Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 22:52

Karja tak tak, posazavsky Pacifik. Musím se podívat, kam až jede

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 22:54

No tedy, sraz, kam bych mohla bez hlidani, to bychom sli radi! Moc rada bych vas poznala nazivo, ale pristi tyden jsem zrovna pryc. Prazska hriste mimo osmicku a okoli moc neznam, ale po vcerejsim zazitku, kdy jsme se vlekli pres cele mesto na Brusnici historickou tramvaji, jejiz historicnost spocivala hlavne v tom, ze nemela bezbarierovy pristup , si myslim, ze bychom zvladli dojet kamkoli. 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 11. srpna 2021 22:59

žluťásek tak tam to máme taky rádi. Kluci milují právě ty skluzavky. A je tam klid, což se o těch dolních hřištích říct nedá. Ale je pravda, že tlačit tam kočár se mi nikdy moc nechtělo

no, takže fakt nevím, kdo a jak to tu rozsekne s místem a termínem. Asi organizatorka? 711990  zavel a my ostatní uvidíme... já bych ráda dorazila, myslím, Že klukům by se nová smečka líbila. My jsme hodně flexibilní, žádný pevný program nevedu, můžeme se přizpůsobit a když to nebude Prosek, tak i snad nějak dojedeme, akorát příští týden tu nejsme.

Offline Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 01:28

Jsem teda na to domlouvani zvědavá, s kamarádkou, co máme na den stejně starý děti, jsme to ladily minulej tejden, zatímco její chlapeček má 1.denní spánek už po 8.rano, naše dite teprv v 8 vstava...nakonec jsme se sešly asi ve 3, kdy je naše cerstve vyspany...ovšem chlapeček spal...

to hřiště na Petříně má potenciální nevýhodu pro začínající chodce, ze to piskoviste není oploceny a hned vedle je svah dolu

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 05:53

Na vsechny zminena mista to mam minimalne 45 minut mhd, ale nevadi, prijedeme  ale musim pridat do navrhu Grebovku: krasny park, 2 hriste ( na hornim jsou zachody), grotta, zmrzlinarna Puro blizko vchodu a v parku kavarna s obcerstvenim (tu nemam vyzkousenou, nevim co nabizeji a jaky je servis)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 07:11

No to jsem si zavarila teda

Porad trvam na Stromovce, da se totiz vedle parkovat v Oc Stromovka, coz mi prijde vyhodny pro ucastnice z vetsi dalky. Ale zase to neni primo u metra, ale da se dojit event. z Vltavsky nebo se priblizit tramvaji. Druha varianta me jeste napadly Riegrace, tam je vetsi oploceny hriste, ale odpoledne tam byva desnej natresk. Nebo i ta Grebovka mi prijde dobra, zvlast kdyz je hned vedle Puro. 

No a termin se teda vybira blba, abychom stihli konec prazdnin. Muzem udelat srazy 2, jeden s tema, co muzou pristi tyden a dalsi s tema, co muzou az ted dalsi:D 

No asi vyrobim doodle....

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 07:18

dynda na Salamouna chci moc taky, jen nevim, jak bychom to v tolika detech organizovali

Online Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 07:22

Mně nějak nedošlo, že jsou i neoplocená hřiště. To s Viktorem nehrozí, řekla bych vám ahoj a pak už by mě nikdy nikdo neviděl a ještě byste mi musely hlídat Ríšu

Uvidím, co vymyslíte, ještě bych mohla Viktora uvrhnout babičce, možná by byla ráda, že ho má chvíli pro sebe bez Ríšovy asistence. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 07:29

Tady muzete hlasovat KDE to bude. A tady, KDY. Vyber mista bude asi snazsi, ale jeste by se dalo domluvit vic srazu, na ruznych mistech:) 

Pokud se Vam nechce hlasovat, muzem to nejak strelit a kdo prijde, prijde:)

Offline Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 08:06

Koukam na ten doodle, to hřiště u Rokytky (zahradky) už bistro má! Parkování nevim, ale není to moc daleko od metra (Kolbenova)

Offline Potrefenáhusa
39005 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 08:11

Pinot Noir to hřiště na Petříně oploceny je, jen by se tam imho hodila ještě ohradka přímo k pískovišti pro ty nejmenší chodce :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2021 08:29

Neoplocená hřiště nám nevadí, oni sice zdrhnou, ale ne daleko, což je stejné i na oploceném:) 

Online Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 08:35

Evaeva tak to Viktor prostě jde, pořád dál, několik kilometrů. Ho ta hřiště moc nebaví, akorát když je to oplocené, tak po čase rezignuje a někde přesypává kamínky, jinak by ale nejradši pořád jen šel dál a dál.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2021 08:39

Pinot Noir mladší taky radši procházky, ale daleko mi ještě neodešel, to spíš zmizí za bráchou v křoví. U nás je neoplocená tak půlka hřišť, tak je asi zvyklý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2021 08:40

Jen připomínám, že 17. má luna tu vernisáž. Aspoň myslím.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 08:43
Reakce na Pinot Noir:

Evaeva tak to Viktor prostě jde, pořád dál, několik kilometrů. Ho ta hřiště moc nebaví, akorát když je to oplocené, tak po čase rezignuje a někde přesypává kamínky, jinak by ale nejradši pořád jen šel dál a dál.

​to je výborný

Online Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 08:47

Malenge mně by to i maximálně vyhovovalo, ale blbě se to kloubí s Ríšou, ten už si ta hřiště užívá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2021 08:49

Pinot Noir jo, tenhle problém teď máme taky. Mladší se teda obvykle zabaví i na hřišti, ale ta procházka by ho bavila víc.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 09:12

Pinot Noir naši nejsou vyhranění. Zpravidla jeden chce někam vyrazit a objevovat, zatímco druhý tvrdne na jednom malém pískovišti a nechce se hnout a příště si to prohodí.

Online Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 12. srpna 2021 09:16

Malenge tak to je ideál