Evaeva a ja mám obe deti svetle, v lete až blonďavé a my so sambom sme jak čerti (a celé naše rodiny :)) Ja mám teda pokožku bledú ale vlasy veľmi tmavo hnedé, vrátane obočia atď.
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas to sa ešte môže zmeniť, moje deti tmavnu postupne a otec bol světlovlasý dosť dlho než skončil úplne čiernovlasy.
Mrakoplas Oni ty děti pravděpodobně ještě dost ztmavnou. Mi to tak přijde velice časté, že jsou děti světle a tmavnou a tmavnou a tmavnou... A budou z nich čerti:-D
Mrakoplas a jací jste byli jako děti? My jsme byly všechny tři sestry blonďaté, ta do zrzava nejvíc, teď jsme tmavovlasé. Jeden syn se narodil skoro černý včetně očí a stále světlá, druhý naopak světlý modrooký tmavne. Nakonec budou mít tmavě hnědé vlasy jako já i muž, si myslím.
continuity Karja Evaeva je mi to jasné, že sa to zmení a stmavnu. Bývalý bol kudrnaty ale až od puberty, dovtedy mal vlasy rovné ako po žehličke :))
Ava Ta první fotka je super. Kdyby byla černobílá a nebyly tam ty hračky, tak je jak sto let stará.
Mrakoplas fakt? Já jsem slyšela, že některým se to děje po porodu, ale že se to může stát i klukovi...
Ava to je sluníčko ![]()
Ava Já mám dvě zrzavé sestřenice a jejich sestra je blond. Rodiče mají oba tmavovlasé. Ze strýcovo strany jsou všichni tmavý. U tety tedy nevím,ale potkalo se to u nich zajímavě. ![]()
Jinak ja byla jako batole taky blond a postupne jsem ztmavla.
Aj u nás je to tak, muž tmavý od narodenia, ja tiež tmavá (aj keď je pravda, že mi vlasy postupne tmavli zo svetlejsich) a dieťa úplne blond. Ale ma po mne zelené oči, tie dúfam, že jej vydržia
betsey Zelené oči jsou nej
. Po mně je bohužel ani jeden nezdědil.
Pinot Noir já mám oči zelenohnědé, moje malá kopie (mladší) je má stejné. My jsme si ty děti prostě rozdělili
, starší je celý muž, teď když nosí brýle, je to až trapné![]()
Evaeva však ať se pozná, ke komu patří! ![]()
Pozítří máme jet na dovolenou a Viktor má horečku. ![]()
A jedna radost: Ríša ještě chodí do školky, ale už jsou sloučení s jinou třídou a mají jinou paní učitelku. A ta mi včera říkala, že Ríša má neuvěřitelnou slovní zásobu, že to ještě nezažila, aby v jeho věku někdo používal takové obraty a slova. Tak mám radost, jsem v jakémkoliv rozvíjení dětí úplně marná, a jak je venku teplo a světlo, ani večer nečteme, ale náš nikdy nekončící rozhovor má teda asi pozitivní efekt. ![]()
Pinot Noir taky moje modrosede oci nezdedila ani jedna dcerka, obe maji tmavehnede, kazda jiny odstin a k tomu dlouhe tmave huste rasy
to mam proto ze se mi tmave oci vzdy libily a chtela jsem je mit, o rasach nemluve ![]()
Pinot Noir u nás teraz lieta nejaký dvojdňový vírus. V nedeľu cez deň bol Artur ok, včer zrazu 39 teplota, v pondelok mal teplotu ráno, cez deň nič a vyskočila zas večer a v noci. Od pondelka sa pridružili zelené sople, v utorok už bez horúčky a len sople, v stredu som mala doma zdravé dieťa. Bez teploty, únavy alebo sopľov. Vo štvrtok vravela učiteľka v jasliach, že minulý týždeň tam doniesli rodičia nachladené dieŤa presne s týmto (syn bol v tých jasliach presne tie dva dni za posledné dva týždne...).
DrowRanger ucitelky neotocia rodicov s chorym dietatom domov? v nasej skolke nieco take nehrozi najma teraz s tym covidom. proste si tam take dieta nenechavaju
eless ono je to těžké, naše učitelky jsou pečlivé, ale teď naposled mi říkaly, že jedni nejmenovaní rodiče to kolikrát zkoušejí, dítě nacpou horem dolem různými léky, tak se po ránu jeví ok, ovšem za pár půlhodin/hodin léky přestanou účinkovat a než si po telefonátu někdo pro dítě přijde, to to tam stihne poprskat ze všech směrů. Syn je odolný, ale teď před prázdninami tam tento chlapeček byl ve čtvrtek a v pondělí přišli krom našeho jen dva bráškové, takže strávili poslední školkový týden ve třech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY