Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 11. července 2021 14:26

711990 máme tieto, obe, lebo som synovi kúpila tyrkysovu a keď už vedel rozprávať, tak chcel ružovú 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 11. července 2021 14:27

711990 hm, smradľavé nechcem

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 11. července 2021 14:29

711990 vicka termosek jsem resila tabletama na rovnatka. Coz mozna bude na bazi te sody, jak pise dynda. 

Ale stejne nejlip rozebrat a vydrbat manualne, aspon jednou za cas. 

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 11. července 2021 14:34

Doma pije z láhve s brčkem od Aventu nebo z lahvičky s klasickým pítkem nebo z normálního hrnku či sklenice. Na ven máme termosku Hydroflask, má taky brčko a nesmrádne. Nebo pije z mojí retapky, teda vlastně nejradši pije z normální lahve. 

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 11. července 2021 14:46

Syn sa napije z hocičoho, problém je to otváranie/zatváranie a tecenie. Namiesto tej stratenej skip hop som vytiahla krásu od Susan Rotraut Berner, fľaša je nerezová, srobovaci uzáver s vrchnákom z plastu. Pri prvom otvorení sa odtrhol to spojovatko medzi uzáverom a vrchnákom a zatvoriť to mi niekedy trvá aj 5 minút, musím trafiť presné miesto. 

Online Tabea
8237 příspěvků moje polička 11. července 2021 17:13

dynda my máme camelbak eddy kids, čistí se dobře. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2021 17:31

Karja jak jezdí neteř u rodičů, ještě v sedačce? Já bych asi dopředu dala jednu tvojí dceru v sedačce, ideálně protisměrné. Neteř bez ničeho/na podsedáku, synovce na podsedáku a zbývající dceru v sedačce dozadu. Dle pravidel to bude v pořádku, spíš bude oříšek je dozadu poskládat.

Offline Kokoska
35138 příspěvků moje polička 11. července 2021 17:55

Evaeva protismerna sedacka jedine pokud lze vypnout predni airbag. A nevim, jestli by to dite neřvalo, ze chce videt dopredu.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 11. července 2021 18:21

Karja moje snad ani 155 nemá a jezdí už bez podsedáku, teda jen vzadu (ale to je dáno mým malým autem, kdybych řídila SUV, tak ji klidně posadím dopředu). Myslím, že nad 150 se může i vepředu. Ale asi bude z hlediska místa dát dopředu synovce v autosedačce. 

A jinak jak to čtu, tak se mi strašně ulevilo, že už neřeším žádné lahvičky!! Ten mor, jak se to furt ztrácelo, lahvička někde, víčko vy-víte-kde. Nakonec to jistila petka od Rajce se sportovním uzávěrem, pak vyhodit a novou...

Ale vlastně kecám, teď v létě používáme Bobble, dcera nejraděj čistou vodu a do tohodle napustím kdekoliv cokoliv...

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 11. července 2021 18:44

Pavlena je to priznanie, ale vyberať krásnu a funkčnú fľašku je relax.

Online Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 11. července 2021 18:50

Kluci mají Zdravé lahve, dávám je do myčky, nic nesmrdí.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. července 2021 19:21

Tak zatím mi jako nejvýživnější z mateřských radostí přijde combo já umírající na teplotu a rýmičku,  mladší dítě umírající na teplotu a rýmičku a starší dítě sice usoplené, ale plné energie, lezoucí doma nudou po zdi a v zásadě nesnesitelné 15min scény kdy visí na skříňce s odpaďákem a hystericky řve a ječí že chce nalepit zpátky ty sople co jsem ji utřela zatím trumfují všechny scény na téma špatně zabodnute lžičky do pribiňáku

Chudak já.

Online Tabea
8237 příspěvků moje polička 11. července 2021 19:23

Sairon chudák dítě, co mu matka ukradla sople...

Zitra bude líp....

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 11. července 2021 19:37

Potrefenáhusa Boží, děkuju!Takovýhle sladění mě teda nenapadlo.

A nedivím se, že mi všechno unikne, zase jdu až další den.

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 11. července 2021 19:49

Sairon To mi připomnělo, jak starší rozseknul mladšímu motyčkou. Tolik řevu po utření, že chce tu tekoucí krev zpátky

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 11. července 2021 20:01

Sairon To je hrozný, hrozny. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2021 20:07

Kokoska airbag lze vypnout snad všude, ne? Brala jsem to tak, že bych tam dala mladší, pokud ještě jezdí protisměru.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. července 2021 20:08

letfenixa my Alfi máme tiež a nesmrdi. Je super. Až na tú cenu :)

Karja ja tu mám na týždeň tiež neter a synovca a riešim ako ich všetkých napcham do auta, aby sme sa mohli ist kúpať. Naše sedačky som vybrala tak široké, že už si medzi ne nesadnem ani ja. Kúpanie máme 5 minut autom, je to stále riziko ale rozmýšľam, že synovca dám dopredu (9 rokov a fakt vysoký) a neter medzi autosedačky..no neviem či si trufnem :/

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2021 20:11

Sairon to je hodně dobrá scénadost hrozná kombinace. Mně úplně stačilo, když byl nemocný mladší a starší musel čekat do pozdního odpoledne na tatínka, aby ho vzal ven. A já až do večera zůstala s nemocným dítětem. Být k tomu ještě sama nemocná si neumím představit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2021 20:18

Mrakoplas když bude mít synovec podsedák nebo rovnou sedačku, tak proč ne. Jestli je teda neteř dost velká.

Vždycky si vzpomenu, jak jsme jezdili na chalupě na houby, seděly jsme babičce nebo mamce na klíně připoutané jedním pásem.