, lebo s kozistencipu nema problem. Ale neskutocne hysaci ked si ma sadnut na nocnik alebo wc. Vybrala som plienky, tak skusim mu dat tie...
Karja no, to dobre poznám. My sme toho žabiaka hľadali už toľkokrát, už ma s tým pekne štve. Občas ho nechá doma, ale na noc ho musí brať so sebou lebo je naňho dosť upnuty a inak vie si s ním aj dobre divadla robiť :) Mám aj náhradu ale toho mi už dávno vymakol a vôbec ho nezaujíma. Snaží sa ho nanútiť mne, aby mi vraj v noci nebolo smutno :) No, to nehrozí, keď sú všetci na mne v posteli prilepeni
.
Evaeva pro jak moc větší je mirakulum? A kolik je třeba času? V pátek vezu děti na 14 dní k mým rodičům na Vysočinu. Třeba bysme se tam stavili, až si je zas povezu domů.
Karja tak co? Vzala to?![]()
DrowRanger dala bych lactulosu na změkčení stolice (ale zabere až taka 1-2 dny), nabízela pití- ráno nalačno deci teplé vody), zkusila bych to s plenkou, na zadeček namazala "kouzelnou mastičku, aby to nebolelo" (bepanthen apod.) a kdyby nic, tak čípek/easylax...
marieu atolicu tvrdu nema, dva krat mu dnes uslo do trenyrok a neboli to "bobky", jedava denne vela ovocia (jahody, cucoriedky, jablka, nektarinku, nic extra sladke), pije casto a v dostatocnom mnozstve, obeduje vyvary a jedava mi aj jogurty a ovsenu kasu. Sladkosti davam malo a pije mi teda len cistu vodu. Je to podla mna vyslovene psychicky problem, aj pribehne, ze mu treba kakat a potom sa zhaci a snazi sa to zadrzat. Vobec neviem co sa stalo, doteraz sa vzdy tesil ked sa vykakal, nemal s tym problem aj ked teda odmietal ist na zachod ale len do nocnika. S cikanim nema problem, vycika sa aj na wc aj do nocnika, aj vonku. Mazem sudokremom, ale to mi vzdy vravi, ze ho zadok neboli
. Cipok pouzijem az ako uplne krajne riesenie, podla mna by som mu tym zarobila na este vacsiu traumu. Este mu skusim zajtra dat tu plienku, dnes mi povedal, ze ju enchce, lebo sa mu kakat neda.
DrowRanger Nemyslím si, že bys dělala něco špatně, to vůbec. Může taky jen "umazávat" kolem tužší stolice- pokud se nevyprázdnil 4 dny, část bude určitě ne zcela měkké konzistence. Je to fakt trápení, moje starší předvedla psychogenní zácpu týden poté, co jsme jí přinesli mladší kousek z porodnice... držím palce!!
Tabea potřeba je celý den, jinak táhneš domů řvoucí děti, který chtěly ještě vyzkoušet... Nebo se slibem, že přijedete zas
Je to fakt velké, hodně atrakcí. Řekla bych, že až tak od šesti let nejdřív, jenom ta voda a skákací bubliny jsou i pro menší.
DrowRanger on má možná ten tvrdý Bobek ještě uvnitř. Dcera to tak občas mívá, že se trápí s kakáním a nejdřív vyjde bobek celkem normální konzistence a teprve následně (třeba o pár hodin) vyjde ten tvrdej, co tlačil. Ona to má většinou z toho, že málo pije.
DrowRanger ta riedka stolica u zapchy sa vyskytovat moze, hovori sa tomu ,,paradoxni prujem". Jednoducho povedane, ked to tam upchava tvrdy kus stolice, dalsia riedka je nad tym, a ked on zatlaci, roztiahne sa zvierac a to riedke tu ucpavku obtecie a objavi sa na spodnom pradle. pritom tam stale ostava ten suter co to upchava a sposobuje bolest pro tlaceni- tomu zodpoveda to spravanie, ze ztlaci a hned prestane... pardon za nechutnosti. Takze asi ak to dalej nepojde, tak takto jednorazovo cipok by najviac pomohol a potom si to spolu vysvetlit opat. Potom existuje este metoda digitalneho (prstom) vybavenia a to nechcete... :/ no lutujem, zazila som to s dcerkou asi 2x a stacilo, odvtedy si davam bacha aby v jeden den nemala trebars kombinaciu ryze, bananu a cokolady...
Sairon Jo, ale hodně dlouho si ho prohlížela:-D. Já ho asi moc umazala, prohlížela si ten flek:-D. By mě zajímalo kde ten náš skončil.
Karja ufff, tak dobre, ze to zatim proslo...! Ja jednou pachala zachrannou akci "bring plysak back home" z Chorvatska..!!! Byly to nervy, ale dobre to dopadlo. A dcera byla vetsi, nahradnika by bezpecne poznala (a taky original byl uz tehdy omazleny zcela k nepoznani, to by zahon nespravil..)
Pavlena To chápu u nás to bylo jentaktak, myslím, že za pár měsíců by poznala. On hlavně nejen že je chundelatejsi ale má i dost jinej tvar, ten náš taky prošel už třeba dvacetrat prackou a sušičkou, to se dost zmenšil a zakulatil. No jako myslím na toho našeho, takovou službu nám udělal a kdoví jak skončil;-(
Karja hele drzim palec, treba se objevi... Ja byla uplne dojata, kdyz ten nas prijel..!!
Pavlena Já bych taky byla. Mne úplně stačilo, když jsme ho minulý týden zapomneli v Bille q vraceli se pro něj od domu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY