Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 01. července 2021 11:14

Potrefenáhusa Jos ono se to robátko dokáže přetočit 2x kolem vlastní osy, jak ty kočky, a přitom se ještě zmítat od hlavy k patě.  Když se směje, ještě dobrý, šílenej ryk zastavující ptáky v letu známe taky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2021 11:43

Jos já používala od narození Pampers, takže jiné vyzkoušené nemám. Natahovací jsou o trochu dražší než zapínací, ale u nás to komfort výrazně zlepšilo.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 01. července 2021 11:45

Kokoska díky, já si představuju ty skotačící batolátka, ten tvůj popis sedí u nás doma lépe!

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 01. července 2021 11:46

Jos jsou dražší a babylove jsou fajn, blby jsou z alberta, který jdou špatně roztrhnout (nutná vlastnost při sundavani)

ja se snazim přednostně klasický, ale teď třeba 3 dny to vůbec nejde, predtim par dni v pohode)

vyhoda je, ze jde ta plina natáhnout i v náruči, ani nemusi dite stát, proste jak gaťky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. července 2021 12:02

Jos ja na druhého už tiež používam naťahovacie,  babylove, sú trochu drahšie. Ale používam ich len cez deň, nezachytia všetko a tak dobre ako klasické. V noci ich vždy precikal. Takže na noc klasiku (tiež babylove).

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 01. července 2021 12:06

Mohučanka No je fakt, ze tři a čtyři je veliký rozdíl. Tam se ještě ty násilností jakoby dějí....No jakoby toho čípku se taky bali, ze už se nenaučí sama vůbec, ale doktorka byla toho názoru, že se tím jakoby naučí prostě vyprazdňovat no. Že se naučí kadit, jen když kadit bude, takže ji to dávali asi co tři dny. Tak ona měla jakoby psychickou zácpu, tam žádna vláknina nepomůže no....Co nějaké dětské gastro? My jednou byli v Čáslavi, je tam speciální dětská a ta doktorka se mi líbila, že víc vysvětlovala a povídala než vyšetřovala. Třeba by na to měla nějaký svůj názor. Ale teda ta neteř nekadila ani do plinky, prostě to vedome zadržovala a měla hrozne bolesti bříška samozřejmě z toho

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. července 2021 12:08

Mrakoplas Ja mam zkusennost, ze posledni mesice uz v noci skoro necura a vsechno to pusti po probuzeni, jak zacne jancit. Kdyz byl mensi, tak jsem s Pampers bojovala, protikaly na zadech, tak jsem presla na skvele Huggies. Ale ted uz je to celkem jedno, co ma, tak DM to jisti. Tam maji vse na jednom miste . No az budu opravdu zoufala, zkusim ty vase mistni tipy na natahovaci.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 01. července 2021 12:56

Karja chudinka malá...Jo, zkusím najít toho psychologa a uvidíme. Zrovna jsem urvala termín na fyzioterapii, zanedlouho jdeme k zubaři, chudák dítě půjde z ordinace do ordinace.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 01. července 2021 12:58

Jos muž jednou koupil ty natahovací omylem a pak už jsme je kupovali pořád. Výrazně lépe se natahovaly na tu chobotnici. Byly to pampers, nějaká vyšší řada.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2021 13:15

Mrakoplas mě teda ty natahovací Pampers neprotékají, naopak mi na nic přijdou lepší, ty rozpínací se občas rozeply, pokud má jen triko.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. července 2021 13:25

Evaeva ja som to blbo napísala , porovnávala som len babylove, iné nepouzivam. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2021 13:26

Mrakoplas já to pochopila, chtěla jsem přidat i recenzi jiné značkyjako abysme to tu měli komplet

Offline Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 01. července 2021 13:32

Natahovací pleny jsou super věc, ale já je jen vyzkoušela, protože v době, kdy byly potřeba (teď už u přebalování v klidu stojí), byly strašně velké. Výrobci nejak nepočítaj, že při přebalování zdrhá sice asi desetimesíční dítě, které má ale jen šest a půl kila ještě když to je ta naše dlouhá žížala, pampers od šesti kil jí byly okolo nohou tak volné, že nemít plenu by vyšlo to nastejno, a babylove jsou až od osmi kil. My i teď ve čtrnácti měsících kupujem babylove trojky (4-9kg) a má je dost utažené a to už nosí oblečení 86, 80 jí je krátké.

Offline Malenge
4856 příspěvků moje polička 01. července 2021 14:01

Zuzuli pro staršího jsem plenky velikost 3 používala cca do 19 měsíců věku, takže nejste jediní. Kalhotky mi nikdy moc nevyhovovaly, přišel mi z nich hodně otlačený, hlavně boky, noc moc nezvládaly a ještě byly celkem o dost dražší, tak jsem je rychle zavrhla. Ale já jdu proti proudu, přebalování ve stoje nesnáším, nikdy jsem se to nenaučila a používala jsem u obou jen v nouzi nejvyšší, třeba ve vlaku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. července 2021 14:05

Malenge starší hrozně nesnášel ležet na zádech, nikdy, spal na břiše, na cvičení si na záda nelehl ani za nic,... Když se naučil stát, byla to velká úleva:)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. července 2021 14:08

Naťahovacie plienky boli dlho moja záchrana, iné nebolo možné na to klbko hadov nainštalovať. Ale toto blbé obdobie začalo až niekedy okolo 14 mesiacov, dovtedy som používala látkové 

Offline Malenge
4856 příspěvků moje polička 01. července 2021 14:10

Evaeva u takového modelu chápu!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. července 2021 14:10

No a včera som bola posledný deň v práci a dnes som zistila, ze za posledné štyri týždne som pribrala iba 1 kg. A manžel dnes nastúpil konečne do prace. Svet je krásny

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 01. července 2021 14:28

A já jsem dnes dostala zprávu, že očekávané mimino se konečně otočilo hlavou dolů, trochu úleva :)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 01. července 2021 14:31

Malenge ja tomu prebalovani ve stoje vubec nerozumim. Vzdyt jak tu plinu mam zapnout? No nastesti si momentalne leha dobrovolne....