Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:26

Evaeva uvědomělý děti! Syn si přeje živou kočku (nedostane ani náhodou), mobil Samsung (nedostane ani náhodou) a boffin. Ten mu koupím. Ale bojím, že bude zklamání :) 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:33

euridike To byl pokus o ironii a sarkasmus.

Karja No právě, v letě Třebíč propagovala nějaká paní z cestovního ruchu na rádiu dvojka, jako, že se tam málo cestuje, já to poslouchala na noční a říkám si, Díky Bohu. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:37

žluťásek boffin jsem si musela vygooglit a rychle jsem to zase zavřela

Dceři se nedávno dostal do ruky katalog hraček (přibalený ke Čtyřlístku) a zakroužkovala si v něm, co by si přála (= skoro všechno ).

Ale dostanou dohromady hubelino (to taky zakroužkovala), rozšíření Magformers, aby mohla starší postavit Eiffelovku plus další podvozek pro mladší, aby se nervaly, každá knížku, plus něco z toho, o co si napíše Ježíškovi. Posledně mluvila o nějakém magickém kotlíku, ve kterém se míchají lektvary a vyskočí z toho jednorožec (???), tak to fakt nevím, kde viděla.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:38

žluťásek chudak. Nase dite bude taky zklamany. Preje si dum se zahradkou a loď...

Offline Karja
44645 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:41

Kan Tak jsem ti to spolkla!

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:45

JankaM Kan 

Jo takhle!

Mě by v Třebíči překvapilo nedostatečné gastro, kriminalita bohužel ne. 

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:45

Mohučanka žluťásek boffin doporučuju, dá se postavit i rádio 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 11:54

Mohučanka Evaeva my máme před vanocema ještě svátek a narozeniny (první ), už to syslim od leta, stejně jako náplň do prvního adventniho kalendare 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:02

Potrefenáhusa já jsem jako obvykle bez inspirace, ani katalog nepomohlMohučanka právě jak mají i narozeniny, navíc chce inspiraci i rodina. Koukala jsem na gravitrax junior, nějaké společenské hry, knížky k tužce a víc nevím.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:10

žluťásek boffin si syn přál loni a docela si s tím vyhraje, muž mu dokoupil ještě další součástky a chodí letos na elektro, kde s tím pracují, je to jeho nejoblíbenější kroužek. K. už navíc umí číst, což je teda velká výhoda u tohoto. Takže taky doporučuju.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:10

Evaeva no já dam babickam tip na albituzku a knížky (nemáme), do kalendare mam nakreckovany malý dřevěný auticka a koupila jsem Safari tubu s hadama a rozdělím to tam a pak nějaký djeco hry a skládačky a mimino k 1.narozeninám asi dostane jedny panacky grimms 

chtela jsem puvodně kulickodrahu, ale po ty spolknuty koruně si ji odpustím 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:16

Potrefenáhusa no jo, to jsou takové "holčičí" hračky, tohle u nás vůbec nefrčí, puzzle a podobné věci vytáhnou jednou za rok a po ségře toho máme dost. Kalendář u nás naštěstí tradičně řeší babička, já dala akorát pár tipů a koupím jim do toho betlém. 

Od našich dostanou autíčka na ovládání, ale ještě to chce něco většího pro druhou babičku, drobné dárky jako knížky dám dohromady.

Oni sami taky moc nevědí, tchýně teď vzala staršího do hračkářství, ať si něco vybere. A prý, že všechno buď máme a nebo to nechce

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:17

A mladší si teď, ve čtyřech letech, každý den hraje s těmi stohovacími kelímky

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:19

Já už jeden dárek mám - pro Viktora kalkulačku.

Jo a třetí knížku o Kvakovi a Žbluňkovi plus dvě knížky pro Ríšu, ale už nevím, jaké. Doufám, si aspoň vzpomenu, kam jsem je schovala.

A Ríša si přeje plyšáka Pikachu. 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:27

Pro Rosťu máme vymyšlené (v rámci celé rodiny): hru Monza (děkujeme žluťásek za ukázku v knihovně), knihu To je metro, čéče!, Lego 4+ Honička na policejní stanici, zimní oblečení na kolo (miluje cokoli, co může využít na kolo), nějaký ten atlas lidského těla, a pak se rozhoduju mezi trychtýřema na Hubelino a nějakou magnetickou stavebnictví, tu musíme ještě zajít vyzkoušet do knihovny, jestli ho vůbec bude bavit.

Šárka dostane Albi knížku Kočka, tahacího kačera a Multi Geoboard 7v1 od Domeczech.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:36

Evaeva nám radili na ty logopedii hodně procvicovat posloupnost děje a činnosti, ze to tem nemluvicim dětem pomaha chapat dej i zpetne a vyprávět, co se stalo, tak jsem koupila takový trojdilny s denníma cinnostma 

I když ona už mluvit zacala, teď jswm ji minulej tejden rikala, ze nemůže do školky, protože má nudli a ona mi rekla:Mami!!!!! Tam maj kapesník!!!!! tak se to už snad normalne rozjede 

Online Kokoska
34880 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:40

Potrefenáhusa fakt si myslím, že ta školka je pro rozmluvení a lepší mluvení výborná. Možná i proto, že tam si dítě prostě něco domluvit musí, doma už mu rozumí i beze slov nebo té hatmatilce, ale ve školce se musí víc snažit. 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:48

Kokoska no mne rikala učitelka, ze tam ale skoro nemluví. Ona se hodně stydí, zároveň je ale skvělá pozorovatelka. 
podle mě to musí asi proste nějak dozrat 

Offline letfenixa
10867 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:49

Lukasko chce od Ježiška len 1 darček (autodrahu z Pepca), lebo Ježiško mu toho aj tak donesie viac, aj to, čo ani nevyslovi,  len si pomysli.

Offline Zuzuli
3767 příspěvků moje polička 06. listopadu 2023 12:59

žluťásek kdyz se resi darky k vanocum a vidim te tu... Porad mi, prosim, nejakou peknou deskovku pro tri a pul letou? Musim lredvybrat darek od prarodicu. Loni ji dali Ovocny sad a tak bych rada letos zase neco podobneho. Jen to musi byt trochu efektnejsi, nez treba karty, aby to uspokojilo i prarodice, co jsou celkem kycari. Asi nejake hezke figurky, zajimavou herni plochu. Sama tapu, celkem by se mi libila Cervena Karkulka od Smart game, ale nevim, jestli za to stoji.