711990 Já bych se také ráda přidala ke srazu.
Vše o těhotenství a dětech
mnum Jimik Potrefenáhusa no tak to se moc tesim!
Idealne nekde, kde je krome hriste i nejake bistro! Co nejaka Stromovka?
711990 tyjo, to je nápad! Záleží samozřejmě na termínu, ale na akci hřiště s harantama bych se snad i odvážila. Na rozdíl od srazů dospělých samostatných pracujících osob ![]()
711990 Stromovka je fajn. Ja muzu od pristiho tydne temer kdykoliv
Stromovku berem!
Ještě máme rádi s občerstvením poblíž hřiště v oboře hvězda, na Novém světě je kavárna vedle za zdí, v Kinského sadech hřiště nad letohradkem a v letohradku maj taky kafe a koláč (ale horší trasa pro kočáry) nebo na Petříně u dolní stanice lanovky a v dosahu je angelato :)
A muzeme skoro kdykoliv odpoledne, pátky ideální. Poslední týden v srpnu budeme pryč.
711990 Jé, taky bysme prisli. Stromovku mame blizko ![]()
žluťásek hřištěm nad letohrádkem myslíš to nad vodopádem, jak tam jsou zapuštěné skluzavky ve svahu?
Ve Stromovce jsem byla náhodou s kamarádkami a jejich dětmi dnes, jedli jsme ve Vozovně, a tam je teda příšerně popletená a neochotná obsluha.
No ja se uplne tesim! Jen se shodnout na terminu, asi nejaky odpoledne
dzizisketa tak to je naprd:( ona je jeste takova nova cast, hned na za arku u Vystaviste, tam taky je snad nejaky obcerstveni. Nebo vsechny navrhy žluťásek zni skvele. Za me jakykoliv odpoledne:)
711990 my jsme příští týden na dovolené. Docela bych se zúčastnila, ale u některých jmenovaných míst si dopravu MHD od nás radši ani nepředstavuju ![]()
dzizisketa my tam byli někdy v červenci a obsluha byla fajn a příjemná. Výběr dětských jídel teda o dost horší a těch v porci asi 12 nejlevnějších hranolek z makra za 70,-Kč u mne vyvolal značný údiv ![]()
711990 safra ted mi jeste bude lito, ze nejsme prazsti. Ale Tonicka mame rezervovanyho, jo?![]()
Já bych se taky připojila. Pro nás je Stromovka asi nejhorší varianta ze zmiňovaných, ale dalo by se. Raději bych teda Petřín nebo hvězdu. Každopádně se mnou počítejte!
Edit: kdybychom se domluvili už do konce prázdnin bylo by to fajn, syn bude začínat v nové školce, tak to že začátku bude složitější.
tina no samozrejme!!!:D
Pinot Noir to uz od vas neni o tolik horsi nez od nas, ne?:)
711990 O jeden dopravní prostředek a jedno dítě ![]()
Pinot Noir
aha, ten pocet deti je zasadni faktor, to je fakt!
Na tom hřišti nad musaionem s tema velkýma klouzackama ve svahu byly minulou středu zamčený zachody, docela zrada
711990 s tím počtem dětí mi jako rozhodující faktor přijde "kvalita" těch přestupů. Přestoupit z jednoho autobusu do druhého je v pohodě, ale táhnout dítě a kočár z metra do metra někde na Florenci mezi všemi lidmi...
Potrefenáhusa tohle je dobrá poznámka, záchody poblíž jsou nutnost;)
711990 my jsme příští týden na dovolené. Docela bych se zúčastnila, ale u některých jmenovaných míst si dopravu MHD od nás radši ani nepředstavuju
Třeba Hvězda? ![]()
Ale ta hřiště v údolí Rokytky jsou fakt pěkná, od Hloubětína přes Vysočany a Libeň až po ty Thomayerovy sady.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY