Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 03. července 2021 20:46

Dnes sme boli na záhradke, natrhali sme jahody, maliny, ríbezle, čerešne a višne, a syn ich rozdelil do dvoch pohárov a mali sme to ako dezert cestou domov sme sa zastavili na seniorfeste v centre! Bolo to ako Šláger tv naživo! Za to mám moc bodov, že som tam išla

A večer sme videli dúhu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2021 21:13

letfenixa úplný marieuden! Krásně vám to na zahrádce roste, my máme zatím akorát jahody.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 03. července 2021 22:42

letfenixa Já bych tam šla taky! I holkám by se to líbilo;-). 

No já měla dneska nápad, jeli jsme na výlet, na takovou procházku kolem řeky, 5 km, vyzbrojeni kočárkem, motorkou, odrazedlem a dětmi, které nerady sedí v kočárku a neumí se koordinované pohybovat směrem dopredu....no přišli jsme vyřízení za tři a půl hodiny a z toho posledni kilometr a půl jsme narvali do kočárku obě a kamarád a s nimi běžel a hrál na safari, jinak bychom snad nedošli:-D. Pro mě to byl ale úplně vylet za hranice možností, je to ma oblíbena prochazka a nebyla jsem tam pres tři roky. Pro něj to byl asi výlet za hranice možností taky:-D.

Offline Gatita
8681 příspěvků moje polička 04. července 2021 13:12

Karja mas super kamarada:)

My si to vcera taky uzili. Muz dostal opustak, aby si trochu orazil, a ja s detmi vyrazila autem na maly vylet. Vzala jsem i sve rodice a byla to moc krasna prochazka, takhle spolu. Bylo to taky jen 5 km, v takovem blizkem zameckem lesoparku, zadna exotika, ale krasne pocasi, spousta vuni a prijemnych zvuku leta. Deti se chovaly lidsky a prave i tem rodicum se to libilo, oni se posledni dobou nikam nevyhrabou. Jo a to nejlepsi nakonec - mohla jsem se v relativnim klidu i najist. Detem jsem hodila kus smazaku (ano, i tomu 18mesicnimu) a byly z toho tak fascinovane, ze si a tim vydrzely 10 minut tise hrat

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 04. července 2021 19:42

A my sme sa dnes stretli s betsey a deťmi, za čo jej ešte aj takto verejne ďakujem!

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 04. července 2021 20:01

Gatita :-D Nemyslí si, já včera dětem koupila každé dvě zmrzliny, to se nedalo jinak:-D. Kamarád se dneska prořekl, že má týden dovolenou, no tak hned jsem mu sdělila své další plány na tento týden, moc se ale netvářil:-D. On na ně má prostě energií no, děti měl vždycky rád, vlastní ještě nemá, a ještě moc nechápe, že ty děti mají manýry, vždycky si myslí, že brečí kvůli něčemu vážnému a když upadnou tak je běží zvednout! 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 04. července 2021 20:18

Zajtra sme mali ist so synom a mojimi rodičmi prvý raz do zoo. Teraz večer som mu namerala 38,8 teplotu. Z vyletu asi nic nebude .

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 04. července 2021 21:11

boli sme sa so synom a sirsou rodinou kupat. mal tam aj mladsieho bratranca v odplienkovavacej faze. ked mu zacali tlieskat za vykakanie do nocnika tak moj syn zahlasil: vsetko najlepsie!

Offline Tabea
8236 příspěvků moje polička 04. července 2021 21:24

eless

Představuju si bratrance, jak rozdává divadelní poklony vedle vykonaného díla...

Offline Tabea
8236 příspěvků moje polička 04. července 2021 21:27

My byli dneska v Legolandu a bylo to celkem dobrý. A děti neusnuly cestou domu, takže se nechaly zahnat do postele v obvyklý čas.

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 05. července 2021 00:07

Včerejší vycházka s harantama cajk. Adéla mi dala odbornej výklad stran včeliček a sosání nektaru a Oliver mi poprvé v životě nepoch... eh, nepotřísnil ruku při vykonávání základní potřeby

Oba pak za odměnu vyfásli limonádu s brčkem a tatranku, což neprodleně vyslepičili při návratu -  přičemž jsem se třásla o holý život... ale rodiče byli v dobrém rozmaru a pravili, že babička může. No  aby ne.

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 05. července 2021 00:34

Zítra, vlastně už dneska, nafasuju staršího chlapečka a jedem do soboty na venkov. Jestli to dítě zas bude vstávat v půl šestý jako vloni, asi mu vymyslím nějakou noční bojovku, aby dal ráno pokoj.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. července 2021 11:28

letfenixa nemáš vôbec zač, super to bolo

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 05. července 2021 14:15

Kokoska Viď, třeba ať ti umyje koupelnu nebo tak něco:-D. Nám se dceru vůbec nepodařilo umístit na prázdniny k babičce. Nechce, tak ji nenutime (dceru myslim, ne babičku;-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. července 2021 16:30

Karja nic si z toho nedělej, u nás se ani nikdo nehlásil:) Já bych stejně potřebovala, aby si vzali oba, jednoho je málo;) Ale budeme teď přes týden na chalupě s mojí mamkou, to je taky dobré.

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 05. července 2021 16:37

Dítě se dneska pořezalo o žito To člověk nevymyslí.

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 05. července 2021 17:27

letfenixa to je moc krásné . Zachytila jsem tady něco málo o tvých těžkostech /nestíhám pročítat všechna vlákna/ ani jsem hned nereagovala, jak se mi udělalo úzko a myslívám na to, ale chci ti napsat, že vám všem držím všechny palce a moc. Aby vše dobře dopadlo!  

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. července 2021 19:22

Kokoska zatemni okná aspoň dekou, to pomáha u nás. Alebo ich úplne zničiť :) Teraz ako sme na horách, vstávame na budík o pol 9, aby sme stihli raňajky :)

A držte zajtra palce, dnes večer zatarasia hraničný prejazd a musíme zajtra domov cez kontroly. Snáď si nikto nevšimne toho presleho pasu u staršieho

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 05. července 2021 19:25

marieu ďakujem. Občas premýšľam, aké sú príznaky klinickej depresie, radšej to nechcem googlit, lebo som taká bez radosti. Ale dnes na záhradke sme sa párkrát schuti zasmiali, kiežby leto trvalo dlho, žije sa mi ľahšie. 

Boli sme doobeda na dent.hygiene a syn má ďalšie dva kazy

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 05. července 2021 19:26

Mrakoplas tak veľa šťastia, partizáni