Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. července 2021 22:57

Evaeva a ja mám obe deti svetle, v lete až blonďavé a my so sambom sme jak čerti (a celé naše rodiny :)) Ja mám teda pokožku bledú ale vlasy veľmi tmavo hnedé, vrátane obočia atď. 

Online continuity
43547 příspěvků moje polička 08. července 2021 22:59

Mrakoplas to sa ešte môže zmeniť, moje deti tmavnu postupne a otec bol světlovlasý dosť dlho než skončil úplne čiernovlasy. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 08. července 2021 23:00

Mrakoplas Oni ty děti pravděpodobně ještě dost ztmavnou. Mi to tak přijde velice časté, že jsou děti světle a tmavnou a tmavnou a tmavnou... A budou z nich čerti:-D 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 23:04

Mrakoplas a jací jste byli jako děti? My jsme byly všechny tři sestry blonďaté, ta do zrzava nejvíc, teď jsme tmavovlasé. Jeden syn se narodil skoro černý včetně očí a stále světlá, druhý naopak světlý modrooký tmavne. Nakonec budou mít tmavě hnědé vlasy jako já i muž, si myslím.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. července 2021 23:10

continuity Karja Evaeva je mi to jasné, že sa to zmení a stmavnu. Bývalý bol kudrnaty ale až od puberty, dovtedy mal vlasy rovné ako po žehličke :))

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 08. července 2021 23:22

Ava Ta první fotka je super. Kdyby byla černobílá a nebyly tam ty hračky, tak je jak sto let stará.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 23:22

Mrakoplas fakt? Já jsem slyšela, že některým se to děje po porodu, ale že se to může stát i klukovi...

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 09. července 2021 07:03

Ava to je sluníčko

Offline miuu
414 příspěvků moje polička 09. července 2021 07:18

Ava Já mám dvě zrzavé sestřenice a jejich sestra je blond. Rodiče mají oba tmavovlasé. Ze strýcovo strany jsou všichni tmavý. U tety tedy nevím,ale potkalo se to u nich zajímavě.

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. července 2021 07:26

Ava

Jinak ja byla jako batole taky blond a postupne jsem ztmavla. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 09. července 2021 07:57

Aj u nás je to tak, muž tmavý od narodenia, ja tiež tmavá (aj keď je pravda, že mi vlasy postupne tmavli zo svetlejsich) a dieťa úplne blond. Ale ma po mne zelené oči, tie dúfam, že jej vydržia 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 09. července 2021 08:21

betsey Zelené oči jsou nej . Po mně je bohužel ani jeden nezdědil.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. července 2021 08:41

Pinot Noir já mám oči zelenohnědé, moje malá kopie (mladší) je má stejné. My jsme si ty děti prostě rozdělili, starší je celý muž, teď když nosí brýle, je to až trapné

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 09. července 2021 08:45

Evaeva však ať se pozná, ke komu patří!

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 09. července 2021 08:46

Pozítří máme jet na dovolenou a Viktor má horečku.

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 09. července 2021 08:52

A jedna radost: Ríša ještě chodí do školky, ale už jsou sloučení s jinou třídou a mají jinou paní učitelku. A ta mi včera říkala, že Ríša má neuvěřitelnou slovní zásobu, že to ještě nezažila, aby v jeho věku někdo používal takové obraty a slova. Tak mám radost, jsem v jakémkoliv rozvíjení dětí úplně marná, a jak je venku teplo a světlo, ani večer nečteme, ale náš nikdy nekončící rozhovor má teda asi pozitivní efekt.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. července 2021 08:58

Pinot Noir taky moje modrosede oci nezdedila ani jedna dcerka, obe maji tmavehnede, kazda jiny odstin a k tomu dlouhe tmave huste rasy  to mam proto ze se mi tmave oci vzdy libily a chtela jsem je mit, o rasach nemluve

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 09. července 2021 09:34

Pinot Noir u nás teraz lieta nejaký dvojdňový vírus. V nedeľu cez deň bol Artur ok, včer zrazu 39 teplota, v pondelok mal teplotu ráno, cez deň nič a vyskočila zas večer a v noci. Od pondelka sa pridružili zelené sople, v utorok už bez horúčky a len sople, v stredu som mala doma zdravé dieťa. Bez teploty, únavy alebo sopľov. Vo štvrtok vravela učiteľka v jasliach, že minulý týždeň tam doniesli rodičia nachladené dieŤa presne s týmto (syn bol v tých jasliach presne tie dva dni za posledné dva týždne...).

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 09. července 2021 10:49

DrowRanger ucitelky neotocia rodicov s chorym dietatom domov? v nasej skolke nieco take nehrozi najma teraz s tym covidom. proste si tam take dieta nenechavaju

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 09. července 2021 11:09

eless ono je to těžké, naše učitelky jsou pečlivé, ale teď naposled mi říkaly, že jedni nejmenovaní rodiče to kolikrát zkoušejí, dítě nacpou horem dolem různými léky, tak se po ránu jeví ok, ovšem za pár půlhodin/hodin léky přestanou účinkovat a než si po telefonátu někdo pro dítě přijde, to to tam stihne poprskat ze všech směrů. Syn je odolný, ale teď před prázdninami tam tento chlapeček byl ve čtvrtek a v pondělí přišli krom našeho jen dva bráškové, takže strávili poslední školkový týden ve třech.