Všimla jsem si ve vlákně někde vedle trablí s rostoucíma prsama a správnou podprsenkou. Už od těhotna řeším to samý a minulý týden jsem konečně vyřešila, tak přidávám jeden tip na skvělou podprsenku, která mi konečně padne tak, že o ní ani nevím a nejradši bych ji nosila furt. Musím si pořídit ještě minimálně jednu stejnou a zřejmě už nebudu nosit žádné jiné.
Značka Carriwell, bezešvá elastická kojící podprsenka (jestli doteď nejradši nosíš sportovní, tak to nebude taková změna, teď ještě můžeš koupit správnej obvod - což se s rostoucím břichem už těžko odhaduje - a na těhotenství a širší hrudník je součástí takové to prodlužovátko v barvě podprsenky. Měla jsem si ji koupit už za těhotna, vyzkoušela jsem spousty různých levnějších a ve výsledku utratila víc peněz než za tuhle jednu dražší.)
Jak je teda jen z jedné vrstvy a není vyztužená, tak se pod ní pod upnutým trikem dost rýsují jednorázové i látkové vložky do podprsenky, ale mně teda mlíko mezi kojením nikdy neteklo a vložky vůbec nepoužívám, takže v tomhle ohledu OK.
A jinak teda soucítím, protože mně prsa narostla jen tak o jedno číslo asi, ale už takhle mě hrozně otravujou a musím nosit podprsenku i na noc, je mi to hrozně nepříjemné.