Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Já mám strašně slabou vůli a taky slabost pro serepetičky ![]()
Mohučanka já právě spoustu věcí podědila, navíc to byl porod ještě relativně daleko, koukali jsme se tam na kočár a nakonec vybrali jinde.
Potrefenáhusa Nemáte blízko Kolín? Asi ne co? Tam mají prodejnu s hodně kočárky, já byla i v těch pražských detsky ráj/dům/všechno mozny a tahle mi přišla nejlepsi
Když už jsem se odhodlala konečně zas něco napsat, tak to tady ještě zaspamuju naší zrzkou. Je zlatá, zdravá, je s ní sranda, akorát teď rostly zuby a taky téměř nejí, čímž mě dost stresuje. Ale jak na ní namíří foťák... ![]()

Ava Ta je teda parádně zrzavá![]()
Ava tak ta je parádní. To je nádhera, to přírodně Zrzavý dítě. Veverka je to! ![]()
Ava Je fakt roztomilá a ty modré oči!!
Ava nadherne dievcatko ![]()
Potrefenáhusa Feedo v Hostivicích? Mají tam vystavených dost kočárků různých cenových kategorií, i kamenný chodníček na kterým si můžeš drncat ![]()
Ava Ta je krásná!![]()
Ava Ale ty jsi psala, že tatínek moc zrzavý není, ne? Tak kde jste ji vzali?
Karja je takovej jenom nazrzlej, vlasy má spíš špinavý blond a zrz vousy. Ale rozhodně to není takový ten typický zrzek. Takže těžko říct, s kým ji má ![]()
Ava Takže nějakej jeho předek:-D. Tak to jsem zvědavá, jak se bude holčička vybarvovat;-)
Ava Krásna!
Ava zrzavé geny se dědí dost komplikovane, u nás se říkalo, že se to stane, když se potkají silné geny z obou stran. U nás zrzavý není v široké rodině vůbec nikdo a ségra má zrzavého kluka.
continuity to s těmi silnými geny jsem též několikrát slyšela, ale myslím, že si to vymysleli sami rodiče ![]()
Ava to je ale dost typicky, to blond otec s rezavymi vousy = zrzavy dite. Znam nekolik takovejch vcetne kamaradky z detstvi, taky betty mcdonaldova a vsichni jeji sourozenci (az na nejmladsi sestru :) )
continuity moje ségra je lehounce do zrz, taky v rodině nikoho takového nemáme, záhada![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY