Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 08. července 2021 10:59

Vari Zuzuli dík, na ty babyono kouknu, já ten detskej sortiment moc neznám 

my včera po delší dobe vytáhli náš terénní xlander...a já ten kocar fakt nenávidím, v terénu jede skvele, ale ta striska  maj ty kočárky někde na jedny hromadě, ze by se to dalo vyzkoušet? 

jako teď shanime mimochodem plynovou varnou desku a chcem ji předem vidět .... a to snad nikde neexistuje, taková možnost si to prohlidnout

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 11:48

Zuzuli bez toho stupátka se zvedá hůř. Mladší syn si v židličce od roka stoupal, teď už umí i slézt/vylézt přes pultík, i když to nerada vidím, nepoutám ho, nějak nám tam ty kšíry nešly přidělat, tak jsem se na to vykašlala:). V té ikea židličce, co nemá nic pod nohama, mu to tak nejde, stoupnout si umí až teď.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 11:50

Jimik jezdit v leže na zádech nemůže bavit nikoho, naši tak jezdili do půl roku, dokud v kočárku spali. Pak už jen na břiše, později v kleku. Seděli až v roce, to šli do sporťáku.

Offline Zuzuli
3848 příspěvků moje polička 08. července 2021 11:59

Evaeva tak nam se dite uplne v pohode postavi i v te ikea zidli. Proste strci nohy pod sebe, klekne si a stoupne. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 08. července 2021 12:06
Reakce na Potrefenáhusa:

Vari Zuzuli dík, na ty babyono kouknu, já ten detskej sortiment moc neznám 

my včera po delší dobe vytáhli náš terénní xlander...a já ten kocar fakt nenávidím, v terénu jede skvele, ale ta striska maj ty kočárky někde na jedny hromadě, ze by se to dalo vyzkoušet? 

​Kousek od Vysočanské u Rokytky je Dětský ráj a mají celkem slušný sortiment kočárků přímo na prodejně. Já tam v zoufalství vlezla při jedné procházce, kdy junior vystupoval za jízdy a koupila kšíry, abych ho vůbec dovezla domů ve zdraví. Nejsou značkové, ale jsou bytelné a stáhnout se dají dost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 12:12

Jimik jezdit v leže na zádech nemůže bavit nikoho, naši tak jezdili do půl roku, dokud v kočárku spali. Pak už jen na břiše, později v kleku. Seděli až v roce, to šli do sporťáku.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 08. července 2021 12:14

Evaeva To já plně chápu, u nás je problém to omezení rozhledu ve sporťáku

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:20

Jimik co to je za sporťák, že z něj není vidět?

Offline Jimik
příspěvků moje polička 08. července 2021 12:32

Pinot Noir No, není z něj vidět kolem dokola 360°, co má teď v kleče v hluboké korbě. Nevidí za sebe, když je tam připoutaný a on si zvykl se za vším otáčet. Je to TFK joggster. 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:33

Pinot Noir je, ale jenom dopředu (našemu diteti to neva)

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:35

Jimik díky, já o tom obchode vim, ze tam je, ale ještě nikdy jsem se tam neodvazila, fakt to existuje a něco mi tam prodaj?

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 08. července 2021 12:50

Jos hele nechci ti do toho kecat, ale mel by mit opreny nohy. Zkus si sama stravit tolik casu denne tak, aby ti visely nohy ve vzduchu a pochopis, ze to neni nic prijemnyho (mne se to stava na vsech zidlich, takze vim o cem mluvim:)

Offline Jimik
příspěvků moje polička 08. července 2021 12:58

Potrefenáhusa Jako není to na úplně reprezentativním místě, ale mají tam toho fakt dost vystaveného nejen kočárky. I autosedaček tam mají hodně. A mě tam zatím prodali kšíry a zpětně zrcátko abych viděla do autosedačky.

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. července 2021 13:07

711990 Casem to predelame, ale on tam travi malo casu. Svacinky ji na zemi . Proste dostane do ruky banan a jde si po svem. A v te Ikea to nejde, ta operku nema. Ale my jsme v tomhle s muzem hrozni, nez to predelame, tak uz to nebude potreba.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 13:19

Jimik aha. No já ve sporťáku poutala jen kolem pasu, takže se mohli předklonit a viděli celkem hodně. Ze začátku taky jezdili proti mě.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 08. července 2021 13:21

Potrefenáhusa ten obchod není takové peklo, jak se zdá. Byla jsem tam párkrát, máme odtamtud autosedačku, kočárek, chůvy a různé drobnosti. Nebezpečné je, že jak tam toho mají vystaveného hodně, tak tě to znejistí, jestli to nepotřebuješ (ať je to cokoli).

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 08. července 2021 13:27

Jimik 

Mohučanka autosedacku zrovna potrebujem

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 08. července 2021 13:33

Jos tak tu operku na nohy bude potrebovat několik let, to mate spoustu času

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 08. července 2021 13:37

Potrefenáhusa z toho obchodu mám skoro veškeré vybavení

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. července 2021 13:38