Evaeva ja jako dite pamatuju sestavu: stary rapid a v nem rodice, prarodice, ja, a na nas zlaty retrivr a tasky (auto nemelo kufr a pod kapotu se nic neveslo). Pasy jen rodice a auto se na dalnici pekne klepalo. Zlaty to ted je! A kamarad z blizkeho vychodu zase vypravel, ze jich bylo asi sedm deti a tri nebo ctyri jezdili fakt v kufru
.
Vše o těhotenství a dětech
Jos po dálnici jsme takhle naštěstí nejezdili, naši docela brzy přešli na autosedačky. Ale na táboře nás vozili po deseti ve favoritu, ani to není tak dávno, tak patnáct let.
Viděla jsem nějaké fotky z počátku automobilismu, a tam se děti vozily v takovém sedátku, které bylo zavěšené asi z okýnka ven![]()
Evaeva v novejsich autech uz to asi vypnout jde bezne, ale videla jsem i takove, kde to mozne nebylo. Nase vnoucata prestaly jezdit v protismeru v momente, kdy zacaly sedet, to uz ma Karja snad starsi, ne?
Jos staci jen balkan a rok 98, kdy sem bezne jezdila v tetine Yugu pod nohama spolujezdce nebo v kufru na pradle do pradelny. No a cca 5 let dozadu jsem absolvovala cestu na Biokovo v 6 lidech v Toyote Yaris, s 2letym ditetem na kline.
Kokoska bezpečnější je nechat jezdit děti pozadu dokud to jde, klidně do čtyř let.
Evaeva Tohle je tak 20let a vic. Musim se do toho rapida nekdy podivat, jestli ma vzadu vubec pasy. Pak uz jsme meli nove auto a ja uz byla dost vysoka. Ale dite zavesene z okynka jsem teda neznala! To snad ani neni mozne.
Tabea to by nesmely rvat jak tygri. Prestaly v momente, kdy byli otoceni.
Jos byly to hrozně vtipné fotky, ale už vůbec nevím, kde jsem je viděla. Byly to fakt počátky, nebyl žádný provoz. Mám pocit, že to bylo, aby nechýchaly splodiny v autě.
Kokoska to je kus od kusu, náš mladší řve nejvíc teď, půl roku po otočení.
Jos My jsme jeli takhle jednou na diskotéku. 13 mladistvých v Oktavii. Já byla čtvrtá v kufru. No možná třetí, protože tři jsme tam leželi vedle sebe a na nás ještě jedna holka. No mladost=blbost.
Karja asi vyhravas. Ja jela jednou v nejakym pidiaute - taxiku ve slozeni ridic + 5 pasazerek. Jedna objemnejsi sedela vpredu a my 4 ostatni, taky ne uplne hubeny, jsme byly narvany vzadu. Ani nevim, jestli to melo nejaky pasy ![]()
Karja Já jsem jednou vezla kamaráda v kufru a zastavili nás policajti. Naštěstí kufr nekontrolovali,ale krve by se v nás nedořezal.
Přiznávám, že v sedmi jsme jeli v autě poměrně nedávno. Nejšílenější byla asi cesta řidič plus deset lidí s batohy v džípu. Na konci jsem byla skoro udušená.
A nerezovu fľašu Pura niekto nemá/nepozná?
Kokoska taky hodlám dite co nejdyl udržet v protisměru, teď řve spíš mín, když byla malinka, tak ty cesty byly občas peklo
miuu No tak jedné moji kamarádce ten kufr otevřeli. A řekli, že povinnou výbavu mají teda pěknou a ať si presedne dozadu.
Kokoska No jako to auto úplně drhklo o zem, jak bylo nalozeby. Ještě si pamatuji, jak jsme zastavili na takovém odlehlém parkovišti, kde postávali nějací lide a začali se z toho auta soukat....no nevěřili. Ale tak dva seděli na sedadle spolujezdce, 6 vzadu a 4 v kufru.
Sairon chudák ty, lituju tě. Pomůže ti, když napíšu, že Viktor se v sobotu zdál OK, tak jsme v dnes odjeli na dovolenou a on má tu horečku znovu? ![]()
Pinot Noir moc ne,ale aspoň tě můžu taky politovat.
Karja já si nedávno říkala že jsi měla pravdu, že jak trošku odrostli tak už je to s nima lepší než v té zimě, ale po tom týdnu co jsme víceméně zavření doma, tak musím připustit, že v tom zlepšení hrál nezanedbatelnou roli pobyt venku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY