Tak Betty nie, bývame cca 5 minút od seba. Je to celé také komplikované. Naši, teraz hlavne mama, mi pomáhajú s malým. Beriem to tak, že dieťa potrebuje starých rodičov, aj keď nerobia všetko tak, ako si rodič predstavuje. A zároveň ja robím obvykle doprovod otcovi k lekárom, plus mamu vozievam k lekárom, tá našťastie ešte doprovod nepotrebuje. Vybavujem pre nich takmer všetky pochodzky, nákupy, ... Lebo fyzická schránka oboch je vo veľmi zlom stave a zhoršuje sa to. Budeme u nich, lebo fakt neviem, ako by som sa starala o syna, keď sama budem k.o.
Vše o těhotenství a dětech
dynda aha, to som nevedela.
letfenixa určitě bude všechno v pořádku, mamka to jinak neumí. Ale všichni se vzájemně potřebujete a to je myslím hezké.
betsey dakujem za tip, dinopark davam na zoznam ![]()
dorota slapacie auticka vyzeraju super, ale na to je este asi maly. toto ho zatial zaujimat nebude, ale do buducna je to dobry napad
continuity villa betula ma dobry babyland. tam by sa mohol vyblaznit. minuly rok v lete sme boli na donovaloch a divadelne predstavenie s jezibabou v habakukoch nedaval a s krikom utekal prec
ale zas nebol jediny no...
slniecko medvedie dni nestihneme, to uz budeme doma. titris ma len jeden tobogan, obavam sa, ze to pojdeme asi do popradskeho aquaparku na tlacenku
na legendarium je este asi maly, resp ho to nebude este zaujimat. ale ten hubert s mini zoo vyzera velmi dobre.
este som objavila tricklandiu. na to sa asi najviac tesim ja ![]()
letfenixa máš tu rodinnou situaci komplikovanou, musí být těžké to vybalancovat. Neboj se, péči o syna po tvojí operaci určitě zvládnete, i když to asi občas bude o nervi. Budu držet palce, ať máš rychlou rekonvalescenci.
eless v tricklandii fakt odporúčam zarezervovať si termin, aby ste nečakali.
eless v tricklandii fakt odporúčam zarezervovať si termin, aby ste nečakali.
cassis3 dakujem! Mne by to asi nenapadlo
Jaké máte pro děti lahvičky na pití? Už jsem se tu možná ptala, nějak mi tahle disciplína nejde. Koupila jsem Nalgene a zjistili jsme, že se z toho vůbec nedá pít, dítě tu membránu neucucne. Pořád dokola kupuju pití s šikovným uzávěrem a vždycky to několik dní používáme, ale moc mě tenhle systém nebaví.
dynda My máme láhve z DMka, ta jejich značka babylov, jak z béčkové, tak takov e ty cyklistické pijí pěkně. Nejlepší mi ale stejně přijde ten systém limonád s chytrým uzávěrem, cca po měsíci to vyhodím a čusbus
dynda nám se teď už nejvíc osvědčily s širším hrdlem a bez membrány, všechna ta pitka po čase zhnusní a nedají se vymýt. Tohle umyju i ručně perfektně. Máme ars una, dětskou i dospělou.

Ale je to pro toho staršího, holčička asi nějaké nevylívací ještě potřebuje, že? Dlouho jsme používali ty babylove, se sportovním uzávěrem i s brčkem. Vyhovovalo mi, že náhradní díly jsou dostupné všude a za levno.
Ja mám dotaz, do kolika let je nutná autosedačka? Respektive, když mám neteř 11 let cca 155 cm, tak asi vzadu sedět bez ničeho nemůže co? A dále 7lety s podsedakem vepředu asi taky ne? Ale pro toho mám kdyžtak sedačku a to předpokládám, že sedačka vepředu možná je.
To je hrozný toto:-D. Já je do toho auta prostě legálně nikdy nenacpu!
Karja tak pokud meri 155cm a nejde ji pas pres krk, mela by byt ok. Zakon je do 150cm/36kg.
dynda výborná téma! Ja potrebujem, aby si ju syn vedel sám otvoriť/zatvoriť. Mali sme výbornú skip hop, ktorú sme stratili
teraz som mu kúpila Avent

A termosky máme z Tescoma, tečú
paci sa mi tá od 711990
@letfenixa ta nase netece, drzi skvele teplotu, ale strasne ji zasmradlo vicko. Pritom do ni leju 2x denne cerstvou vodu a vymyvam ji....
Karja ja mam 160cm a pas mi ide cez krk vzdy ked sedim vzadu lebo tam sa to vyskovo nastavit neda ako na prednych sedadlach kde to mam uplne najnizsie a je to ok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY