letfenixa já jsem právě četla, že to šroubování je blbost, že klíště žádný závit nemá:)
Vše o těhotenství a dětech
Karja Kliste vytahuju pinzetou - chytnout co nejvic u kuze a tahnout. Nekde jsem cetla, ze toceni uz se nedoporucuje. Nase deti maji nekolik klistat do roka a moc u vytahovani nevydrzi, takze to musi byt rychla akce.
ziginka Nedoporučuje no, ale já se hrozně bojim přetrhnutí a to vytaceni mi fakt vychází.
ziginka já taky, chytím a vyškubnu, žádnou delší akci nevydrží, z potírání čehokoliv čímkoliv chytá starší hysterický záchvat.
Potrefenáhusa A já nestihla sladěný housátko.![]()
Celý deň v Žiline, dieťa si pospalo vo vlaku, a ja som mŕtva.
Evaeva Jasně že nemá.![]()
Já ta mrňavá nejrychleji vyšmrdlám nasliněným prstem (napnout druhou rukou trochu kůži), velká vyškubnout.
Sweet Potato já si pamatuju, jak se dřív hrozně řešilo, jestli se má točit po směru nebo proti směru hodinových ručiček:) A nakonec se zjistilo, že jde jen o to dostat ho ven.
Evaeva Si představ, že bys ho tam zaštoubovala![]()
Karja no jasné, u našich je to veľký drevený svrliak, 'to si nesmie dovoliť, vy ste si to tiež nedovolili', bože, veď mne ide ten jeho rev na nervy tiež, ale nemôžem mu ustupovať. Lenže ja chcem, aby sme to zvládli vysvetlením a pochopením, a moja mama chce, aby to bolo na povel. Dnes som jej povedala, že nechcem vychovávať tak, ako vychovávala ona nás.
Evaeva čítala som to tiež, plus, že nemá ostať ani kúsok hmyzu v tele. Naša nemocnica - použite indulonu a vyťahovať zvyšky netreba ![]()
A to podľa mapy žijeme v jednej z najzamorenejsich oblasti Slovenska.
letfenixa No jo, chápu, chápu. Naši si ke mně nic moc nedovolí mi vytýkat, naopak teď nás nařkli, že se k malemale nechvame hezky proto tak rve (no takže sambo se nebaví s mojí mámou, to už na něj bylo moc). Ale tchánovci dost často něco mají, že jsem málo přísná a jak by to dělali oni, či jak to dělali oni, když u nich dcera byla....No ale já nemám čas dělat z oběda estradu na třičtvrtě hodiny. Buď to chce jíst nebo nechce jíst, ještě tam mam jedno dítě, na kterém mi záleží aby se v klidu najedlo,vzápětí ho musím uspat a ne tam dělat nějaký větší tóčo. No prostě soucítím s tebou, snad budeš brzo z nemocnice doma a rekonvalescence bude rychlá. A vlastně vás malej bude ve školce ještě rok a pak půjde do školy nebo jak to má?
Jenže ja chcem, aby sme to zvládli vysvetlením a pochopením, a moja mama chce, aby to bolo na povel. Dnes som jej povedala, že nechcem vychovávať tak, ako vychovávala ona nás.
a po téhle větě jdete bydlet k prarodičům? Tak to přeji ať je všechno v pohodě. Nemyslím to ironicky. ![]()
letfenixa To opravdu není žádná tragedie, když kousek zůstane. Je to srovnatelné se zapíchnutou třískou třeba.
Karja áno, od septembra bude predskolak.
Tak Betty áno, ideme. Ja sa s mamou rozprávam čo najviac na rovinu. Ona je celý dospelý život asertivna, nikdy si nedokáže zahryznúť do jazyka ani kvôli blbosti, všetko chce podľa seba a tip-top. Po rokoch slepého posluchania som sa ja zmenila. Môj otec nad jej komentármi vždy len mávol rukou, že mu to nestojí za hádku. V práci bola na vedúcej pozícii a riadila. Keď mala 10 rokov, narodila sa jej najmladšia sestra a babka na ňu v podstate prehodila riadenie domácnosti. A ja som roky bez odvravania poslúchala. Až raz hrniec pretiekol. A odvtedy si nenechám od nej riadiť život. Kecá mi stále do všetkého a uráža sa, keď nie je po jej. A ja vzdorujem.
Sweet Potato no ale zahryznuta je hlava, a tá predsa vadí, nie?
Vadí obsah trávicího ústrojí, jak odstraníš klíště, kusadla už jsou jen nečistota v kůži.
Malenge hriste melo velky uspech, hlavne ty kaminky, co si mohla stale preskladavat do kornoutu, vydrzely jsme tam opravdu cele odpoledne. Diky za rady
letfenixa to je dobře, že si řídíš svůj život podle sebe, někteří rodiče stále nechapou, že jejich děti jsou dospělé. A vy myslím bydlíte v jednom domě? Tam je to asi těžší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY