marieu DruI mnum nakoniec tesne pred spanim sa vykakal. Netusim ci zabrala rozpravka o hovienku z youtube, pesnicky o nocniku alebo moje rozpravky o troch dinosauroch, co kakali do nocnika, alebo tie dve velke lyzice slivkoveho lekvaru...kazdopadne dufam, ze zajtra to uz bude bez problemov. A teda s muzom prave vedieme cez internet oslavnu debatu na temu "som strasne stastny, ze moje dieta zas kaka". Nepovedala by som ako malo mi staci ku stastiu a aky pocit nepohody mi privodia vylucovacie problemy inej osoby. Nech zije materstvo! (A potajomky dufam, ze sa toto uz nezopakuje...).
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger hlavně, že je to už v pořádku.
My museli včera jet do pepca koupit redukci na wc, protože jsme jí nechali doma a bez ní byl s kakáním problém:) koupili jsme mu i stoličku pod nohy, ale prý jsme měli koupit vyšší, tahle mu nevyhovuje![]()
Dneska se dělalo seno. Jen co přišel Rosťa, hned uviděl odložené hrábě, odhodil autíčka (!), chopil se hrabí a začal hrabat. Děda byl samozřejmě náležitě pyšný.
Prosím vás, kdo jste měli přístavnou postýlku, nebo postýlku přiraženou k posteli - jak jste řešily když dítě začalo vylézat? Do teď jsem dávala podél přístavné postýlky kojicí polštář, ale dneska ho malá na první pokus přelezla a vydala se ke kraji postele. Máme ji fakt vysokou a neni jí sni 6 měsíců, takže to nevyřeším tím, že ji naučím bezpečně slézat
Mám koupit originál zábranu na přístavnou postýlku? Nebo takovou tu mobilní, a využijeme jí i později ve velké posteli? Nebo ohrádku kolem celé naší postele? ![]()
MPLee já ti moc neporadím. Ale tu mobilní zábranu určitě využijete i později. My máme skládací, vozíme jí na dovolené, jednu máme i u babičky. Možná jí použijete i doma, až bude malá spát ve velké posteli.
Myslím, že mobilní zábrana není pro mimino dost vysoká
Že za pár měsíců budeš řešit, že přeleze přes ní? Vlastně v normální dětské postýlce se v nějakém okamžiku dává matrace nejníž, tak v tu chvíli si myslím, že zábrana nebude stačit.
DrowRangertak skvele, snad sa to nebude opakovat. U nas je to tema u malej dcerky, tiez som si nikdy nemyslela ze raz budem muzovi do prace pisat hlasenia o detskom kakani
vivat materstvo! ![]()
MPLee my jsme měli takovou tu velkou skládací zábranu, co se zasune pod matraci. Přišla mi ideální, něco jako tahle. A otočili jsme postel, takže čelo bylo v nohách. Víceméně celá postel byla obestavena :)

žluťásek neco takoveho jsme meli i my a nase mala to v tech 7-8 mesicich zacala pouzivat jako pomucku ke stoji a nebezpecne se pres to predklanela. Takze jsem to odinstalovala, jen mi to prekazelo. Nyni spi mala mezi nami, kolem postele mame na zemi male matrace a tesim se az se nauci slezat z postele nozkama napred ![]()
MPLee stejně zkus jí naučit slézat po nohách. Tuhle situaci to nevyřeší, ale hodí se to i jindy. Minimálně bude padat po nohách a ne po hlavě:)
mnum naše dítě se teprve v 8 měsících začalo plazit po břiše
než ho začal zajímat další pohyb a akrobacie, už měl dost rozumu a lezl z postele zadkem napřed. Za ten pomalejší rozjezd koukám můžu být docela vděčná ![]()
žluťásek to bude spíš typem, kluci se taky začali plazit v devíti měsících, ale k akrobacii přešli dost brzo![]()
Evaeva no jak to tady už pár let čtu, jsem fakt moc moc ráda za našeho klidného syna. V restauraci si kreslí nebo hrajeme hry :)
Evaeva to ji ucit urcite budu, ale nema ani toho pul roku, leze jeste dost nekoordinovane a uplne bez mozku - proste jde vpred a nekouka co je pred ni. Dneska se takto 3x za sebou praskla do hlavy o zed, nez jsem k ni stihla prijit a otocit ji
Postel ma pres 50cm a ona ma 62 cm a 5.7 kila. To by bezpecne neslezla, ani kdyby na to uz byla dost sikovna.
Asi koupim neco jako mela žluťásek a az nebude stacit, posunu jeji rost niz. Tim teda prijdu o cast vyhod pristavne postylky, ale lip to asi nevymyslim. Klasicka postylka se nam nevejde ![]()
žluťásek s našima to v restauraci taky většinou jde, spíš tak hučí než že by někde pobíhali. Venku je to samozřejmě lepší.
MPLee narazila do zdi
(promiň)
DrowRanger ono stačí, keď ho to z akéhokoľvek dôvodu bolelo raz a teraz sa bojí, že sa to zopakuje.
marieu DruI mnum nakoniec tesne pred spanim sa vykakal. Netusim ci zabrala rozpravka o hovienku z youtube, pesnicky o nocniku alebo moje rozpravky o troch dinosauroch, co kakali do nocnika, alebo tie dve velke lyzice slivkoveho lekvaru...kazdopadne dufam, ze zajtra to uz bude bez problemov. A teda s muzom prave vedieme cez internet oslavnu debatu na temu "som strasne stastny, ze moje dieta zas kaka". Nepovedala by som ako malo mi staci ku stastiu a aky pocit nepohody mi privodia vylucovacie problemy inej osoby. Nech zije materstvo! (A potajomky dufam, ze sa toto uz nezopakuje...).
Ano, toto je asi rodičovstvo v kocke...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY