711990 máme tieto, obe, lebo som synovi kúpila tyrkysovu a keď už vedel rozprávať, tak chcel ružovú

711990 máme tieto, obe, lebo som synovi kúpila tyrkysovu a keď už vedel rozprávať, tak chcel ružovú

711990 hm, smradľavé nechcem
Doma pije z láhve s brčkem od Aventu nebo z lahvičky s klasickým pítkem nebo z normálního hrnku či sklenice. Na ven máme termosku Hydroflask, má taky brčko a nesmrádne. Nebo pije z mojí retapky, teda vlastně nejradši pije z normální lahve.
Syn sa napije z hocičoho, problém je to otváranie/zatváranie a tecenie. Namiesto tej stratenej skip hop som vytiahla krásu od Susan Rotraut Berner, fľaša je nerezová, srobovaci uzáver s vrchnákom z plastu. Pri prvom otvorení sa odtrhol to spojovatko medzi uzáverom a vrchnákom a zatvoriť to mi niekedy trvá aj 5 minút, musím trafiť presné miesto.

dynda my máme camelbak eddy kids, čistí se dobře.
Karja jak jezdí neteř u rodičů, ještě v sedačce? Já bych asi dopředu dala jednu tvojí dceru v sedačce, ideálně protisměrné. Neteř bez ničeho/na podsedáku, synovce na podsedáku a zbývající dceru v sedačce dozadu. Dle pravidel to bude v pořádku, spíš bude oříšek je dozadu poskládat.
Evaeva protismerna sedacka jedine pokud lze vypnout predni airbag. A nevim, jestli by to dite neřvalo, ze chce videt dopredu.
Karja moje snad ani 155 nemá a jezdí už bez podsedáku, teda jen vzadu (ale to je dáno mým malým autem, kdybych řídila SUV, tak ji klidně posadím dopředu). Myslím, že nad 150 se může i vepředu. Ale asi bude z hlediska místa dát dopředu synovce v autosedačce.
A jinak jak to čtu, tak se mi strašně ulevilo, že už neřeším žádné lahvičky!! Ten mor, jak se to furt ztrácelo, lahvička někde, víčko vy-víte-kde. Nakonec to jistila petka od Rajce se sportovním uzávěrem, pak vyhodit a novou...
Ale vlastně kecám, teď v létě používáme Bobble, dcera nejraděj čistou vodu a do tohodle napustím kdekoliv cokoliv...
Pavlena je to priznanie, ale vyberať krásnu a funkčnú fľašku je relax.
Kluci mají Zdravé lahve, dávám je do myčky, nic nesmrdí.
Tak zatím mi jako nejvýživnější z mateřských radostí přijde combo já umírající na teplotu a rýmičku, mladší dítě umírající na teplotu a rýmičku a starší dítě sice usoplené, ale plné energie, lezoucí doma nudou po zdi a v zásadě nesnesitelné
15min scény kdy visí na skříňce s odpaďákem a hystericky řve a ječí že chce nalepit zpátky ty sople co jsem ji utřela zatím trumfují všechny scény na téma špatně zabodnute lžičky do pribiňáku ![]()
Chudak já.
Sairon chudák dítě, co mu matka ukradla sople... ![]()
Zitra bude líp....![]()
Potrefenáhusa Boží, děkuju!![]()
Takovýhle sladění mě teda nenapadlo.![]()
A nedivím se, že mi všechno unikne, zase jdu až další den.
Sairon To mi připomnělo, jak starší rozseknul mladšímu motyčkou. Tolik řevu po utření, že chce tu tekoucí krev zpátky ![]()
Sairon To je hrozný, hrozny.
Kokoska airbag lze vypnout snad všude, ne? Brala jsem to tak, že bych tam dala mladší, pokud ještě jezdí protisměru.
letfenixa my Alfi máme tiež a nesmrdi. Je super. Až na tú cenu :)
Karja ja tu mám na týždeň tiež neter a synovca a riešim ako ich všetkých napcham do auta, aby sme sa mohli ist kúpať. Naše sedačky som vybrala tak široké, že už si medzi ne nesadnem ani ja.
Kúpanie máme 5 minut autom, je to stále riziko ale rozmýšľam, že synovca dám dopredu (9 rokov a fakt vysoký) a neter medzi autosedačky..no neviem či si trufnem :/
Sairon to je hodně dobrá scéna
dost hrozná kombinace. Mně úplně stačilo, když byl nemocný mladší a starší musel čekat do pozdního odpoledne na tatínka, aby ho vzal ven. A já až do večera zůstala s nemocným dítětem. Být k tomu ještě sama nemocná si neumím představit.
Mrakoplas když bude mít synovec podsedák nebo rovnou sedačku, tak proč ne. Jestli je teda neteř dost velká.
Vždycky si vzpomenu, jak jsme jezdili na chalupě na houby, seděly jsme babičce nebo mamce na klíně připoutané jedním pásem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.