Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8237 příspěvků moje polička 08. července 2021 05:57

Pinot Noir no přiznám se, že když jsem koukala na tu nabídku, tak mě napadlo jet tam sama bez dětí...

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 08. července 2021 06:01

Tabea já bych si to tam sama taky užila

Offline Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 08. července 2021 07:06

Jos tak jasne, ze ma nas sportak pasy, ale slecna se jimi proste pripoutat nenecha. Mam dite nonstop v pohybu a pripoutani do sedu ke kocaru nesnese. V autosedacce pres to nejede vlak, tam je mit musi, ale kvuli kocaru mi nestoji za to s ditetem bojovat. Nepovazuju jezdeni kocarem za nejakou metu, ktere musi spravne dite dosahnout. O tom, ze nemam kocarkove dite, ale dite, co uz tak od tri mesicu kocar nemusi a vzala ho na milost az k roku, kdy zjistila, ze se v nem da stat, jsem psala uz mnohokrát. Proto ma misto pasu ksiry a stoji v nem. Jeste bych teda dodala, ze ted uz v nem stoji velice stabilne a nepada, uz ma ksiry jen pro jistotu. Prvni mesic byly hodne vyuzivane. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. července 2021 07:26

Zuzuli Aha. No to je slecna hodne sportovni typ. Jo ja mam v tomhle situaci jednoduchou, syn protestuje minimalne a vozi se rad. Nohy hodi na to madlo a zacne neco vesele hulakat. U toho sportovniho voziku ale taky potrebuje stat, protoze z nej nevidi. Tak kouknu po tech ksirech. Mam ksiry k zidlicce Stokke, ale ani jsem je nevyndala z obalu, ty byly zbytecne. Porad trva, ze mam hodne pohodovy model ditete pro hodne neschopnou matku. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. července 2021 07:53

ked uz sa tu davaju tipy kam s detmi, neviete o niecom v Tatrach a okoli Popradu pre 4rocneho? pojdeme autom, tak sa mozme presuvat aj dalej. Mame samozrejme naplanovane vylety lanovkami, pozrieme plesa a nejake chaty, beliansku jaskynu a popradsky aquapark. hladala som na internete ale vyhodilo mi to akurat nejake indoorove detske centra.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 08:50

Jos u nás kšíry přestaly být potřeba s nástupem sporťáku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 08:51

Malenge v Příbrami jsou doly, jezdí se tam důlním vláčkem. Ale je to, myslím, až od šesti let.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 08. července 2021 09:00

eless co Dinopark v Dolnom Smokovci? A v Tatranskej Lomnici je tuším taky areál s bufetom a skakacim hradom, lanovým parkom, jazierkom s člnkami, nejakými preliezkami a minigolfom

Offline Malenge
4856 příspěvků moje polička 08. července 2021 09:15

continuity díky za tipy, kluci jsou 2 a 5. Okolí Křivoklátu neznám, to by pro ně mohlo být fajn, určitě prozkoumám.

Offline Malenge
4856 příspěvků moje polička 08. července 2021 09:16

Evaeva důlní vláček by měl určitě úspěch, jako ostatně všechny vláčky  nastuduju to věkové omezení, děkuji!

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 08. července 2021 09:22

Jos ty stokke ksiry jsou dost mord, fakt doufám, ze se nikdy dite nezačne dusit nějakým jídlem, ale u nás to bez nich moc nejde, furt si stoupa 

Online dorota
1236 příspěvků moje polička 08. července 2021 09:29

eless Múzem šlapacích autíčok by ho nezaujalo? Info tu: Múzem šlapacích autíčok

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. července 2021 09:36

dorota jeej to by sa páčilo našim! Ale muselo by sa dať do nich sadnúť. :)

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. července 2021 09:51

Potrefenáhusa My mu sebrali tu pricku pod nohama, tak se nema jak zaprit. Vim, ze to neni idealni, ale takhle je bez sance na vypadnuti. U nasich mam klasickou ikea zidli a ta je dost o zivot i bez pricky a s ksiry. Zakuckani se taky docela bojim, jak uz ji i jablko nakrajene na kousky, ale zase on uz by nejradsi vse drzel v rucicce a hrozne si to uziva. 

Offline Vari
2228 příspěvků moje polička 08. července 2021 10:00
Reakce na Potrefenáhusa:

Jos ty stokke ksiry jsou dost mord, fakt doufám, ze se nikdy dite nezačne dusit nějakým jídlem, ale u nás to bez nich moc nejde, furt si stoupa 

​Ja do stokke dala ty ksiry babyono, prijdou mi jednodussi na pripnuti. Poutat taky musim, syn se tam porad stavi. V korbicce jsem mela dvojcata taky v ksirach, oba dva mi uz viseli ven z kocaru jen za ksiry. ted jsme presedlali na sportak, jsem na ne zvedava. Njn, prala jsem si klidna dvojcata a vyfasovala jsem dva akcnaky. Desim se okamziku, az dcerce sundaji helmicku, uz ji parkrat zachranila.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 08. července 2021 10:01

eless villa betula. 

A na Donovaloch sú habakuky, ale tam som nikdy nebola. 

Offline Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 08. července 2021 10:24

Potrefenáhusa my mame zidli hauck, ale taky nepouzivam jejich originalni ksiry, ale mam tam ty babyono. Bez nich si stoupa na sedatko, leze na stolecek... Bereme je i k nasim a pripiname jima malou na klasickou zidli u stolu. 

Offline Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 08. července 2021 10:28

Jos mas fakt klidny dite, nevim, jak mu odebrana pricka pod nohama zabrani si klekat na sedatko, postavit se na nem a vylezt na stul

Ale moje kamaradka ma podobneho klidasa. Ona ho v kocare pouta jen proto, ze jezdi ven s nami a mne dite z kocaru zdrha. Jako pro jistotu, kdyby ho to taky napadlo. Jinak si tam sedi, kouka na auta a tramvaje a ani o nem nevime. A ze zidlicky jim taky neutika, je prilis zaujat jidlem. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. července 2021 10:32

Zuzuli Ten popis chlapecka dost sedi na meho. Ano je klidny, jidlo a patlani po stole ho zajima vic. Ale jinak je docela akcni taky. Dnes je mu 10m a uz zvladne par kroku v prostoru (poctive a s nadsenim pres neuspechy trenuje), vytaha vsechny skrinky v dosahu, beha za velkou plastovou tatrovkou...Jen se nastesti zrelizuje na zemi a z te zidlicky nevyskakuje. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 08. července 2021 10:50
Reakce na DruI:

Jos kšíry do hluboké korby. Dcera tam měla ve zvyku jezdit v pokleku opřená o sklopenou boudičku a koukat vpřed... nebo se nahýbat přes boky a koukat jak se točí kolečka ;)

No a když jsme potom přešli na sporťák, tak absolutně odmítala kšíry (a to tak, že byla schopná se na nich téměř uškrtit jak se kroutila), jezdila nepřipoutaná a bylo třeba ji neustále sledovat, kdy se rozhodne vystoupit.

​Tak přesně tohle probíhá u nás, junior odmítá sporťák, protože v hluboké korbě klečí na přídi a je spokojený s panoramatickým rozhledem, zatímco ve sporťáku má jen tunel před sebou. Tak zatím jezdíme s hlubokou korbou.