Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29638 příspěvků moje polička 15. června 2017 09:18
Reakce na eless:

Po šestinedělí je na paniku z břišního rosolu ještě brzo, to můžu potvrdit s čerstvou zkušeností. Taky jsem z toho byla otrávená, po císaři jsem navíc nemohla hned cvičit. Začala jsem v den, kdy byly malému dva měsíce, ale ten vyfouklý balon na břiše se nijak výrazně nelepšil. Ráno to bylo jakž takž, večer už zase vyvalená "cejcha". Pak se to spravilo téměř ze dne na den, když mu bylo něco přes pět měsíců. Vydržte, chce to čas ;)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. června 2017 12:07
Reakce na Pinot Noir:

zatial mam po porode takmer osem tyzdnov, rozostup brusnych svalov po samokontrole asi nemam. ako skoro budem moct cvicit to netusim pretoze mi 3 tyzdne po porode museli kus rany otvorit kvoli bolestiam z nahromadenej tekutiny a ked sa blbo natiahnem tak je o este citit.

Online Pinot Noir
29638 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:18
Reakce na eless:

No vidíte, komplikace navíc, nějakým rosolem se netrapte, fakt to zmizí. Možná i samo. Začala jsem cvičit taky jen zlehka, jizva při některých cvicích bolela. Nešly dělat dřepy, výpady, kliky... Mimino je čím dál těžší, nosit ho, zvedat ho, dřepnout k němu, až bude na zemi, stokrát za den ho z dřepu zvednout, tlačit kočár do kopce, to všechno břicho zapojuje čím dál víc. Miminko vás procvičí, ani nevíte, jak ;)

Online Pinot Noir
29638 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:23

Mě už břicho netrápí, teď jsem na prášky z vlasů. Tímhle tempem opadu budu brzo plešatá  A pokud mi něco na hlavě zůstane, tak to z toho čerta určitě zešediví!

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:31
Reakce na Pinot Noir:

Říká se, že jak v těhotenství vlasy některým ženám padat přestanou, tak právě po porodě si to vynahradí - podle téhle teorie byste na tom měla být stejně jako před otěhotněním. Ale znáte teorie... 

Online Pinot Noir
29638 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:34
Reakce na Emerald:

Jenomže mně právě v těhotenství padaly tak nějak normálně. Pořád jsem čekala, kdy se objeví ta slibovaná hříva, a furt nic ;) 

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:38
Reakce na Pinot Noir:

Hmmm, teorie prostě nemůže platit u všech, že jo...

Mně teda taky vlasy po porodu začaly padat víc a vůbec byly nějaké nedomrlé, ale časem se to uklidnilo - možna tak kolem roku dítěte. 

Offline tina
6257 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:39
Reakce na Pinot Noir:

Mně taky padaly hodně a pak se to najednou zlomilo k lepšímu, teď už je to celkem v pohodě (8 měsíců a kousek máme).

Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:40
Reakce na Pinot Noir:

U hřivnáčů jako Emerald se to brzy srovná. U těch, co stáli při rozdávání vlasů až na konci fronty, bohužel nikdy

Online Pinot Noir
29638 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:41
Reakce na Emerald:

tina OK, budu věřit, že se to zlepší stejně jako ten břuch :)

Online Pinot Noir
29638 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:42
Reakce na Sweet Potato:

Uááá, to jsem zrovna já 

Offline Emerald
2670 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:43
Reakce na Sweet Potato:

To pozor - mám kamarádku, která má vlasů víc než já a ještě solidní skoroafro  a sice se jí to padání vlasů taky časem celkem!!! srovnalo, ale ten rok po porodu byl úbytek dost alarmující.

Offline tina
6257 příspěvků moje polička 15. června 2017 14:43
Reakce na Pinot Noir:

Já zas budu věřit, že se ten břuch zlepší jako ty vlasy Ale asi tomu budu muset jít víc naproti.

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 15. června 2017 15:07
Reakce na tina:

Fakt tomu dejte čas. Do roka po porodu holek jsem nemohla shodit šest kilo navíc, ve dvou letech dvojčat jsem měla dvě kila do mínusu (začne to běhat, roztomilé závažíčko je čím dál tím těžší..).  

Online Gatita
8554 příspěvků moje polička 15. června 2017 17:09
Reakce na Emerald:

Říká se, že jak v těhotenství vlasy některým ženám padat přestanou, tak právě po porodě si to vynahradí - podle téhle teorie byste na tom měla být stejně jako před otěhotněním. Ale znáte teorie... 

Ehm,nekterym stastlivcum vypelicha i puvodni porost,nikoli jen tehotensky vlasovy bonus. Me z toho mohl trefit slak,vlasy vsude,jen ne na hlave,tam byly jen kouty a par urousanych pramenu.trvalo to skoro rok,pak jsem sla na mikado a ted to konecne dorusta.kdyz jsem byla u nove kadernice,tak se me ptala,kdo mi delal ten undercut,ze je nejakej divnej

Online Gatita
8554 příspěvků moje polička 15. června 2017 17:12

Cimz chci rict,ze se to casem spravi,ale mohou to byt nervy

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. června 2017 16:50
Reakce na Gatita:

Uáá, to jsem já - kouty a za nima trochu vlasů Mě by teda hlavně zajímalo, jak dlouho od ukončení kojení se to srovnalo.

Online Gatita
8554 příspěvků moje polička 16. června 2017 17:28
Reakce na dynda:

To netuším, zde žádná pravidla neplatí :-) Já nekojila, tak ti moje zkušenost nepomůže. Ale u mě to intenzivní padání trvalo fakt rok. Pak to přešlo samo od sebe a vlasy se slušně obnovují. Ale jako trotl vypadám dodnes, i po dvou letech :-) Půlku vlasů mám výrazně kratší něž ten zbytek, jsou to celé prameny, které různě trčí a tak, kadeřnice je z toho hotová, ale já jenom zářím úlevou:)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. června 2017 12:03
Reakce na Gatita:

Ach jo, já doufala, že to souvisí s kojením, že až přestanu, začne se to lepšit. Tak nic no, žádná pravidla. Jako by nestačily prsa a břicho.

Online Pinot Noir
29638 příspěvků moje polička 17. června 2017 12:12
Reakce na dynda:

Začínám být z toho taky zoufalá. Měla jsem už tak pět dětských vlásků ve třech řadách a teď mě to začíná děsit. Když si myju vlasy, mám dojem, že jich je tak poloviční mnożství než dřív :( S kojením ještě nekončím, aspoň večerní, noční a ranní zatím chci zachovat. A spousta různých medikamentů a doplňků stravy na vlasy se při kojení nesmí.